Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Tapahtunutta / Tapahtunutta

Nimi: Megohime
Lähetetty: 10.07.2017
12:52
Muokattu: 11.12.2018
15:59
Otsikko: Tapahtunutta
Täältä löytyy jatkossa roolipelin tapahtumat pääpiirteittäin. Tarkoituksena helpottaa tiettyjen kohtien löytämistä, sitten kun roolipeli on edennyt pidemmälle. Lisään myös sivunumeroita, joiden avulla on helpompi löytää oikea kohta itse roolipelistä.

Tällä hetkellä:

Rohkeat sankarimme lähtivät soitellen sotaan Gilmarin laaksosta illan hämärtyessä, kunnes portilla hoksattiin, ettei kukaan ollut muistanut suunnitella yhtään, miten Dehrahin puolelle tarkalleen päästäisiin, joten sitä he nyt sitten pohtivat. Että hyvältä vaikuttaa Gildomeran tulevaisuus.

Päivämäärä:3.6.993 3.a

Vuorokaudenaika:Yö, noin 23:30

Sää:Ilma on hieman viileä, ei varsinaisesti kylmä, muttei mitenkään lämminkään. Taivas on melko kirkas, hieman pilviä lipuu taivaalla.

........................................................................................................................................

Roolaustilasto:

Sivut 1-18

Skyler: 35
Caine: 34
Calder: 33
Dakarai: 32
Laucian: 26
Marcella: 26
Deora: 23
Farran: 18
Mireya: 18
Jeremy: 15
Chatha: 15
Rauf: 12
Terise: 12
Dorian: 12
Akinyi: 12
Galena: 10
Nathanaël: 9
Zeke: 6
Seymour: 5
Pacifique & Maximilien: 3
Avalon: 2
Killian: 1
Gunnars: 1


Roolausaktiivisuus (17 sivua):

Megohime: 97 (viimeksi 8.12.2018)
neno: 91 (viimeksi 10.12.2018)
devi: 67 (viimeksi 10.12.2018)
Janchi: 46 (viimeksi 23.11.2018)
Par: 37 (viimeksi 24.11.2018)
RagdollTwist: 21 (viimeksi 18.10.2018)!!!Vastaa tähän
Nimi: Megohime
Lähetetty: 12.10.2018
12:43
Otsikko: Tapahtunutta
Sivut 1-13

3.6.993 3.a

Sankarimme saapuivat Gilmarin laaksoon, kuka mihinkin aikaan, sillä osa saapui lähempää ja osa kauempaa. Mutta 3.6.993 kolmatta aikaa viimeisetkin olivat saapuneet ja levänneet yön yli laaksossa matkan jälkeen. Kyseisenä päivänä kahdeksan kuningaskunnan kruununperilliset kokoontuivat Gildomeraa johtavan suurvelhon johdolla pitämään kokousta, jossa Gildomeran kohtalosta päätettäisiin. Ainoaksi vaihtoehdoksi koitui vihollisen maagien kukistaminen ja perilliset lähtisivät muun seurueensa turvin joukolla vapauttamaan Gildomeraa kuningaskunta kerrallaan. Ensiksi he suuntaisivat Dehrahiin vapauttamaan maan kuninkaan kirouksesta ja häätämään viholliset.

Lähtö koitti illan suussa, jotta sankarimme pääsisivät hämärän turvin livahtamaan Dehrahin puolelle. Valitettavasti vain kukaan ei ollut ottanut huomioon sitä, että Dehrahia kiertää useampikin muuri ja viholliset vartioivat ainoaa uloskäyntiä, joten maahan ei niin vain livahdettaisiinkaan. Hetken pohdittuaan, miksei asiaa pohdittu kokouksessa jo valmiiksi, eikä vasta nyt kun kaikki olivat täysissä varusteissa valmiina hevosten selässä, he joutuivat keskeyttämään matkansa heti alkumetreillä tehdäkseen kunnon suunnitelman. Koska ensimmäistäkään kunnollista ei ollut, kuten perilliset ja heidän kumppaninsa joutuivat toteamaan.

Dehrahin prinssi Dakarai henkivartijansa Chathan kanssa saivat selittää juurta jaksaen tilannetta Dehrahissa, jonka jälkeen suunniteltiin, mitä olisi järkevintä tehdä. Päädyttiin muurista päästyä suunnata Viramirin kaupunkiin, joka on Dehrahissa vakavasti otettava puolustuslinnake, jota ei vielä ole vallattu. Sinne päästyä heidän olisi tarkoitus antaa tukensa paikalliselle armeijalle. Mutta yksi ongelma kuitenkin kohosi vielä korkeana heidän edessään, eli Dehrahin valloittamattomat muurit, tai no melkein valloittamattomat… Lopulta päädyttiin tiedustelijan lähettämiseen muurille ottamaan selvää vihollisten tilanteesta muurin takana. Tehtävään ilmoittautui Vinemarin prinssi Calderin mukana tullut varas Laucian, jonka ammatti aiheutti melkoista närää ja epäluuloa ryhmässä, mutta parempaakaan henkilöä tehtävään ei ollut tarjota, joten Laucian sai kunnian.

Laucianin suorittaessa tehtäväänsä, perilliset jatkoivat suunnittelua ja esittelivät tarkemmin elementtiaseitaan ja miten ne hyödyttäisivät tilannetta. Kaikki muut siis, paitsi prinssi Dakarai, joka meni ottamaan nokoset. Varkaan palattua ja kerrottua tilannekatsauksen, päätettiin jakautua kahdeksi ryhmäksi, joista toinen murtautuisi muurin läpi ja tekisi hämäykseksi hyökkäyksen vihollisen kimppuun, kun taas toinen ryhmä, taisteluun kokemattomista jäsenistä pääsääntöisesti koostuva, lähtisi sillä välin Dakarain ja Chathan johdolla Viramiriin edeltä. Muurista selvittäisiin Gerosin prinsessan Marcellan maata hallitsevalla elementtiaseella ja tämän henkivartijana toimivan sotamaagin avustuksella.

Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2018 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com