Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kruununperilliset
(7 kuvaa)

<--Edellinen 5 / 7 Seuraava-->
[Marcella Dona Constance Livius.jpg]
Marcella Dona Constance Livius.jpg

LOMAKE:

Roolipelaaja: Megohime

Hahmon tiedot:

Nimi: Marcella Dona Constance Livius
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 19

Ulkonäkö: (kuva: Megohime)

http://aijaa.com/HrMZ5v

Marcella on naiseksi melko keskimittainen, noin 160cm pitkä. Hän on pienikokoinen ja siro nainen, muttei kuitenkaan mitenkään alipainoinen laiheliini. Hentoudesta huolimatta hänen vartalonsa on hyvin naisellinen sopivassa määrin. Hänen vyötärönsä on kapea ja lantio levenee naisellisen pehmeästi. Hänen kätensä ja jalkansa ovat hoikat ja hartiat kapeat ja sirot. Marcellan kasvot ovat niin ikään pehmeät ja soikeat ja iho kauniin vaalea, muttei mikään kalman kalpea. Hänellä on suuret, melko pyöreät ja tuuhearipsiset silmät, jotka ovat väriltään taivaan siniset. Naisen nenä on suora ja huulet kaarevat ja yleensä maalattu punaiseksi.

Marcellan hiukset ovat noin puoleen selkään asti pitkät ja luonnonkiharat, yleensä melko kurittomat, mutta hän käyttää paljon aikaa ja vaivaa niiden laittamiseen. Yleensä osa hiuksista on kammattu ylös matalalle nutturalle ja loput laskeutuvat vapaasti hartioille ja selkäpuolelle silotettuina korkkiruuvikiharoina. Väriltään nuoren naisen hiukset ovat kauniin kullankeltaiset ja taittavat oranssiin tietyssä valaistuksessa. Marcella todellakin käyttää aikaa hiustensa kanssa ja todellisuus on ihan eri luokkaa kuin mitä hän antaa muiden ymmärtää. Hiustenlaitto tuottaa hänelle eniten huolta ja murhetta, mutta onneksi hänellä on kärsivällisiä hovineitoja laittamassa niitä ja sietämässä prinsessan kriisejä. Hiuksia yleensä somistaa arvolle sopiva tiara ja jalokivikoristeisia hienoja hiussolkia.

Marcellan tyyli on hyvin näyttävää. Hän rakastaa näyttäviä ja monikerroksisia mekkoja, joissa on yleensä melko prameaa koristelua, kultalankoja ja pitsiä ja laskostuksia. Hänen lempivärinsä on tumman punainen, mutta käyttää tätä melko kuninkaalliseksi miellettyä väriä hillitysti ja lähinnä juhlatilaisuuksissa. Tavallisesti hän pukeutuu vaaleampiin väreihin, kuten pastellisiin sävyihin, enimmäkseen siniseen ja vihreään, koska vaaleanpunainen meni vähän niin kuin ohi ja on hänestä ehkä hiukan liian tyttömäinen väri tulevalle kuningattarelle. Lisäksi suosittuja värejä Marcella vaatehuoneessa ovat vaalea keltainen tai kerman valkoinen, sekä helmen harmaa. Sinistä hän käyttää myös melko paljon, koska se sopii hänen silmiensä väriin. Muutenkin Marcella on aika tarkka vaatteistaan ja ulkonäöstään ylipäänsä ja käyttää aikaa laittautumiseen ihan luvattoman paljon. Kenkien ja korujen ja muiden asusteiden täytyy olla yhteensopivat ja mielellään uusimman muodin mukaiset ja kalliit. Hän on maan tuleva kuningatar ja haluaa ehdottomasti myös näyttää sen mukaiselta.

Luonne:

Luonteeltaan Marcella on hyvin ylpeä ja vaativa. Hän on tiukka ja välistä jopa ankara, oman arvonsa tunteva nainen. Hän vaatii parasta niin itseltään kuin muiltakin, mikään vähempi ei hänelle riitä. Marcella on hivenen kontrollifriikki ja sen takia melko usein hermoromahduksen partaalla. Pyrkii pitämään itsensä rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa, hänet on kasvatettu käyttäytymään hyvin ja arvokkaasti ja pitämään tunteensa sisällään. Hyvin hän tässä tavallisissa olosuhteissa onnistuukin, mutta väsyneenä tai jonkun kriisin ilmaantuessa hänen mielenrauhansa murtuu täysin ja hän saattaa mennä täysin hysteeriseksi. Tätä puolta hän välttää parhaansa mukaan näyttämästä julkisesti missään, koska ei kuningattaren sovi olla hysteerinen. Lähinnä hän antaa julkisesti ulospäin vain rauhallisen ja ilmeettömän, täydellisen huolitellun ulkokuoren, ja pitää mielensä myllerrykset visusti piilossa.

Tämän tällätyn ja kovan ulkokuoren alla on kuitenkin melko herkkä ja tunnealtis nuori nainen, joka paljastaa tämän pehmeämmän ja herkemmän puolensa vain läheisimmille ihmisille. Pikkusisko on hänelle hyvin rakas ja tärkeä, jota kohtaan hän on hyvin hellä ja huolehtiva. Isäänsä hän rakastaa ja pyrkii olemaan vahva ja sellainen tytär, josta voisi olla ylpeä. Hän opiskelee ahkerasti, jopa elementtiaseella, vaikka hän ei pidäkään taistelutaitojen harjoittamisesta, koska se on epähienostunutta. Marcella ei ole ruoskan käytössä mitenkään hyvä ja hallitsee sitä vain melko välttävästi. Hän ny vain pitää enemmän kauniista ja naisellisista asioista ja ruoskalla huitominen ei vastaa hänen käsitystään hienostuneen naisen harrastuksista. Häntä huolettaa myös tuleva vastuu kuningattarena melkoisesti, sekä isän terveys ja Terisen tulevaisuus. Marcellalla on taipumus huolehtia ja huolestua melkein kaikesta, mistä vain voi ja hän on jossain määrin taipuvainen liioitteluun.

Prinsessa on myös hyvin tunteellinen ja romanttinen, joka nauttii haaveilusta ja romanttisista tarinoista. Rakastuneena hän saattaa olla vähän turhankin uppoutunut omaan romanttiseen haavemaailmaansa eikä näe asioita kauhean totuudenmukaisesti, jos mies on kohtelias ja huomaavainen ja esteettisesti miellyttävän näköinen, niin ihastumista voi tapahtua melko herkästikin. Hän pitää paljon musiikista ja erityisesti oopperasta. Kaikki kaunis muodista taiteeseen ovat hänen intohimonsa. Vaikka hän on hyvin sivistynyt ja opiskellut, hänen varsinaiset kokemuksensa ihmisistä ja mistään linnan ulkopuolella olevasta ovat melko vähäiset ja perustuvat kuulopuheisiin. Marcella on aina elänyt hyvin eristettyä ja suojattua elämää eikä ole edes Gerosin sisällä juuri matkustellut. Hänellä on ympärillään vain häntä palvelevia ja suojelevia tai neuvovia ihmisiä, joiden tarkoitus on joko olla turvana ja apuna tai varmistaa, että hänestä tulee hyvä kuningatar Gerosin kansalle. Ystäviä hänellä ei kauheasti ole ja ainoa johon hän luottaa täysin on hänen pikkusisarensa Terise.

Muuta:

Perhe: Marcellan perheeseen kuuluvat isä, Gerosin kuningas Callah Livius, sekä kolme vuotta nuorempi pikkusisko Terise. Marcellan ja Terisen äiti Alexandra kuoli Terisen synnytykseen, mikä oli kova isku kuninkaalle. Kuningas rakasti molempia tyttäriään kovasti ja on tahtonut antaa heille aina kaiken, joten tytöt ovat molemmat hieman hemmoteltuja. Marcella hieman vähemmän, koska häntä on kuitenkin koulittu vaativaan tehtäväänsä tulevana kuningattarena.

Kuningas on hyvin sairas ja sairaus paheni entisestään sodan takia vihollisen maagin langetettua kirouksensa. Marcella pelkää isänsä puolesta ja häntä huolettaa lähteä kuningaskunnastaan ja jättää sairas isä ja pikkusisko Gerosiin.

Koska Marcella on jo 19vuotias, hänelle on toki jo katsottu sopiva puolisoehdokas. Mies on komea nuorukainen varakkaasta aatelissuvusta, kohtelias ja hyvätapainen, nimeltään Lestat. Marcella on todella rakastunut tulevaan mieheensä, parin oli tarkoitus mennä jo naimisiin, mutta sodan syttyminen sotki suunnitelmat ja lykkäsi häitä tuonnemmaksi.

Marcella oli vain kolmevuotias kun hänen äitinsä kuoli, mutta se jätti kuitenkin jälkensä häneen. Marcellalla on edelleen paha menetyksen pelko ja hän takertuu läheisiin ihmisiin yleensä todella tiukasti ja pelkää menettävänsä heidät ja jäävänsä yksin.

Ratsu:

Gerosin hevosrotu muistuttaa ulkonäöllisesti shirenhevosta. Marcellan tamma on nimeltään Freyja ja se on väriltään puhtaanvalkoinen. Hevosen tuuhea harja ja häntä ovat niin ikään valkeat. Hevonen on leppoisa ja hyvin koulutettu, sopiva nuorelle naiselle, eikä temppuile tai ole itsepäinen. Marcella on hyvin kiintynyt ratsuunsa ja pitää sitä hyvänä. Marcella ei ole mikään hevosenhoidon ammattilainen, koska muut ovat hoitaneet hevosta hänen puolestaan, hän vain hemmottelee sitä ja ratsastaa sillä.

Kuva: http://aijaa.com/iOXw1A

(ja ei, minä en tiedä mitä sukupuolta toi kuvassa oleva hevonen edustaa, mutta se nyt on vain havainnollistava kuva.)1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (3)

Roskapostisuojaus: Paljonko on kaksi plus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2020 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com