Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Tapahtunutta / Tapahtunutta

Nimi: Megohime
Lähetetty: 10.07.2017
12:52
Muokattu: 27.08.2019
23:17
Otsikko: Tapahtunutta
Täältä löytyy jatkossa roolipelin tapahtumat pääpiirteittäin. Tarkoituksena helpottaa tiettyjen kohtien löytämistä, sitten kun roolipeli on edennyt pidemmälle. Lisään myös sivunumeroita, joiden avulla on helpompi löytää oikea kohta itse roolipelistä.

Tällä hetkellä:

Rohkeat sankarimme saivat lopulta jonkin suunnitelman tapaisen kasaan ja jakautuivat kahteen ryhmään, joista toinen harhauttaisi hyökkäämällä vihollista sillä välin, kun toinen suuntaisi edeltä Viramiriin, lähimpään Dehrahin puolustuslinnakkeeseen. Suunnitelma oli hyvä siihen asti, kunnes vihollisia olikin jopa oletettua enemmän ja hyökkäysryhmän harhautus oli yhtä tyhjän kanssa, sillä vihollisia riitti kummankin ryhmän kimppuun ihan yhtä lailla. Muutaman katastrofin jälkeen ryhmät ovat lyöttäytymässä takaisin yhteen selvitäkseen hieman paremmin ylivoimaa vastaan.

Sijainti tällä hetkellä:
1. Metsässä lähellä Viramiria: Dakarai ja Chatha, Skyler ja Deora, Marcella ja Akinyi, Galena, Calder, Laucian ja Rauf, Nathanaël ja Avalon, Caine, Farran ja Dorian. Yrittävät löytää suojaisan paikan, jossa hoitaa haavoittuneet kuntoon ennen matkan jatkumista.
2. Varg odottaa Viramirissa pahaa aavistamatonta Cainea.

Päivämäärä:4.6.993 3.a

Vuorokaudenaika: Aamuyö, noin 05:00

Sää: Ilma on kolea, aamu on hämärä ja aurinko ei ole vielä noussut, mutta taivas alkaa hieman valjeta.

........................................................................................................................................

Roolaustilasto:

Sivut 1-60

Caine: 168
Skyler: 121
Calder: 121
Dakarai: 94
Laucian: 92
Marcella: 70
Rauf: 61
Deora: 60
Akinyi: 57
Farran: 56
Chatha: 49
Nathanaël: 44
Dorian: 43
Varg: 32
Avalon: 32
Galena: 24
Killian: 5
Igor: 4

1. Caine saavutti 100 roolausta sivulla 40.
2. Skyler saavutti 100 roolausta sivulla 46.
3. Calder saavutti 100 roolausta sivulla 51.


Toistaiseksi tauolla:

Pacifique & Maximilien: 3

Poistetut hahmot:

Mireya: 19
Jeremy: 17
Terise: 13
Zeke: 6
Seymour: 5
Gunnars: 1


Roolausaktiivisuus (60 sivua):

Megohime: 358 (viimeksi 26.8.2019)
neno: 346 (viimeksi 26.8.2019)
devi: 217 (viimeksi 26.8.2019)
Par: 166 (viimeksi 26.8.2019)
RagdollTwist: 59 (viimeksi 24.8.2019)

Lopettanut: Janchi: 50 (viimeksi 10.1.2019)

Vastaa tähän
Nimi: Megohime
Lähetetty: 12.10.2018
12:43
Otsikko: Tapahtunutta
Sivut 1-13

3.6.993 3.a

Sankarimme saapuivat Gilmarin laaksoon, kuka mihinkin aikaan, sillä osa saapui lähempää ja osa kauempaa. Mutta 3.6.993 kolmatta aikaa viimeisetkin olivat saapuneet ja levänneet yön yli laaksossa matkan jälkeen. Kyseisenä päivänä kahdeksan kuningaskunnan kruununperilliset kokoontuivat Gildomeraa johtavan suurvelhon johdolla pitämään kokousta, jossa Gildomeran kohtalosta päätettäisiin. Ainoaksi vaihtoehdoksi koitui vihollisen maagien kukistaminen ja perilliset lähtisivät muun seurueensa turvin joukolla vapauttamaan Gildomeraa kuningaskunta kerrallaan. Ensiksi he suuntaisivat Dehrahiin vapauttamaan maan kuninkaan kirouksesta ja häätämään viholliset.

Lähtö koitti illan suussa, jotta sankarimme pääsisivät hämärän turvin livahtamaan Dehrahin puolelle. Valitettavasti vain kukaan ei ollut ottanut huomioon sitä, että Dehrahia kiertää useampikin muuri ja viholliset vartioivat ainoaa uloskäyntiä, joten maahan ei niin vain livahdettaisiinkaan. Hetken pohdittuaan, miksei asiaa pohdittu kokouksessa jo valmiiksi, eikä vasta nyt kun kaikki olivat täysissä varusteissa valmiina hevosten selässä, he joutuivat keskeyttämään matkansa heti alkumetreillä tehdäkseen kunnon suunnitelman. Koska ensimmäistäkään kunnollista ei ollut, kuten perilliset ja heidän kumppaninsa joutuivat toteamaan.

Dehrahin prinssi Dakarai henkivartijansa Chathan kanssa saivat selittää juurta jaksaen tilannetta Dehrahissa, jonka jälkeen suunniteltiin, mitä olisi järkevintä tehdä. Päädyttiin muurista päästyä suunnata Viramirin kaupunkiin, joka on Dehrahissa vakavasti otettava puolustuslinnake, jota ei vielä ole vallattu. Sinne päästyä heidän olisi tarkoitus antaa tukensa paikalliselle armeijalle. Mutta yksi ongelma kuitenkin kohosi vielä korkeana heidän edessään, eli Dehrahin valloittamattomat muurit, tai no melkein valloittamattomat… Lopulta päädyttiin tiedustelijan lähettämiseen muurille ottamaan selvää vihollisten tilanteesta muurin takana. Tehtävään ilmoittautui Vinemarin prinssi Calderin mukana tullut varas Laucian, jonka ammatti aiheutti melkoista närää ja epäluuloa ryhmässä, mutta parempaakaan henkilöä tehtävään ei ollut tarjota, joten Laucian sai kunnian.

Laucianin suorittaessa tehtäväänsä, perilliset jatkoivat suunnittelua ja esittelivät tarkemmin elementtiaseitaan ja miten ne hyödyttäisivät tilannetta. Kaikki muut siis, paitsi prinssi Dakarai, joka meni ottamaan nokoset. Varkaan palattua ja kerrottua tilannekatsauksen, päätettiin jakautua kahdeksi ryhmäksi, joista toinen murtautuisi muurin läpi ja tekisi hämäykseksi hyökkäyksen vihollisen kimppuun, kun taas toinen ryhmä, taisteluun kokemattomista jäsenistä pääsääntöisesti koostuva, lähtisi sillä välin Dakarain ja Chathan johdolla Viramiriin edeltä. Muurista selvittäisiin Gerosin prinsessan Marcellan maata hallitsevalla elementtiaseella ja tämän henkivartijana toimivan sotamaagin avustuksella.

Vastaa tähän
Nimi: Megohime
Lähetetty: 17.02.2019
10:29
Muokattu: 19.02.2019
06:45
Otsikko: Tapahtunutta
Sivut 13-22

3-4.6.993 3.a välinen yö

Menetimme yhden pelaajan, Janchin, joka kiireiden takia joutui lopettamaan. Tämä vaikutti pelin kulkuun siten, että Mireya, Terise, Jeremy ja Gunnars ovat poissa ja roolipelin ollessa vasta alussa ja ettei tilanne mutkistuisi heti liikaa, hahmoja ei alunperinkään ollut mukana. Koska Mireyan kuoleminen olisi aiheuttanut liikaa ongelmia ja muiden kuolemat liikaa draamaa joillekin hahmoille. Estarin kuningaskunta jouduttiin poistamaan kokonaan, jolloin kuningaskuntia on enää 7, koska tähän hätään kukaan ei voinut korvata puuttuvaa kuningaskuntaa. Estarin elementti yhdistettiin Gerosin maan elementtiin, joten Marcella hallitsee maan lisäksi myös kasvit. Näin ollen Mireyan kohtalo on mysteeri, jos Janchi joskus palaa roolipeliin, muut hahmot taas on siirretty omiin kuningaskuntiinsa ja näin ollen ovat ajatuksen tasolla yhä olemassa, mutta eivät mukana toiminnassa. Tästä johtuen myös Rauf ja Galena tarvitsivat uuden sijoituskohteen ja Rauf päätyi Vinemariin Calderin joukkoihin ja Galena eksyi Nierdalesissa Nathanaëlin ja Avalonin matkaan. Caine jäi myös täysin vartijatta ja koska olisi melko vastuutonta lähettää niin nuori, niin tärkeälle matkalle ilman ketään kokeneempaa auttajaa, tilanne muuttui siten, että Caine karkasi matkaan omin luvin ja hänen peräänsä lähetettiin Varg, hänen henkivartijansa, hakemaan prinssi karkumatkalta kotiin. Tämän muutoksen jälkeen jatkakaamme itse tarinasta.

Galenan pahoitettua kaikkien mielet taikavarvuillaan, alkoi ryhmiin jakautuminen ja kun kaikki oli valmista, Caine muisti, ettei tulinuolilla sytytetty vihollisen leiriä palamaan, ellei niitä ollut. Eli lisää odottelua ja nuolien askartelua luvassa. Lopulta Marcella sai Akinyin kanssa muurin murrettua ja hyökkäys pääsi alkamaan toisen joukon odottaessa vielä merkkiä. Merkkiä, jota kuitenkaan ei tullut. Koska vihollisia olikin oletettua enemmän ja muurin takana oli vastassa sellainen armeija, ettei porttia vartioivien sotilaiden ollut tarvetta lähteä vartiopaikaltaan. Pikaisen suunnitelman muutoksen jälkeen Nathanaël lähetti thrallinsa portille aiheuttamaan kaaosta, että loput pääsisivät lähtemään liikkeelle. Samalla Caine ja Farran tekivät parhaansa saadakseen vihollisen leirin tuleen aiheuttaakseen riittävästi kaaosta. Kaaosta kuitenkin syntyi ihan väärällä tavalla, kun Avalon räjäytti vihollisen sijaan itsensä ja prinssinsä alas satulasta. Nathanaël loukkasi rysäyksessä itsensä, meni shokkiin, eikä kyennyt puolustautumaan mitenkään. Melko pahasti loukkaantunut Calder, jonka lentävä taikakäärme otti ja karkasi, tuli hätiin Laucianin kanssa.

Ryhmä hajosi heti kättelyssä ja joutui erilleen muista. Itsensä ja hevosensa loukannut Dorian sai Raufille raportoitua uudesta tilanteesta palata porttiryhmän luokse, koska ensimmäinen suunnitelma meni pahemman kerran mönkään. Farranin löydettyään myös Caine liittyi heidän seuraansa ja sai kuulla suunnitelman muutoksesta, Rauf taas kertoi asiasta muille vinemarilaisille ja nierdalesilaisille. Mutta vihollisia oli liikaa ja useampi ottanut osumaa taistelussa ja eteneminen oli vaikeaa. Farran, Dorian ja Caine pääsivät takaisin joen toiselle puolelle, mutta toisella ryhmällä oli vaikeuksia. Caine lähti auttamaan ja paransi Nathanaëlin, joka sai kasattua itsensä ja kutsui thrallinsa auttamaan, jonka jälkeen eteneminen lähti sujumaan ja hekin pääsivät lopulta joen toiselle puolelle. Kun kaikki olivat turvassa, voimansa pahasti tuhlannut Farran sai vielä viimeisillä voimilla sytytettyä vastarannan tuleen estääkseen vihollisia pääsemästä perään.

Samaan aikaan portilla odottanut joukko pääsi myös etenemään Chathan ja Dakarain johdolla, kun merkkiä ei kuulunut, mutta muuta kaaoksen ääntä kyllä kuului. Thrallien avustuksella he selvisivät melko hyvin alusta, tosin Akinyi loukkasi magiansa ansiosta toisen kätensä ja Galenan poni säikähti heti alkumetreillä sotaa ja lähti tuhatta ja sataa karkuun Galena mukanaan, joka on nyt jossain harharetkillä muiden sotiessa…

Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2020 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com