Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kruununperilliset
(7 kuvaa)

<--Edellinen 7 / 7
[Skyler Nita Urumiya.jpg]
Skyler Nita Urumiya.jpg

LOMAKE:

Roolipelaaja: neno

Hahmon tiedot:

Nimi: Skyler Nita Urumiya
Sukupuoli: nainen
Ikä: 20
Ulkonäkö: (kuva: neno)

Skyler on 170 senttiä pitkä, solakka ja vaaleahipiäinen nuori nainen. Naisen ruumis on hyvin notkea, ja taipuukin melkein miten päin vain, mutta näkyvää lihasta tällä ei juuri ole. Se ei kuitenkaan tarkoita, että nainen olisi heikko, tämän vahvuudet ovat enemmän nopeudessa ja notkeudessa fyysisen voiman sijaan. Myöskin muotoja naiselle on siunaantunut varsin hyvin, ja tällä onkin erittäin hyväkuntoinen nuoren naisen ruumiinrakenne. Kasvoiltaan Skyler on myöskin hyvin vaalea, ja kasvoissa on vielä hieman nuorekasta pyöreyttä jäljellä, ei kuitenkaan enää juuri kovin paljoa. Tällä on virheetön iho ja vahvoja silmiä lukuunottamatta sirot kasvonpiirteet. Naisen nenä on kaareva, ja vaikka huulet eivät olekaan kaikista täyteläisimmät, eivät ne ohuet viivatkaan sentään ole. Vahvuutta naisen kasvoille antavat tosiaan tämän hieman vinot, kissamaiset silmät, jotka ovat väriltään violetit. Näitä ympäröi tummat ja tuuheat ripset, mutta naisen kulmakarvat ovat melkein olemattoman vaaleat. Skylerilla on pitkät ja paksut hopeanharmaat hiukset. Pituudeltaan luonnostaan hieman lainehtivat kutrit ulottuvat tämän lapaluiden alapuolelle. Kasvoja jää yleensä kehystämään muutama leukaan asti oleva suortuva, jotka tosin joskus myös karkaavat hieman naisen kasvoille. Pukeutumisessa Skyler suosii kevyttä, mustaa sota-asua, mutta tämän päälle tulevat vaatteet hän jättää kamarineitojensa vastuulle, uskoen, ettei hänellä itsellä ole tarpeeksi silmää mitä muotiin tulee. Matkalle Skylerin pääasu on pääosin violetti, kultaisilla koristuksilla, sekä tummansininen korsetti, jota koristelee erilaiset tähtikuviot, sekä valkoiset, pitkät saappaat. Aikuistumisrituaalissaan saalistamansa peuran sarvet ovat kuitenkin Skylerin ylpeys, joita hän tykkää koristella varsin usein ja eri tyyleillä.
Luonne: Ensivaikutelma Skylerista on usein arvokas ja pidäyttäytynyt nuori nainen. Prinsessalla on etiketti hallussa ja hän käyttäytyy kohteliaasti ja hillitysti ja pysyy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa, joskin syyllistyen hyvin usein myös jäykkyyteen ja vakavuuteen. Kuitenkin prinsessa osaa olla myös lempeä ja hieman äidillinen, suureksi osaksi sen vuoksi, että hän on joutunut auttamaan palvelijoita pitämään sisaruskatrastaan ruodussa. Kaikin puolin moni voisi pitää Skyleria mallikelpoisena prinsessana, mutta löytyy naisesta yllättävää särmääkin. Skyler on hyvin voimakastahtoinen ja suorasanainen, sekä arvonsa tuntevana vaatii myöskin sen mukaista kohtelua. Nainen ei arkaile tuoda esille, mikäli jokin asia ei häntä miellytä, yleensä vaatien asiaan korjausta saman tien. Skyler ei edes säikähdä ärähtää itseään isommille, minkä vuoksi hän on toisinaan kuullut olevansa joidenkin mielestä hyvin miesmäinen. Soturiprinsessa ei kuitenkaan itse näistä kommenteista pidä yhtään, ja on nopea korjaamaan asian - hän haluaa tulla kohdelluksi soturina, mutta ei salli kenenkään unohtavan hänen olevan edelleen myöskin nainen. Tutummassa seurassa Skyler puheleekin hyvin ronskisti, eikä arkaile röyhkeääkään kielenkäyttöä, pahimmillaan haukkuen keskustelukumppaninsa viimeiseen maanrakoon, mikäli on pakko. Tästä kielestä onkin muutamaan otteeseen Vinemarin prinssi, Calder, saanut oman osansa. Joka tapauksessa naiselle ei kannata sanoa varomattomasti vastaan, mikäli tämä on jostain asiasta päätöksensä tehnyt. Kaiken tämän hillityn ja voimakkaan persoonan alla sykkii kuitenkin lempeä sydän. Skyler ei suuremmin pidä väkivallasta, ja suosii enemmän asioista keskustelua sen sijaan, uskoen, että maailmassa löytyy kyllä ongelmaan kuin ongelmaan rauhanomainen ratkaisu. Monet syyttävät naisen ajattelua ideologiseksi, mutta pasifisti-soturiprinsessa ei tästä ota nokkiinsa. Hän ei kuitenkaan ole helposti loukkaantuvaa sorttia. Eniten hän kuitenkin haluaisi olla tyttömäisempi prinsessa, hentoinen ja kaunis, mutta ei koe tämän tyylin sopivan itselleen yhtään. Sen sijaan hän sulkee moiset haaveet syvälle mieleensä, eikä tuo niitä juuri ikinä ilmi. Skylerilla on kaksi suurta rakkauden kohdetta: kanit ja kummitustarinat.
Muuta:
¤ Skyler pelkää kuollakseen kaikenlaisia ötököitä, ja päätyy useimmiten kiljumaan kovaa ja korkealta nähdessään niitä lähellään. Ei myöskään ole yllättävää häneltä näissä tilanteissa hypätä lähimmän ihmisen syliin karkuun näitä - hänen mielestään - suoraan helvetistä tulleita otuksia.
¤ Skyler on 12-päisen lapsilauman vanhin, mikä on varsin valtava lapsimäärä kuningasperheessä. Tämä on tosin selitettävissä, sillä prinsessan vanhemmat ovat nymfomaaneja ja edelleen erittäin rakastuneita toisiinsa. Toisinaan Skyler hieman häpeää tätä piirrettä vanhemmissaan, mutta on oppinut iän myötä hyväksymään asian eikä enää ole juuri moksiskaan. Vaikka vanhemmat ovat paljon keskenään, heiltä kuitenkin silti löytyy aina aikaa lapsilleen, jotka ovatkin parin suurin aarre.
¤ Skylerin sisarukset: Michel (19), Nanook (17), Xavier (16), Gavin (15), Tiriaq (14), Inocencia (12), kaksoset Alfa ja Omega (7), Shikoba (6), Nahuel (4) ja Nuka (2). Skylerin äidin nimi on Rhea ja isä Orlando. Inocencian syntymän jälkeen pariskunta yritti olla hommaamatta lisää lapsia, mutta kuten huomata saattaa, se suunnitelma ei täysin pitänyt. Skylerin lisäksi perheessä on ainoastaan yksi toinen tyttölapsi: Inocencia, kaikkien muiden ollessa poikia. Vielä juuri ennen matkaan lähtöä Skyler sai kuitenkin kuulla äitinsä olevan jälleen kerran raskaana.
¤ Skylerilla ei ole minkäänlaista suuntavaistoa, vaikka niin haluaa uskoakin. Tämä onkin ehkä ainoa asia jossa nainen on täysin epäjohdonmukainen. Hän eksyy jopa pääkaupungin kaduilla, vaikka on kulkenut ne lukemattomat kerrat, puhumattakaan siitä jos hän joutuu matkustamaan jonnekin kauemmaksi. Ainoastaan linnassa ja linnan pihamaalla Skyler löytää minne hänen pitää mennä, vaikka saattaa toisinaan sielläkin kiertää pidempää kautta.
¤ Skyler on myös todella nirso ruuan suhteen. Hän ei pidä mausteisesta tai täysin mauttomasta ruuasta, makeisista tai rasvaisesta ruuasta. Helpottaakseen tilannetta Skyler on päätynyt kasvissyöjäksi, sillä suurin osa kasviksista kuitenkin kelpaa hänelle ongelmitta. Kananmunat ja maitotuotteet kelpaavat hänelle kuitenkin.
¤ Skylerin ehkä suurin ongelma on tämän punavihervärisokeus (deuteranopia). Nainen itse ei ole tästä tietoinen, vaikka onkin alkanut viime aikoina havaita, että jotain hänen näkökyvyssään on erikoista. Siksi Skylerin onkin mahdotonta lukea karttaa tai tunnistaa asioita värien perusteella. Sen sijaan tämän pimeännäkö ja liikkeiden havainnointikyky on loistavia ja hän pystyy näkemään yllättävän hämärissäkin olosuhteissa. (Kuinka Skyler näkee kaiken: http://www.color-blindness.com/coblis-color-blindness-simulator/ ) Kaikkia värejä, joita hän ei näe, nainen on alkanut kutsua punaiseksi.
¤ Skyler ei ole kovin tottunut aseiden käyttöön, mutta sen sijaan hän on erinomainen taistelemaan ilman aseita, joiden hän yleensä väittää olevan vain tiellä. Nainen tuntee hyvin ihmiskehon sekä siinä olevat hermopisteet, tähdäten usein näihin taisteluissaan (ja siksi naista on melkein mahdoton voittaa kädenväännössä). Ei myöskään ole yllättävää nähdä tämä taistelemassa potkuja käyttäen, joskus jopa vaihtaen seisomaan käsillään taistelun aikana.
¤ Elementtiaseen käytössä Skyler on vielä täysin aloittelija. Hän pystyy käyttämään asetta normaaleihin hyökkäyksiin, muttei vielä osaa vetää teriä takaisin luokseen, vaan joutuu itse hakemaan. Myöskään mitään erityisen näyttävää tai suurta prinsessa ei saa aikaan, vaan saa yleensä itse iskut naamaansa. Viimeisimpänä harjoitusmuotonaan Skyler on alkanut kokeilla meditointia aseen kanssa, muttei ole päässyt siinä vielä pitkälle.
Ratsu: Neoníla. Tamma on vaaleanharmaa ja sillä on kermansävyiset harja ja häntä. Rakenteeltaan se on melko solakka, mutta myös yllättävän kestävä. Neoníla on erittäin nopea ja hyvin koulutettu ratsu, joka tottelee nopeasti pieniäkin ohjeita. Hevonen on hyvin kiintynyt Skyleriin, mutta antaa tuntemattomienkin tulla yllättävän lähelle, eikä hermostu helpolla. Se on luotettava eläin joka ei petä, mutta sellainen Neoníla on kaikille, mikä on joidenkin mielestä tämän heikkous. Ei kuitenkaan mistään hinnasta hylkäisi Skyleria.1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com