Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kruununperilliset
(7 kuvaa)

<--Edellinen 6 / 7 Seuraava-->
[Nathanaël Beniamino Nierdales.jpg]
Nathanaël Beniamino Nierdales.jpg

LOMAKE:

Roolipelaaja: Par

Hahmon perustiedot:

Nimi: Nathanaël Beniamino Nierdales
Sukupuoli: Mies
Ikä: 18-vuotias

Ulkonäkö: (kuva: RagdollTwist)

WORK IN PROGRESS kuva, viimeistelyjä vaille: https://drive.google.com/file/d/11_asXHJ-hVS5jLcWQh3pEDdTUEpjzZFW/view?usp= sharing

Nathanaël on 182 cm pitkä ja hänen ruumiinrakenteensa on siro ja kevytrakenteinen. Hänen ihonsa on vaalea ja hiusten väri on Nierdalesilaisille tyypillisesti kaksivärinen: vaalea pohjaväri, joka on Nathanaëlin tapauksessa sininen, sekä yksi tummempi sininen suortuva otsalla. Luonnonkiharat hiukset jotka Nathanaël sitoo poninhännälle, yltävät takapuolen alapuolelle. Kastuessaan hiuksista tulee pörröiset ja niiden kesyttäminen on työlästä, joten yllätyskastumiset eivät kuulu Nathanaëlin suosikkiasioihin. Nathanaëlin kasvot ovat myöskin hyvin sirot, ehkä jopa hieman naiselliset ja hänellä on suuret ja pyöreät jäänsiniset silmät.
Nathanaëlin asu on hyvin monimutkainen. Hän käyttää pitkää sinistä takkia, jonka helmassa on reunus, jossa on koristekuvio. Takin alla Nathanaëlilla on tummansininen liivi, jossa on oranssit raidat. Oikealta hartialta lähtee pitkä harmaa viitta, jonka alareunuksesta löytyy sama koristekuvio kuin takin helmasta, ja viitan sisäpuolella on violetti vuori. Nathanaëlin housut ovat harmaat, ja hänellä on polveen asti ulottuvat saappaat. Vyönä toimii leveä pitsiliina, ja pitsiä on myös Nathanaëlin ascot-kravatti ja hihansuista löytyy pitsikoristus. Korvissaan prinssillä on rypälemäiset helmikorvakorut, joissa osa helmistä on tehty ihmisen luista valtion taika-aseen käyttöä helpottamaan.

Luonne: Luonteeltaan Nathanaël on rauhallinen, ja yleensä tarkastelee tilannetta jonkin aikaa ennen kuin liittyy itse mukaan. Vaikka ei suoranaisesti näytä tunteitaan helposti, on yleensä varsin selvää milloin hänellä ei ole kaikki kohdallaan koska hän hukkuu ajatuksiinsa ja on selkeästi poissaoleva ja hajamielinen käsitellessään asiaa. Jos joku kysyy häneltä, mikä on hätänä, yleensä kertoo mieltään painavan asian rehellisesti, eikä siinä vaiheessa enää pelkää tunteenpurkauksiaan, olipa se sitten itkua, kiukkua tai muuta. Haluaa antaa itsestään hyvän kuvan kaikille, joten vaikka ei olekaan suoranaisesti turhamainen, huolehtii ulkonäöstään ja toisinaan käyttää pitkiäkin aikoja varmistaessaan kaiken olevan siististi.
Nathanaël on käytökseltään jäykän kohtelias tiukan opettajansa takia. Samasta syystä hän on hieman pumpulissa kasvaneen oloinen ja ei täysin ymmärrä kaikkea linnan ulkopuolisen maailman menosta, eihän prinssin ole soveliasta vaeltaa noin vain rahvaan joukossa, vaikkakin teoriassa asioita on käyty tarkastikin läpi.
Nopeaälyisenä ja laajan sanavaraston omaavana hän pystyy yleensä puhumaan toiset ympäri ja olemaan samaa mieltä hänen kanssaan. Laajasta sanavarastosta on kiittäminen hänen opettajaansa, joka pakotti Nathanaëlin jo nuorella iällä lukemaan vain ja ainoastaan vaikeita poliittisia tekstejä, jonka seurauksena Nathanaël ei ole ikinä pitänyt lukemisesta, eikä tiedä paljoa politiikan ulkopuolisista asioista. Yleensä Nathanaël puhuu kuten kuka tahansa muu, mutta suuttuessaan, hermostuessaan tai halutessaan kiusata muita, yrittää sekoittaa toisen pään hyödytämällä sanavarastoaan parhaan kykynsä mukaan. Sanavarastolla leveilyn lisäksi saattaa hän turvautua sarkasmin jaloon taitoon, yrittäen kuitenkin pitää sarkastisuuden mahdollisimman hyvin piilossa, niin että siitä ei voi häntä alkaa syyttämään. Nolostuessaan tosin alkaa änkyttämään, etenkin jos tekee etikettivirheen.
Nathanaël rakastaa kiipeilyä, etenkin kun hän huomasi sen olevan helpoin ja varmin keino paeta luokkahuoneen tylsyyttä ja vaikeita tekstejä, ja siitä on kiittäminen hänen nopeuttaan, ketteryyttään ja kestävyyttään.

Muuta: Lähitaistelussa Nathanaël luottaa eniten nopeuteensa ja että pystyy väistämään vihollisen hyökkäykset ja osumaan viholliseen omilla iskuillaan, tarvittaessa väsyttämään vihollisen väistelemällä ja pienillä nirhaisuilla kunnes vihollinen tekee tarpeeksi suuren virheen joka antaa Nathanaëlille tilaisuuden lopettaa taistelun. Lähitaisteluita varten hänellä on mukanaan side sword (pistomiekan ja tavallisen viiltomiekan sekoitus, kuva: https://drive.google.com/file/d/15Y8ivRbtlZuKh5zHazl9upI8pLbF_GQn/view?usp= sharing ). Mieluiten prinssi taistelee kuitenkin etäältä, antaen Thralliensa olla etulinjassa ja manaten itse henkiammuksia turvallisemman välimatkan päästä.
Perhe: Ainoa lapsi. Äiti Donatienne Véronique, isä Quintilian Emmanuel, jotka pitivät valtakunnan asioiden hoitamista tärkeämpinä tehtävinään, vaikka rakastivatkin poikaansa, koska poika oli luotettavien ihmisten ympäröimänä jotka pystyivät huolehtimaan pojan kasvatuksesta. Tästä syystä vanhemmilla oli yleensä kiire, joten Nathanaël vietti suurimman osan lapsuuttaan joko opiskellen politiikkaa ja etikettiä opettajansa johdolla, tai kiipeilemällä. Tämä on osasyynä siihen, että hän ei oikein osaa heittäytyä mukaan tai näyttää tunteitaan, koska hänen opettajansa oli erittäin tiukka etiketin noudattamisesta, ja tunteenpurkaukset tunneilla johtivat toruihin tai rangaistuksiin. Vanhemmat, silloin kuin kiireiltään ehtivät viettämään kunnollista laatuaikaa poikansa kanssa, sekä muutama palvelija, etenkin Nathanaëlin paras ystävä ja kamaripalvelija, 3 vuotta Nathanaëlia vanhempi Avalon, kuitenkin huolehtivat siitä että Nathanaël pääsi tuntien ulkopuolella purkamaan tunteensa, ja näin hän oppi rajoittamaan tunteenpurkauksensa tiettyihin tilanteisiin ja tiettyjen ihmisten seuraan.
Ratsu: Amadeo. Savunharmaa ori, jolla on hopeinen harja, häntä ja sukat. Nierdalesissa on yleistä, että ratsut ovat hyvin koulutettuja, eikä Amadeo ole poikkeus, vaan osaa esimerkiksi tulla paikalle kuullessaan vihellyksen, ja vihellyksestä riippuen joko nopeasti, omaa vauhtia tai mahdollisimman äänettömästi.1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (1)

Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com