Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Tapahtunutta / Tapahtunutta

Nimi: Megohime
Lähetetty: 17.02.2019
10:29
Muokattu: 19.02.2019
06:45
Otsikko: Tapahtunutta
Sivut 13-22

3-4.6.993 3.a välinen yö

Menetimme yhden pelaajan, Janchin, joka kiireiden takia joutui lopettamaan. Tämä vaikutti pelin kulkuun siten, että Mireya, Terise, Jeremy ja Gunnars ovat poissa ja roolipelin ollessa vasta alussa ja ettei tilanne mutkistuisi heti liikaa, hahmoja ei alunperinkään ollut mukana. Koska Mireyan kuoleminen olisi aiheuttanut liikaa ongelmia ja muiden kuolemat liikaa draamaa joillekin hahmoille. Estarin kuningaskunta jouduttiin poistamaan kokonaan, jolloin kuningaskuntia on enää 7, koska tähän hätään kukaan ei voinut korvata puuttuvaa kuningaskuntaa. Estarin elementti yhdistettiin Gerosin maan elementtiin, joten Marcella hallitsee maan lisäksi myös kasvit. Näin ollen Mireyan kohtalo on mysteeri, jos Janchi joskus palaa roolipeliin, muut hahmot taas on siirretty omiin kuningaskuntiinsa ja näin ollen ovat ajatuksen tasolla yhä olemassa, mutta eivät mukana toiminnassa. Tästä johtuen myös Rauf ja Galena tarvitsivat uuden sijoituskohteen ja Rauf päätyi Vinemariin Calderin joukkoihin ja Galena eksyi Nierdalesissa Nathanaëlin ja Avalonin matkaan. Caine jäi myös täysin vartijatta ja koska olisi melko vastuutonta lähettää niin nuori, niin tärkeälle matkalle ilman ketään kokeneempaa auttajaa, tilanne muuttui siten, että Caine karkasi matkaan omin luvin ja hänen peräänsä lähetettiin Varg, hänen henkivartijansa, hakemaan prinssi karkumatkalta kotiin. Tämän muutoksen jälkeen jatkakaamme itse tarinasta.

Galenan pahoitettua kaikkien mielet taikavarvuillaan, alkoi ryhmiin jakautuminen ja kun kaikki oli valmista, Caine muisti, ettei tulinuolilla sytytetty vihollisen leiriä palamaan, ellei niitä ollut. Eli lisää odottelua ja nuolien askartelua luvassa. Lopulta Marcella sai Akinyin kanssa muurin murrettua ja hyökkäys pääsi alkamaan toisen joukon odottaessa vielä merkkiä. Merkkiä, jota kuitenkaan ei tullut. Koska vihollisia olikin oletettua enemmän ja muurin takana oli vastassa sellainen armeija, ettei porttia vartioivien sotilaiden ollut tarvetta lähteä vartiopaikaltaan. Pikaisen suunnitelman muutoksen jälkeen Nathanaël lähetti thrallinsa portille aiheuttamaan kaaosta, että loput pääsisivät lähtemään liikkeelle. Samalla Caine ja Farran tekivät parhaansa saadakseen vihollisen leirin tuleen aiheuttaakseen riittävästi kaaosta. Kaaosta kuitenkin syntyi ihan väärällä tavalla, kun Avalon räjäytti vihollisen sijaan itsensä ja prinssinsä alas satulasta. Nathanaël loukkasi rysäyksessä itsensä, meni shokkiin, eikä kyennyt puolustautumaan mitenkään. Melko pahasti loukkaantunut Calder, jonka lentävä taikakäärme otti ja karkasi, tuli hätiin Laucianin kanssa.

Ryhmä hajosi heti kättelyssä ja joutui erilleen muista. Itsensä ja hevosensa loukannut Dorian sai Raufille raportoitua uudesta tilanteesta palata porttiryhmän luokse, koska ensimmäinen suunnitelma meni pahemman kerran mönkään. Farranin löydettyään myös Caine liittyi heidän seuraansa ja sai kuulla suunnitelman muutoksesta, Rauf taas kertoi asiasta muille vinemarilaisille ja nierdalesilaisille. Mutta vihollisia oli liikaa ja useampi ottanut osumaa taistelussa ja eteneminen oli vaikeaa. Farran, Dorian ja Caine pääsivät takaisin joen toiselle puolelle, mutta toisella ryhmällä oli vaikeuksia. Caine lähti auttamaan ja paransi Nathanaëlin, joka sai kasattua itsensä ja kutsui thrallinsa auttamaan, jonka jälkeen eteneminen lähti sujumaan ja hekin pääsivät lopulta joen toiselle puolelle. Kun kaikki olivat turvassa, voimansa pahasti tuhlannut Farran sai vielä viimeisillä voimilla sytytettyä vastarannan tuleen estääkseen vihollisia pääsemästä perään.

Samaan aikaan portilla odottanut joukko pääsi myös etenemään Chathan ja Dakarain johdolla, kun merkkiä ei kuulunut, mutta muuta kaaoksen ääntä kyllä kuului. Thrallien avustuksella he selvisivät melko hyvin alusta, tosin Akinyi loukkasi magiansa ansiosta toisen kätensä ja Galenan poni säikähti heti alkumetreillä sotaa ja lähti tuhatta ja sataa karkuun Galena mukanaan, joka on nyt jossain harharetkillä muiden sotiessa…

Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com