Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 KOLMAS AIKA 993 VUOTTA

Sodan voittamisesta ja elementtejä hallitsevien aseiden taonnasta alkoi uusi aikakausi, Gildomeran kolmas aika. Tämä aikakausi alkoi sodan tuhojen korjaamisella, useita viljelyksiä oli uudelleen raivattava ja kyliä ja kaupunkeja uudelleenrakennettava ja korjattava. Kuningaskunnat alkoivat vahvistaa vartiointia ja armeijoitaan, aseita taottiin ja uusia sotilaita koulutettiin vastaavien sotien varalta. Vuoteen 450 mennessä maa oli jälleen yhtä hyvinvoiva kuin ennen sotaa ja viljelmien laajentuminen, metsästys ja kalastus vaurastuttivat kuningaskuntia, jotka laajenivat ja kasvattivat valtaansa ja loistoaan.

Korjausten aikana kukin kuningaskunta keskittyi lähinnä oman maansa elvyttämiseen ja rajojensa vahvistamiseen. Alkuun ruuanpula ja väestön romahdus ja taudit rasittivat maata eivätkä kuningaskunnat mielellään auttaneet toisiaan. Kellään ei ollut varaa tinkiä vähistä varoistaan Suursodan jälkeen ja kuningaskuntia pitkään yhdistänyt ystävyys oli alkanut kylmetä. Lisäksi hallitsijoita alkoi kalvaa pelko toisiaan kohtaan elementtiaseiden myötä. Niin valtaisat voimat aiheuttivat syystäkin pelkoa ja jokainen hallitsija pelkäsi toisen kuningaskunnan hyökkäystä yrittääkseen anastaa voimakkaan aseen. Jokaisen hallitsijan mielessä syntyi myös ajatuksia yhdistyneestä Gildomerasta, jonka hallitsijalla olisi kaikki seitsemän asetta hallussaan ja joka olisi niin voimakas, ettei kukaan uskaltaisi maata enää koskaan uhata. Kukaan hallitsija ei siihen yritykseen rohjennut ja jokainen pelkäsi muiden hautovan salaa yksinvaltiutta. Niinpä rajat sulkeutuivat ja kuningaskunnat lakkasivat pitämästä yhtä. Kaupankäynti ei kuitenkaan täysin tyrehtynyt, mutta entinen liittosuhde oli muuttunut vihamieliseksi. Ihmiset yhä harvemmin liikkuivat muiden kuningaskuntien alueella eikä heitä niissä hyvällä katsottukaan. Pelättiin vakoilua ja petosta.

Vuorten takaisten maiden hallitsijat olivat tietoisia Gildomeran kuningaskuntien erkaantumisesta ja käyttivät sitä hyväkseen. Salaa, gildomeralaisten pelätessä toisiaan, koottiin vuorten takana erämaissa vielä suurempi sotajoukko, mitä ensimmäisen suuren sodan aikana. Vuoden 987 tienoilla he tulivat salakavalasti rajojen yli eri puolilta maata ja estivät eri kuningaskuntia tulemasta toistensa avuksi. Vihollisjoukot nujersivat yhden kuningaskunnan kerrallaan eristäen sen. Lisäksi vihollinen toi mukanaan voimakkaita mustan magian harjoittajia vastustamaan elementtiaseiden voimia ja kiroamaan kunkin kuningaskunnan hallitsijan, jotta voimakkailla aseilla ei enää olisi käyttäjää. Vuoteen 993 mennessä tilanne on hyvin vakava ja Gildomera on vaarassa jäädä kokonaan vihollisvallan armoille.

©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com