Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kruununperilliset
(7 kuvaa)

1 / 7 Seuraava-->
[Caine Caen.jpg]
Caine Caen.jpg

LOMAKE

Roolipelaaja: Megohime

Hahmon tiedot:

Nimi: Caine Caen
Sukupuoli: Mies
Ikä: 17

Ulkonäkö: (kuva: Megohime)

Caine on noin 170cm pitkä hoikka nuori mies, joka on vielä poikamaisen hontelo eikä miehistä lihaksikkuutta juurikaan näy päällepäin. Cainen ruumiinrakenne on muutenkin hyvin siro, hartiat ovat kapeat ja selkä on sopusuhtainen raajojen pituuteen verrattuna. Hänellä on kovan harjoituksen antamaa voimaa ja kestävyyttä, mutta miksikään raskaan fyysisen työn tekijäksi häntä ei voi kyllä luokitella. No onneksi prinssiltä ei sellaista vaaditakaan. Cainen voima on kestävyydessä ja nopeudessa, hän on myös melko notkea, vaikka sellaista soturilta toivottavaa raakaa voimaa ei löydykään, toivossa on kuitenkin hyvä elää ja ehkä iän myötä lihasmassaakin tulisi enemmän, niin poika voisi jopa alkaa näyttämään mieheltä. Caine kun on melko naisellinen ulkonäöltään ja siron ruumiinrakenteen lisäksi hänen kasvonpiirteensä ovat myös kovin sirot ja naiselliset, mikä voi toki osittain johtua nuoresta iästä.

Cainen iho on hyvin vaalea ja palaa herkästi, mikä on Caenezhissa yleinen piirre, koska pohjoisessa ollaan ja auringonpaisteesta saa nauttia vain lyhyen kesän aikana kunnolla. Kesäisin myös Cainen poskipäillä ja pitkähkön nenän varrella olevat pisamat näkyvät paremmin kuin muulloin. Cainen silmät ovat suuret ja melko pyöreät, tosin ulkoreunoista hiukan kulmikkaat, ja silmäripsien pituus antaa vähän lisää naisellista ilmettä. Väriltään Cainen silmät ovat sammalen vihreät. Cainen hiukset ovat väriltään punaiset, melko tumman punaiset, mutta eivät mitkään räikeän kirkkaan punaiset kuitenkaan, vaikka väri onkin hyvin voimakas. Valosta tietenkin riippuen sävy vähän muuttuu ruskeanpunaisesta lähes oranssinpunaiseen, mutta punaiseen kuitenkin. Hiukset ovat suorat, eivätkä taivu mihinkään suuntaan luonnostaan ja pituutta niillä on noin puoleenväliin selkää asti. Edestä hiukset ovat hiukan lyhyemmät ja ne pitenevät taakse mentäessä, eli latva ei ole tasainen vaan reunoilta lyhyempi ja keskeltä pidempi.

Caine on melko tasainen sekoitus kummankin vanhempansa piirteitä. Hänen isänsä on pitkä, yli 180cm, roteva pohjoisen soturi, jolla on samanmallinen erittäin suora hiuslaatu, mutta vaalean oljenkeltaisena. Silmänsä Caine on perinyt isältään, jolla on yhtä vihreät silmät kuin pojallaan. Muuten Caine tulee paljon enemmän äitiinsä, joka on pienikokoinen, ruskeasilmäinen ja jonka hiukset ovat pitkät, kiharat ja punaiset. Ruumiinrakenne puolestaan on hiukan erikoinen sekoitus molempia, koska hän on siro kuten äitinsä, mutta kuitenkin melko pitkä ja jäntevä, mikä tulee enemmän isän puolelta, vaikka Cainen pituus onkin vähän kärsinyt äitinsä lyhytkasvuisemman suvun takia.

Caine pitää pitkiä hiuksiaan perinteisen tavan mukaisesti yleensä osittain letitettynä, siten, että päällimmäiset ja sivuilla olevat hiukset on vedetty taakse ja letitetty joko yhdelle tai useammalle pienelle letille ja loput hiukset saavat olla auki. Mutta Caine vaihtelee kampaustyyliään melko paljon ja tilanteen mukaan, välillä hiukset voivat olla kokonaan tiukasti palmikoidut, jos niiden pitää olla poissa edestä, ja joskus taas kokonaan auki, tosin se on harvinaista. (Yleisin kampaustyyli: http://aijaa.com/CzjwcK )Juhlissa hän yleensä panostaa kampauksiin miehenä vähän liikaakin ja yleensä hän varioi naisten kampauksista hiukan pelkistetympiä, jotta ne sopisivat miehelle hiukan paremmin. Hän on myös hyvin tarkka vaatteistaan ja käytännöllisyyden lisäksi hän haluaa myös näyttää tyylikkäältä ja huomiota herättävältä. Hän on kiinnostunut eri kuningaskuntien vaatetyyleistä ja pitää hienoista ja värikkäistä ja kauniista vaatekankaista. Vaikka hän olisi menossa vain metsälle, hän pukeutuu silti huolellisesti. Hänen lempivärinsä on tumma metsän vihreä, mitä näkee paljon hänen vaatteissaan. Vihreä nyt on yleinen väri Caenezhissa muutenkin, mutta vihreä sopii hyvin Cainen silmien väriin ja punaisten hiusten kanssa. Hän käyttää kuninkaalliseksi hyvin vähän punaista, koska hiukset ovat jo melko näyttävän punaiset. Hän käyttäisi enemmän muitakin värejä, mutta hiusten väri vähän hankaloittaa joidenkin värien käyttämistä ja vihreä on yleensä hyvä ja varma valinta.

Vaatteet ovat yleensä prinssille sopivan laadukkaita ja yleensä hänellä on tummien housujen kanssa joku pitkähihainen korkeakauluksinen aluspaita, jonka väri on yleensä hillitympi ja sen päällä on prameampi paita, jonka kaula-aukko on leveämpi, jotta alemman paidan korkea kaulus jää näkyville, ja hihat yleensä leveät ja lyhyet. Päällimmäisen paidan helma on pitkä ja halkiot joko edessä tai sivuilla, lantiolla on yleensä nahkavyö, jonka solki käyttötarkoituksesta riippuen on joko vaatimaton tai erittäin koristeellinen. Päällimmäisen paidan helma, kaulus ja hihansuut on usein koristeltu näyttävästi ja koristekuviona ovat yleensä erilaiset lehtiköynnökset. Asustukseen kuuluu yleensä myös viitta ja toki vuodenajan mukaan asustus on kesäisin kevyempi ja talvella kerroksia on enemmän ja kankaat paksumpia ja turkiksia käytetään reippaasti. Cainen kengät ovat yleensä pitkävartiset nyörein tai vöin kiinnitettävät nahkasaappaat. Vyöllä on usein pari pitkää hopeakahvaista veistä, jotka eivät toki ole vain koristetarkoituksena, vaikka ovathan ne kauniit. Koruja Caine ei käytä, ellei joskus hiuksiin sitten tarvitse kiinnittää jotain solkia kampauksen takia ja viitan soljet ovat usein melko prameita.

Luonne:

Ensimmäisenä Cainen luonteesta huomaa tämän huolettoman ja positiivisen asenteen, hän on harvoin huonolla tuulella, joskin esittää mököttävänsä silloin tällöin, jos ei saa muuten huomiota tai että saisi tahtonsa läpi. Harvoin hän kuitenkaan oikeasti suuttuu tai murjottaa, se on vain hyväksi opittu temppu, jolla saa muut antamaan periksi. Hän on yleensä hyvin optimistinen ja pyrkii keksimään kaikesta jotain hyvääkin, vaikka tilanne olisi miten katastrofaalinen. Mutta tämäkin on vain yleensä, koska kaikille tulee huonoja päiviä, myös Cainelle, ja hänet on mahdollista saada myös suuttumaan, mutta se on erittäin harvinaista. Lisäksi hän leppyy aika nopeasti, kun tunnekuohusta vain selviää ja moisia kuohahduksia tulee ja menee, sillä hän on hyvin tunnealtis, eikä kauheasti peittele tunnetilojaan, jotka saattavat heitellä nopeasti laidasta laitaan. Yleensä kuitenkin surun tai vihan tunteet ovat niitä poikkeamia, ja kun hän on saanut purettua sen tunteen, hän yleensä palaa tuttuun hyväntuulisuuteen kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Caine on hyvin rehellinen sanomisissaan ja puhuu yleensä totta ja samalla myös uskoo aika helposti kaiken, mitä hänelle väitetään, ilman että hirveästi kyseenalaistaa. Toki, jos tilanne vaatii, niin valehtelukin luonnistuu ja hänellä on aika hyvät näyttelijänlahjat ja hän saakin yleensä puhuttua itsensä ongelmista. Valehtelunkin hän hoitaa niin viattoman rehellisesti, että harvoin jää siitä kiinni ja oikeastaan vain ne, jotka tuntevat hänet paremmin, tietävät milloin hän puhuu ihan puuta heinää. Muuten hänellä on paha tapa innostua ja liioitella asioita, mikä johtaa siihen, ettei häntä kovin usein oteta kauhean vakavasti, etenkin kun hänen asenteensa on erittäin rento ja huoleton ja yleensä heittää vain jotain typerää vitsiä vakavaankin asiaan tajuamatta, että nyt ei ehkä ollut hyvä hetki. Hänellä ei ole maailman paras tilannetaju ja lisäksi hänen suorapuheisuutensa tuottaa välillä enemmänkin ongelmia, hän kun ei osaa pitää mielipiteitä itsellään, vaan ne on pakko kertoa ääneen, eikä hän aina tajua loukkaavansa kommenteillaan muita. Ei tietenkään tarkoituksella, hän ei vain itse aina huomaa sitä. Hänen on myös erittäin vaikea myöntää, että on väärässä jonkin asian suhteen.

Caine viihtyy seurassa ennemmin kuin yksin, vaikka tietenkin oma rauha on tarpeen silloin tällöin itse kullekin. Hän nauttii huomion keskipisteenä olemisesta ja hän tulee hyvin melkein kaikkien kanssa toimeen, joskin hänen energisyytensä ja jatkuva höpötyksensä voi helposti ärsyttää kanssaihmisiä. Hän yrittää kovasti käyttäytyä prinssin arvolle sopivasti, välillä ehkä yrittää hiukan liikaakin ja osaa kyllä olla kohtelias, mutta innostukselta välillä unohtuu, että hänen tulisi käyttäytyä arvokkaasti, eikä lörpötellä niitä näitä ties kenen kanssa. Hän ei kauheasti arvoasteikkoa katso, että kenen kanssa kaveeraa, kunhan vain saa ihailua osakseen ja jonkun, joka jaksaa kuunnella hänen loputonta tarinointiaan, niin sillä niin väliä ole, että kuka kyseessä on. Hän kiintyy hyvin helposti ihmisiin ja jos hän kiintyy kunnolla, niin se voi mennä hiukan omistushaluisuudenkin puolelle.

Vaikka Caine ei olekaan ulkomuodoltaan ja luonteeltaan kauhean tulevan soturikuninkaan kriteerejä täyttävä, hän on kuitenkin erittäin päättäväinen, eikä kovin helposti luovuta. Hän harjoittelee ahkerasti tullakseen paremmaksi ja tahtoo tehdä isänsä ylpeäksi ja todistaa epäilijöille, ettei ole heikko, vaan yhtä pätevä kuninkaaksi kuin isänsä, vaikka hänellä onkin erilainen ote asioihin. Hän on erittäin utelias kaikkea uutta ja vierasta kohtaan ja hän on hyvin avarakatseinen ja tahtoo oppia ymmärtämään muita kulttuureja ja tapoja ja tietää niistä lisää. Matkailu kiinnostaa häntä myös, pelkät kertomukset muista maista eivät hänelle riitä, vaan hän haluaa itse päästä näkemään ja kokemaan asioita. Hän ei tahdo jäädä loppuiäkseen vain Caenezhin vuorille ja elää tuhatvuotisten tapojen ja perinteiden ympäröimänä, hän haluaa nähdä maailmaa ja uudistaa omaa tulevaa kuningaskuntaansa, tehdä siitä modernimman ja sivistyneemmän, mikä ei ihan uppoa vanhempaan konservatiiviseen enemmistöön, vaikka prinssillä on oma nuoremmasta polvesta koostuva kannatusjoukkonsa. Suurin osa kuitenkin suhtautuu hänen uudistushalukkuuteensa epäilevästi, kuten koko prinssiin, mutta ei sellaista nyt ääneen voisi sanoa, tai henki lähtisi. Caine on kuitenkin varma, että vanhat tavat eivät kärsisi, vaikka niitä jossain määrin uudistettaisiin, etenkin kulttuurisella puolella, ja etenkin hän tahtoisi tehdä enemmän yhteistyötä muiden kuningaskuntien kanssa.

Toisaalta Caine on myös hiukan laiska ja jaksaa yleensä keskittyä siihen, mikä häntä sillä hetkellä kiinnostaa. Jos motivaatiota ei löydy, hänen on erittäin vaikea saada itseään keskittymään. Yleensä ongelmia tulee sellaisen opiskelun suhteen, joka vaatii pitkäveteisten opusten lukemista tai etikettikäyttäytymistä ja muuta vähemmän toimeliasta. Hänen kiinnostuksensa riittää kyllä hyvin taisteluharjoituksiin, metsästykseen ja sellaiseen, missä saa tehdä jotakin. Kirjojen lukeminen ei ole hänen juttunsa, koska pitkään paikalla oleminen on haastavaa ja hänellä karkaavat ajatukset hyvin herkästi ihan muihin aiheisiin. Hän myös jaksaa paremmin sellaisten vähemmän toiminnallisten asioiden parissa, joissa voi nähdä kehittyvänsä.

Cainella on myös oma vähän kieroutuneempikin puoli, mikä on yleensä kavalasti piilotettu ystävällisyyden taakse. Hän on toisaalta melko juonitteleva, mikä tekee hänestä toisinaan ikävän vastustajan. Lisäksi hän on täydellisen ennalta arvaamaton, koska käyttäytyy yleensä niin ennalta arvattavasti, että kun hän sitten yllättää, niin se todellakin yllättää. Hän on helposti aliarvioitavissa, mikä on paha virhe, koska häntä ei kannata aliarvioida. Nuoresta iästään huolimatta hän on saanut karun caenezhilaisen kasvatuksen ja oppinut, ettei elämä ole pelkkää auringonpaistetta, vaan suurin osa on julmaa taistelua elämästä ja kuolemasta. Hän saa tavalla tai toisella tietää kaiken haluamansa ja osaa solmia suhteita oikeisiin henkilöihin, joista on hänelle apua ja vihollisia kohtaan hän on suorastaan julman armoton. Hänen moraalinsa on välistä hyvin erikoinen johtuen Caenezhin melko erikoisesta moraalikulttuurista. Vaikka hän yleensä on hyväntahtoinen, yksi väärä liike ja sitten voi vain odottaa tuhoaan. Hän harvoin käyttäytyy kuin prinssi, mutta tiedostaa sen itse erittäin hyvin ja käyttää valta-asemaansa hyväkseen häikäilemättä.

Muuta:

- Cainen isä on Caenezhin tuhatvuotisen hallitsijasuvun jäsen ja tämänhetkinen kuningas Carac Caen. Hän on 37vuotias raavas mies, joka on luonteeltaan vakava ja ankara ja joka arvostaa caenezhilaisia perinteitä. Hän on pitkä ja voimakas mies, joka on hurja ilmestys sotatantereella käyttäen kahta suurta sotakirvestä aseenaan silloin kun ei käytä perintöasettaan, eli Caenezhin Veriteriä. Hän on armoton mies, jonka suosioon on vaikea päästä ja jota kukaan ei halua vihamiehekseen. Hän pitää kansaansa kurissa rautaisella otteella ja yrittää parhaansa mukaan koulia pojastaan kunnollista soturia, jonka harteille voisi joskus jättää kruunun taakan. Cainen äiti, kuningatar Enndolynn, on 34vuotias arvostetun sotapäällikön tytär ja hänen neljä vuotta nuorempi veljensä Gunnars Aagesson on Gaianin kaupungin sotapäällikkö ja yksi kuningasperheen luotetuimmista sotureista. Kuningatar on tiukka, mutta hellä nainen ja yleensä hän opastaa poikaansa ja alamaisiaan lempeän määrätietoisesti. Hän pukeutuu kuningattareksi vaatimattomasti ja jalokivien sijaan koristautuu mieluummin kesäisin luonnonkukilla. Vaatimattomuudestaan ja pienikokoisuudestaan huolimatta naisessa on luontaista arvovaltaa, joka loistaa hänestä kuin aurinko keväthangelle, lempeää, mutta kunnioitusta herättävää voimaa. Hän on älykäs nainen, joka arvostaa miestään ja jota hänen miehensä arvostaa yhtä lailla.

- Caine on vanhempiensa ainoa lapsi, sillä kuningasparille ei muita ole siunaantunut. Hänen kruununperimyksensä ei kuitenkaan ole kiveen hakattu, sillä Cainen isän veli havittelee epävirallisesti hallitsijuutta omalle pojalleen. Itse asiassa serkku on jo haastanut Cainen taisteluun kruunusta, minkä takia Cainen isän välit veljeensä eivät ole erityisen hyvät. Caenezhin lakien mukaan kun kuninkaan verisukulaiset voivat haastaa kruununperillisen taisteluun kruunusta ilman, että sitä lasketaan maanpetokseksi, mutta käytännössä kukaan ei yleensä tee niin, koska se tulkitaan kuitenkin petokseksi kuningasperhettä kohtaan. Cainella ei ole muutenkaan erityisen hyvät välit vuoden vanhemman serkkunsa kanssa, jonka aikoo voittaa taistelussa keinolla millä hyvänsä. Tietenkin Cainella on myös kihlattu, hyväsukuinen neito nimeltä Brunhild. Kaunis vaaleakutrinen ja sinisilmäinen kaksi vuotta Cainea nuorempi tyttö, mutta Cainea itseään ei tuleva avioliitto erityisesti houkuttele, koska on omasta mielestään liian nuori moiseen eikä tuleva aviopari juuri tunne toisiaan, mitä nyt muutaman kerran kihlajaisten lisäksi ovat tavanneet.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin tässä suuntaa antava sukupuu: http://aijaa.com/JDF09g

- Caenezhissa odotetaan, että etenkin sotureiksi syntyneet ja siihen itse kouluttautuneet hallitsevat useamman aseen käytön. Jousiammunta on lähes jokaisen miehen osattava taito, koska metsästys on tärkeä elinkeino ja jopa talonpojan täytyy osata käyttää jousta metsästystarkoitukseen ja yleensä jousi ja nuolet kuuluvat jokaisen aseistukseen, kuten hyvä puukko. Soturille ja etenkään prinssille moinen ei toki riitä ja miekan käyttö on myös hallittava. Cainen suosikkilaji on juuri jousiammunta ja sen harjoitukseen hän on käyttänyt eniten aikaa ja on siinä selvästi parempi kuin muissa taistelulajeissa. Hän ampuu jousella tarkasti ja voimaakin on jo sen verran, että hänen jousensa kantomatka on ihan kunnioitettava ja hänellä on tarkka näkö ja tähtäys ja tietenkin hän on saanut opetusta Caenezhin parhaimmilta jousiampujilta. Miekanhallinta ei Cainella ole ihan niin hyvällä mallilla ja raskaita aseita hän ei jaksa kannatella, joten sotakirveiden ja suurten lyömämiekkojen suhteen on luovutettu suosiolla. Hänen vakiovarustukseensa kuuluvat kaksi kevyttä pitkää veistä, jotka ovat lyhyiksi miekoiksi laskettavissa. Cainelle sopivat tällaiset aseet paremmin, minkä kanssa voi käyttää nopeutta enemmän kuin voimaa. Kahdella miekalla harjoittelu oli siitäkin mielestä hyvä valinta, että Caenezhin elementtiasetta pystyy myös käyttämään kaksikätisesti, joskin aseella on painoa ja pituutta enemmän. Sen takia Cainelle on valmistettu saman kokoinen ja painoinen kopio kuninkaan aseesta, jotta hän pystyisi kehittämään voimiaan ja taitojaan sitä varten, kun hänen itsensä tulee hallita kuningaskunnan elementtiasetta. Onhan se hyvä hallita ensin asetta ja sen taistelutekniikka, ennen kuin alkaa opetella siihen päälle yliluonnollisten voimien hallintaa. Caine on myös saanut jonkin verran harjoitusta isänsä Veriterien käyttöön, mutta se on toistaiseksi ollut vasta alustavaa ja Cainen haluttiin ensin hallitsevan perus aseenkäyttö ennen elementtiaseella harjoittelun aloittamista.

- Kaiken sotilaallisen harjoituksen ja muun opiskelun lisäksi Cainella on melko vähän vapaa-aikaa, minkä takia hänen pitää ottaa sitä itselleen oppituntien kustannuksella. Mutta silloin kun hän ei harjoittele jousiammuntaa, miekkailua tai ratsastusta, tai ei opiskele historiaa ja sotastrategiaa hän yleensä lähtee metsälle vain muutaman luottomiehen seurassa. Hän nauttii luonnosta ja rakastaa kotiseutunsa metsiä ja vuoria ja järviä ja kyläilee mielellään esimerkiksi enonsa luona Gaianissa ja etelässä Nezhassa hän viihtyy myös, sillä oleili siellä pitkiä aikoja saadakseen opetusta jousiammuntaan. Hän ei ikinä jätä myöskään tilaisuutta käyttämättä, jos saa tilaisuuden päästä vierailulle muihin kuningaskuntiin, etenkin Astoirwenissa hän on vieraillut isänsä kanssa muutamaan otteeseen.

- Pitää juhlimisesta, hauskanpidosta, musiikista ja taiteista ja osaa itse soittaa vielleä, vaikka se ei olekaan nuorelle prinssille sovelias harrastus, koska jousisoittimen vinguttamisen sijaan jousiammunta olisi huomattavasti kehittävämpää ajanvietettä.

Ratsu:

Cainen ratsu on Caenezhin nimikkorotua oleva vuoristohevonen. Ori on nimeltään Gwaed ja se on erittäin laatuluokan yksilö, koska tietenkin kuninkaallisille päätyvät kaikkein parhaimmat hevoset ja Caenezhissa hyvä hevonen on elinehto. Gwaed on väriltään punaruunikko, eli karvapeite on punertavan ruskea. Hevosen häntä ja harja ovat mustat, pitkät ja tuuheat ja isäntänsä turhamaisuuden vuoksi yleensä letitetty ja koristeltu sulilla. Gwaedilla on jokaisessa jalassa mustat samanpituiset sukat ja hevosen turpa on niin ikään musta ja sen otsassa on musta alaspäin osoittavaa nuolenkärkeä muistuttava kuvio. Sen varusteet ovat kestävät ja laadukkaat ja Caenezhilaisen vaatimattomat ja käytännölliset, satula ja ohjakset ovat kestävää tummanruskeaa nahkaa ja satulahuopa tumman vihreä punaisella reunustettu.

Gwaed on luonteeltaan tottelevainen ja nopeasti oppiva. Välillä hiukan omapäinen, mutta kaiken se tekee isäntänsä hyväksi, vaikka isäntä olisikin eri mieltä. Se on peloton, eikä peräänny taistelussa tai vaikean maaston edessä, ellei sitten itse löydä parempaa reittiä. Tyhmänrohkea hevonen ei kuitenkaan ole ja jos se kuvittelee tietävänsä paremmin, miten toimia, jotta henki varmemmin säilyisi, niin se myös tekee niin. Välistä sitä saa suostutella tottelemaan, mutta yleensä ori tottelee kiltisti ja on säyseä ja utelias ja tulee helposti muiden hevosten ja ihmisten kanssa toimeen. Se on myös tottunut eläimiin ja tietää olla petojen kanssa varuillaan, muttei kuitenkaan säntää pillastuneena pakoon vaistotessaan vaikka suden. Karhu onkin sitten asia ihan erikseen, koska ei hevonenkaan kaikkea voi sietää.1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 4.429 (7)

Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän miinus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com