Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

<--Edellinen 8 / 14 Seuraava-->
[Jeremy Gregory.jpg]
Jeremy Gregory.jpg

LOMAKE:

Roolipelaaja: Janchi

Hahmon perustiedot:


Nimi: Jeremy Gregory

Sukupuoli: Mies

Ikä: 23-vuotias

Asema: Kuninkaallinen metsästäjä

Ase(et): Jeremyn lempiaseet ovat kaksi suurta miekkaa, mutta mies käyttää myös paljon muitakin aseita. Välillä jousta, välillä heittoveitsiä ja joskus kirvestä. Onhan hän kuitenkin metsästäjä. Miekat ovat kuitenkin tärkeimmässä roolissa ja hän pystyy miekkailla siis kahdella kädellä yhtä aikaa.

Ulkonäkö: (kuva: Janchi)

https://janchihay.deviantart.com/art/Jeremy-Gregory-605422673

Jeremy on kalpeahko, pitkä nuori mies. Pituutta löytyy vähän yli 180cm. Mieheltä löytyy myös sopivasti lihaksia, ei liikaa eikä liian vähän. Ne ovat tulleet suurimmaksi osaksi miehen harrastaessaan ammattiaan, metsästystä. Tietenkin hän välillä kuntoilee pitääkseen yllä kuntoaan silloin, kun ei metsästä niin paljoa. Ylävartalo on lihaksikas, mutta harvoin kukaan näkee Jeremyä ilman paitaa, joten sitä ei siis huomaa niin helposti. Jeremyllä on punaruskeat silmät, jotka näyttävät joissakin valoissa punaisilta. Hänen silmiään korostavat kauniisti tummat ja tuuheat ripset, niin yläripset kuin alaripsetkin. Miehen kasvojen oikeaa puolta koristaa myös arpi, jonka hän on saanut metsästäessään, kun susi hyökkäsi hänen päälleen. Jeremyn paksut punaiset hiukset ylettyvät vähän yli olkapäiden. Niitä hän pitää yleensä auki, toki joskus metsästäessä ne ovat matalalla ponihännällä tai miehisellä nutturalla. Jeremy ei halua leikata hiuksiaan lyhyiksi, sillä on aina pitänyt niistä pitkinä ja ne ovat osa hänen olemustaan. Jaremy on myös punaisten hiustensa pariksi kasvattanut lyhyen, sievän leukaparran, vaikka ennen viihtyikin sileäkasvoisena. Mihen perusilme on vakava, mutta itse mies on melkein aina heittämässä jonkin sortin läppää tai lirkuttelemassa ihmisille, joten vakavaa perusilmettä kovin usein ei nähdä. Jeremyltä löytyy myös paljon tatuointeja, ja osa niistä on näkyviä. Käsivarsista löytyy suurin osa näkyvistä tauoinneista. Selässä miehellä on kuitenkin koko selän kokoinen kuva sudesta. Myös olkapäissä, rintakehällä, sekä vasemmassa pakarassa on tatuoituja kuvia. Kuvat liittyvät suurimmaksi osaksi miehen elämään ja niillä on tunnearvoa, vaikka saattavatkin näyttää muille vain abstraktilta söherrykseltä tai villipetojen kuvilta.


Mies pukeutuu yksinkertaisiin ja tylsän värisiin vaatteisiin, hän ei halua turhaan tuhlata rahaa pukeutumiseensa, koska käy kuitenkin metsällä ja erittäin harvoin juhlissa. Tietenkin mieheltä löytyy myös muutama juhlallisempi vaate hätätapauksia varten. Jeremy yleensä käyttää niin pitkähihaisia kuin lyhythihaisiakin paitoihin, jotka ovat hänestä mukavaa materiaalia ja tarpeeksi löysiä. Talvella mies käyttää turkiksesta ja nahkasta tehtyjä takkeja, jotta pysyy lämpimänä. Housujen täytyy olla sellaiset, joissa hän pystyy liikkumaan hyvin eivätkä ne saa kiristää liikaa. Miehen vaatteet ovat usein tehty hänen itse metsästämistään elänten nahoista ja turkeista.

Jeremyn päällä saatetaan myös nähdä erilaisia vyösommitelmia. Ne saattavat olla päällä ylimääräisten taskujen takia tai sitten miekkojen kantamisen helpottamiseksi.


Luonne:
Jeremy on viisas, neuvokas ja juonikas mies. Hän tykkää jaella neuvoja ja käskyttää muita, mies olisi hyvää johtajaainesta. Yleensä häneltä saatetaankin tulla kysymään neuvoa, ja joskus Jeremy jakeleekin tahallaan vääränlaisia neuvoja, sillä ihmisten tyhmyys on hänen mielestään huvittavaa seurattavaa ja siitä saa päivän naurut, koska ihmiset menevät lankaan niin helposti. Tietenkin mies antaa joskus ihan varteenotettavia ja kunnollisiakin neuvoja, joista voi olla paljon hyötyä. Ei tämä punatukkainen metsästäjä aina jaksa kaikkia juksuttaa, vaikka se hauskaa onkin.

Jeremy on sosiaalinen ja viihtyy hyvin muiden kanssa. Hänestä on hauska seurata ihmisten hölmöjä juttuja. Ja onhan noilla myös välillä ihan hyviä juttujakin. Jeremy tykkää lirkutella niin naisille kuin miehille, hän on siis sekä naisten että miesten mies. Miehelle onkin kertynyt hieman fanlaumaa. Mutta jos mies on parisuhteessa, hän käyttäytyy asiallisesti ja on uskollinen kumppanilleen. Jeremy tulee toimeen monien erilaisten henkilöiden kanssa ja huomaa myös jokaisessa jotain mielenkiintoista tai hyvää, ei vain pelkkiä huonoja puolia. Hän saattaa jäädä rupattelemaan ja vitsailemaan ihan vain tuntemattoman vastaantulijan kanssa pitkiksikin ajoiksi.

Miehellä on myös välillä, mutta aika harvoin ottaen huomioon seurallisen luonteensa, taipumus haluta olla yksin ja pohtia erilaisia asioita. Hiljaisuus on hänelle myös niin sanotusti kaunista musiikkia, aina ei tarvitse olla kauheaa hälinää ympärillä. Kun Jeremy haluaa olla yksin, saattaa hän lähteä metsään kävellylle tai yölliselle ratsastusretkelle, tai vaikka päivälläkin. Päivisin hän yleensäkin lähtee metsään, sillä hän on metsästäjä ammatiltansa. Tämä ammatti sopii hänelle hyvin ja mies onkin siinä hyvin taitava, koska oppi taidot yhdeltä kuningaskunnan parhailta metsätäjiltä, isältään.

Punatukkaisen yksi harrastus on keräillä teräviä esineitä, kuten veitsiä, puukkoja ja miekkoja. Niitä hän tykkää kiillotella ja teroittaa. Joskus hän saattaa käyttää niitä apuna metsästyksessä. Suurin osa näistä teräaseista kuitenkin on koristeita ja san niistä hän saattaa myydä hyvällä hinnalla eteenpäin saaden hieman ylimääräistä tienestiä, jota käyttää miten haluaa. Joskus mies saattaa myös löytää metsiin kadonneita korujakin ja ottaa ne talteen, myy tai pitää itsellään. Jeremyä voisikin kutsua harakaksi, koska keräilee kiiltäviä esineitä.

Muuta:
Jeremy asuu Canezhin pääkaupungissa Caenissa, omassa sopivankokoisessa poikamiesboxissa, eli pienehkössä kivitalossa. Kivitalo sijaitsee Jeremyn omistamalla maakaistaleella, joka ei ole mikään suuri, mutta juuri sopiva muutamalle laitumelle, hevostallille sekä 'työhuoneellee' eli erilliselle puutalolle, jossa nylkee riistaa ja leikkaa lihat sopiviksi paloiksi.
Vaikka Jeremy omistaakin talon ja pihaa, viettää hän aika paljon aikaa myös linnassa työnsä takia.

Jeremyllä ei ole muita perheenjäseniä kuin hänen vanha isänsä. Tuolta rakas punapäämme oppi kaikki taitonsa ja toivonmukaan elää niiden arvoiseksi. Jeremyn isä on jo eläkkeellä, hän joutui luopumaan työstään jo melkein 10 vuotta sitten, kun Jeremy oli vasta 13. Isän jalan nimittäin vei karhu, ja ilman jalkaa metsästäminen on erityisen hankalaa. Jeremy siis aloitti metsästyksen jo erittäin nuorena, teini-iässä, jotta voisi pitää isästään huolta sekä tietenkin saada itselleenkin ruokaa pöytään. Jeremy varmaan pääsi jo 16-vuotiaana kuninkaallisten omaksi metsästäjäksi, kun he huomasivat pojan olevan todella hyvä metsästäjä ikäisekseen ja he tiesivät, että hänestä tulee varttuessaan aina vain parempi.

Tällä hetkellä Jeremyn isä asustelee yksin pienessä mökissä jossain metsän laitamilla. Poikansa käy kerran pari kuussa kylässä, sillä ei jaksa nykyään enää kuunnella isänsä solvaavia kommentteja miehen työnarkomaaniudesta ja siitä, ettei tuolla ole vielä vaimoa tai lapsia.... Niitä ei edes välttämättä tule, sillä Jeremy on bi-seksuaali, eli kumpikin sukupuoli vetää puoleensa. Sitä ei moni tiedä eikä se olekaan julkista tietoa. Tällä hetkellä hänellä on meneillään vakava salasuhde erään toisen punatukkaisen nuoren herran kanssa. Shhh...
Jeremy tykkää juhlia ja juoda paljon alkoholia. Hän ei kuitenkaan tule kovin helposti känniin. Mies harvoin kieltäytyy kutsusta illanistujaisiin tai muihin mukaviin kemuihin.

Miehellä on myös yksin hieman suurempi pelko, jota ei miellellään jaa muille. Vain harva tietää siitä. Se nimittäin on tuli. Mies pelkää tulipaloja todella paljon. Hän joutui pienenä poikana todistamaan sellaista, kun hänen lapsuudenkotinsa paloi aivan maantasalle, äiti sen sisällä. Mies ei halua puhua tästä traumaattisesta kokemuksestakaan juuri kenellekään. Tässä on yksi syy, miksi miehen oma talo sekä talli ovat osittain kivestä tehty.

Kuningaskunnan tiedot:

Kuningaskunta: Caenezh


Ratsu: Jeremyn hevosena toimii mustan värinen ori, Aldavinur, joka muistuttaa hyvin paljon shirenhevosta. Mies ei siis omista Caenezhin omasta hevosrodusta olevaa pollea. Aldavinur on vahva hevonen, joka jaksaa ahkerasti auttaa miestä metsällä ja osaa olla hyvin erilaisissa maastoissa, se on siis erittäin hyvä työhevonen. Polle toimii hyvin ratsuna kuten myös vetohevosena. Hevonen on hyvin koulutettu, mutta tottelee yleensä vain Jeremyä.1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (1)

Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com