Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kruununperilliset
(7 kuvaa)

<--Edellinen 3 / 7 Seuraava-->
[Dakarai Alzariz.jpg]
Dakarai Alzariz.jpg
[Täysikokoinen kuva]

LOMAKE:

Roolipelaaja: devi

Hahmon perustiedot:
Nimi: Dakarai Alzaris
Sukupuoli: Mies
Ikä: 17

Ulkonäkö: (kuva: devi)

http://deviant.suntuubi.com/datafiles/gallery/1/Dakarai%20Alzariz.jpg

Sanallinen selitys>
Dakarai on 167 senttiä pitkä oleva nuori miehen alku, joka on tarkka ulkonäkönsä ja pukeutumisen suhteen. Hän on aina paikassa kuin paikassa ja tilanteessa kuin tilanteessa huolitellun näköinen ja yleensä viimeisen päälle laittautunut, koska ei halua antaa huonoa kuvaa itsestään. Hänellä on pitkät valkoiset hiukset niin kuin isällään eli Dehrahin kuninkaalla eli toisin sanoen hän on albiino. Hiukset eivät kuitenkaan ole kokonaan valkoiset, koska ne ovat alimmaisista latvoista siniset ja vaalentuu ylöspäin mentäessä. Lisäksi väri on täysin luonnollinen, vaikka kenelläkään muulla ei olekaan samanlaisia hiuksia kuin Dakarailla vaikka kuninkaalla ja Dakarain nuoremmalla siskolla onkin valkoiset hiukset myöskin. Tiedä sitten, että mistä moinen on periytynyt vai onko se edes periytynyt mistään, koska ei heidän suvussaan ole vastaavaa tavattu, tai ei ainakaan elossa olevien sukulaisten suhteen. Ehkä se on jotain kaukaisempaa periytymistä tai täysi mysteeri? Silmät ovat puolestaan melko suurehkot, mutta eivät kuitenkaan valtavat, mutta eivät kuitenkaan kovinkaan pienetkään. Silmät ovat väriltään suklaanruskeat niin kuin hänen äidillään eli Dehrahin kuningattarella. Silmiä kehystää pitkät, tuuheat ja väritykseltään mustat ripset. Kyllä, mustat, vaikka muuten mies onkin vaalea, vaikka yleensä jos hiukset ovat vaaleat tai valkoiset, niin silloin on myös silmäripsetkin ja kulmakarvatkin, jotka Dakarailla on myöskin poikkeuksellisesti tummanruskeat, lähes mustat. Ihon väriltään Dakarai on myöskin todella vaalea ja iho on hyvässä kunnossa. Vasemman silmän vieressä on yksi luomi, joka myös ns. kauneuspilkuksikin luonnehditaan. Kasvot ovat sirot ja melko naisellisen oloiset ja keholtaankin Dakarai on myöskin todella siron näköinen ja ruumiillista massaa miehellä ei juuri olekaan. Hän hoikka ja saattaa olla ehkä hieman alipainoinen, koska on tarkka syömisensä suhteen, koska ulkonäkö tuntuu olevan miehelle se yksi tärkeimpiä asioista eli ulkonäkö ennen kaikkea muuta. Ja sitten onkin tosiaan vielä se kaikista kamalin asia Dakarain mielestä ja tämä asia tai merkki sattuu olemaan Dakarain rintakehän oikealla puolella. Kyseessä on Dehrahin syntymämerkki, joka poltetaan jokaisen vastasyntyneen kehoon. Dakarai olisi saanut merkin todennäköisesti toiseen olkapäähänsä, mutta se ei ollut mahdollista, koska Dakarai oli syntyessään melkoisen pieni ja kädet olivat liian kapeat. Dakarai ei ole ylpeä kehossaan olevasta syntymämerkistä, koska se ei ole hänestä kaunis. Dakarai ei siis suostu olemaan ilman paitaa kuin vaan omassa seurassaan ja silloinkin vaan kylpyaikaan lähinnä, koska ei halua näyttää poltettua jälkeä, vaikka jokaisella Dehrahilaisella onkin täysin samanlainen merkki jossain päin kehoaan. Toistaiseksi Dakarai ei ole myöskään joutunut todistamaan henkilöllisyyttään merkin suhteen, koska ei pahemmin liiku linnan alueen ulkopuolella ja Dakarai on muutenkin aika tunnistettavan näköinen.

Pukeutuminen>
Kuten yllä tulikin jo jotenkin selville se, että Dakarai on tarkka pukeutumisensa ja ylipäätään ulkonäön suhteen, niin tässä nyt hieman tarkemmin pukeutumisesta. Eli Dakarailla on nähtävissä yleensä vähän kaikenlaisia valkoisia kauluspaitoja, jotka ovat tietenkin melko koristeellisia tai jos eivät koristeellisia, niin niissä on aina jotain erikoista. Myös yksinkertaiset kauluspaidat ovat Dakaraista nättejä. Yleensä kauluspaidoissa on jotain pitsiä tai muuta hörsylää ja röyhelöä sekä näyttävä kaulus tai sitten ihan vaan pussittavan malliset hihat. Housut ovat yleensä tummat ja yleensä mustat, jos tarkkoja ollaan. Joko suorat tai hieman pussittavat. Kengissä on yleensä jonkunlainen korko, joka vaihtelee 3-7 sentin välillä tai sitten kengät ovat muuten näyttävät. "Maailman pelastus" -retkelle Dakarai on kuitenkin pukeutunut hieman hillitymmin. Kauluspaita on valkoinen ja aika yksinkertainen. Hihat kuitenkin ovat pussittavat. Housuina toimii mustat hieman pussittavat housut, jotka on vähän alle polven mittaiset. Kengät kuitenkin ovat pitkävartiset ja mustat ja niissä nyöritys edessä. Ja koska kengät ovat pitkävartiset, noin polveen asti ulettuvat, niin housujen todellinen mitta ei näy niistä mitenkään. Kengissä on korkoa neljä senttiä. Lisäksi hän on pukeutuneena mustaan viittaan, jossa on huppu ja hopeinen ketjukiinnitys edessä. Hupun reunaa koristaa punertava viittaan kiinni ommeltu satiininauha.

Luonne:
Ensialkuun saattaa vaikuttaa siltä, että Dakarai on itsekäs idiootti, joka ei itsensä lisäksi ajattelisi muita millään tavalla, koska hän saattaa antaa itsestään aika pinnallisen kuvan tai sellaisen, ettei voisi tehdä mitään, koska ulkonäkö kärsii. Totta kyllä kuitenkin se, että Dakarai on jokseenkin melko itserakkaan oloinen, mutta osaa hän myöskin muitakin ajatella ja arvostaa itsensä lisäksi, vaikka se ei aina näykään. Hän on myös melko avoin persoona sekä seurallinen ja vihaa yksinoloa yli kaiken, koska pitää puhumisesta vähän liiankin kanssa, eikä hän yksin edes oikein saa muutenkaan mitään aikaa, vaikka 17-vuotiaalta nuorelta mieheltä saattaisi jo odottaa enemmän. Dakarai onkin siis aikalailla vastuuta pakoileva, aika lapsellinen ja yksinkertainen. Tosipaikan tullen hän on pelkuri, vaikka koittaakin kovin peitellä pelkurimaisuuttaan. Hän yrittääkin vältellä kaikenlaisia itselleen epäedullisia tai epämukavia tilanteita parhaansa mukaan. Eniten hän pelkää kuolemaa ja vanhuutta, vaikka onkin vasta nuori ja elämää edessä vaikka kuinka paljon. Tai vanhuudessa hän lähinnä pelkää ulkonäkönsä menettämistä. Häntä voisi siis kuvailla yhdellä sanalla niin ikään turhamaiseksi. Lisäksi hän dramatisoi kaikkea aina yleensä liikaa eli tekee asioista pahemman, mitä asia edes oikeasti voisi olla. Mutta joka tapauksessa yrittää yleensä aina parhaansa asioiden hoitamisen suhteen.

Tästä kaikesta huolimatta Dakarai kuitenkin ajattelee muitakin ja ymmärtää muidenkin tuntemuksia, kun vaan tutustuu paremmin tai häneen tutustutaan. Hän on todellisuudessa suhteellisen lempeä persoona, joka ei kovinkaan helposti suutu, mutta suuttuessaan onkin sitten asia erikseen. Kenenkään hermot eivät kuitenkaan kestä ikuisesti, vaikka Dakarain hermot ovatkin aikalailla rautaa. Hän menettää kuitenkin hermonsa samantien, jos joku kehtaakin puuttua edes vahingossa hänen ulkonäköönsä tai vaatetukseensa, koska ulkonäkö tuntuu olevan miehelle kaikki kaikessa. Hän ei suostu liikkumaan julkisesti missään, ellei näytä ensin hyvältä ja yleensä hän onkin aikalailla laittautunut.

Hän on myös melko romanttinen sekä huolehtivan oloinen, jos eteen sattuu joku, josta hän välittää tai alkaa välittämään ihan todenteolla. Hän on myöskin ihan viisaan oloinen mies, kun todella alkaa käyttämään aivojansa, vaikka välillä tuntuukin siltä, ettei hän muka tajuaisi tai ymmärtäisi mitään mistään. Hän ei kuitenkaan ole aina se kaikista rehellisin henkilö ja saattaa välillä olla asian kuin asian suhteen aika epärehellinen ja turvautuu mieluummin valkoiseen valheeseen. Pääpiirteiltään Dakarai kuitenkin on mukavan oloinen, mutta välillä hieman riippuvainen muista ihmisistä.

Muuta:
> Dakarain perheeseen kuuluvat vanhemmat ja heidän lisäkseen pikkuveli ja pikkusisko. Veljen nimi on Chigaru ja siskon nimi on Chione. He ovat molemmat 15-vuotiaita ja ovat kaksosia, mutta kuten arvata saattaa, he eivät ole identtisiä. Äidin nimi on Astarte ja hän on 48-vuotias ja isä on Chafulumisa ja hän on 54-vuotias. Vanhemmat ovat molemmat aikalailla tiukkoja, mutta isä on äitiäkin tiukempi ja heille on tärkeää, että sääntöjä, lakeja ja yhteisiä normeja totellaan tai ei hyvä heilu. Omaa perhettä Dakarailla ei ainakaan vielä ole, mutta toki hänellä on jo kihlattu, jonka kanssa Dakarain olisi tarkoitus mennä naimisiin ja perustaa perhe sitten tulevaisuudessa. Dakarai ei kuitenkaan ole asiasta samaa mieltä, koska hän haluaisi valita kumppanin rakkaudesta eikä pakosta.

- Dakarain isä eli kuningas: Chafulumisa Alzaris
- Dakarain äiti eli kuningatar: Astarte Alzaris
+ kuva vanhemmista: http://aijaa.com/yX8sdZ

- Dakarain pikkuveli: Chigaru Alzaris
- Dakarain pikkusisko: Chione Alzaris
+ kuva sisaruksista: http://aijaa.com/RbT1wx

- Dakarain kihlattu, aatelinen samasta maasta: Miya Constance> http://aijaa.com/mheUNT
(ellei joku sitten ole kiinnostunut tekemään Dakaraille kihlattua, mutta sellaiset eivät varmaankaan edes matkaan mukaan pääse??)

>> Vanhempien, sisarien ja kihlatun kuvat on kaikki tehty Rinmarugames:ssa

> Dakarain päivät ovat aikalailla täynnä kaikenlaisia mahdollisia harjoituksia ja oppitunteja. Harjoitukset käsittävät lähinnä aseidenkäyttöä ja kuinka sodassa tulisi toimia oikein. Dakarai onkin oppinut melko nopeassa ajassa monenlaisien aseiden käytön, mutta raskaat aseet eivät kuitenkaan ole edelleenkään hänen juttunsa. Hän hallitsee parhaiten teräaseiden käytön, mutta hallitsee myös jousen ja nuolet, vaikka toki tarvitseekin vielä kaikessa harjoitusta. Lisäksi Dakarai on yrittänyt harjoitella myös palavien nuolien ampumista, mutta lähinnä itsekseen, koska se ei kuulu ns. pakollisiin osaamisalueisiin. Mitä sitten ns. oppitunteihin tulee, niin Dehrahien luona käy kotiopettaja, joka opettaa Dakaraille ja tämän kahdelle nuoremmalle sisarelle laskemista, lukemista, kirjoittamista, Dehrahin historiaa, Dehrahin taloudesta ja toimeentulosta sekä yleiskatsauksia koko Gildomeran alueesta ja historiasta. Kotiopettaja valmentaa osin Dakaraita myöskin tulevaksi maanhallitsijaksi, mutta myös Dakarain isä eli tämänhetkinen kuningas valmentaa myöskin poikaansa. Kuninkaalla on tosin paljon muutakin tehtävää, joten kovinkaan usein hän ei poikaansa kerkeä valmentamaan, joten kotiopettaja pääasiassa hoitaa kuitenkin senkin. Tämän lisäksi kotiopettaja opettaa kolmikolle myöskin tanssimista. Harjoitukset ja opit ovat kuitenkin jääneet aikalailla Dakarain osalta, kun Dehrahin kuningas eli Dakarain isä alkoi yllättäen saada outoja oireita ja joutui vuoteenomaksi. Astarte eli Dakarain äiti eli Dehrahin kuningatar puolestaan on vajonnut jonkunlaiseen shokkiin, kun sai kuulla eräältä Dehrahin parantajalta, että kuningasta ei voi parantaa eikä kyseiseen sairauteen ole lääkkeitä, koska kukaan ei tiedä, mistä outo sairaus on peräisin. Eikä tilannetta helpota se, että kun outo tauti on saavuttanut sydämen, niin kuningas tulee kuolemaan siihen. Eikä parantaja edes osannut sanoa, että kuinka kauan mahdolliseen kuolemaan olisi aikaa.

Ratsu:
Dakarain hevosen nimi on Poison, koska Dakarain pikkusisko sai nimetä hevosen Dakarain puolesta, koska hän ei itse osannut määritellä hevoselle mitään helposti muistettavaa tai helposti lausuttavaa nimeä. Ei sillä, Dakarain hevonenhan se on, että kyllä Dakarai olisi hevosensa saanut itse nimetä, mutta pikkusiskon mielestä oli tärkeää, että nimi on helppo, joten lopulta AngwusnasomtaqaCha’kwainasta tuli Poison jollain olemattomalla logiikalla, mutta varmaankin parempi niin, koska Dakarain antamaa nimeä ei kukaan koskaan muistaisi. Kyseinen hevonen on ori.

AngwusnasomtaqaCha’kwaina eli lyhyesti sanottuna Poison, joka tarkoittaa myrkkyä, on ulkonäköisiltä ominaisuuksiltaan valkoinen, jossa on kuitenkin harmahtavan sävyä. Sen jalat ovat alempaa kuitenkin täysin mustat, kuten kaviotkin. Turpa on myös osin musta. Häntä ja harja puolestaan ovat täysin mustat. Hevonen ei ole kovinkaan voimakasrakenteinen ja onkin aika solakka. Sen säkäkorkeus puolestaan on noin 160 senttiä.

U-näkö: https://animals.desktopnexus.com/wallpaper/253467/

Dehrahissa ei ole omaa hevosrotua enää, koska jostain syystä se kuoli täysin sukupuuttoon, joten hevoset tulevat muualta Dehrahiin. Se miksi Dehrahin Hevonen kuoli sukupuuttoon noin sata vuotta sitten, on edelleenkin täysi mysteeri, eikä se ole ratkennut vielä näihinkään päiviin mennessä. Dakaraita se taas ei ole millään muotoon edes kiinnostanut, koska hänestä on tärkeintä, että on edes jonkunlainen hevonen. Dakarai ei kuitenkaan hevosista mitään tiedä eikä eläimistä muutenkaan pahemmin perusta.1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (1)

Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2020 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com