Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

<--Edellinen 9 / 14 Seuraava-->
[Laucian.jpg]
Laucian.jpg

LOMAKE:

Roolipelaaja: Par

Nimi: Laucian
Sukupuoli: Mies
Ikä: 39, mutta näyttää 20-vuotiaalta
Ammatti ja asema: Herrasmiesrosvo
Ase(et): Säikeistetty kävelykeppi, joka siis toimii keppimuodossa kaksiteräisenä miekkana, ja voi hajota teritetyksi ruoskaksi. Keppi kuului alunperin Laucianin isälle. (http://bloodborne.wikia.com/wiki/Threaded_Cane?file=Transforming_Cane.png) varsijousi, kuusi tikaria, myrkkypakkaus, jonka avulla voi sekoittaa monia eri myrkkyjä

Ulkonäkö: (kuva: RagdollTwist)

https://drive.google.com/file/d/1GHpc7I33VPcnXn8S9oGsZbQQYCSwDP_w/view?usp= sharing

Laucianilla on hopeiset, hieman sinisenhohtoiset suorat hiukset, jotka ulottuvat hänen hartioillensa. Hiukset peittävät hänen normaalia suipommat korvansa, jotka hän on perinyt haltijaisältään. Hänen silmänsä ovat väriltään jäänsiniset kultaisilla laikuilla (eli pupillin ympärillä on kultaisia täpliä). Hänen kasvonsa ovat hieman feminiiniset ja kauniit, ja hänen ihonsa on vaalea. Laucian on 189 cm pitkä, ruumiiltaan jäntevä. Laucianin arkiasu koostuu vihreästä liivistä, jossa on punaisia kukkia, ja liivin alta löytyy sininen yksihihainen paita. Hiha ulottuu aina sormiin asti, normaalin hihansuun sijaan siinä on reiät jokaiselle sormelle. Toinen käsi peittyy ruskeaan nahkahanskaan, jonka ranne osa on vihreä, ja kyynärpään kohdalla on samaa settiä oleva vihreä-ruskea ranneke. Laucianin housut ovar harmaat, niitä on yhdestä kohdasta jo paikattu, ja vasemmassa jalassa on pari ohutta nahkaremmiä. Hän pitää vyötäisillään pitkää punaista huivia, joka on toiselta puolelta musta. Varkaissa ollessaan Laucian kietoo huivin peittämään kasvonsa ja hiuksensa, tietysti musta puoli ulospäin. Hänen kenkänsä ovat eriparia, toinen on polveen asti ulottuva saapas, toisen yltäessä vain vähän nilkan yläpuolelle. Kävelykeppi kulkee aina Laucianin mukana.
Luonne:: Laucian on aina rauhallinen tilanteessa kuin tilanteessa, eikä anna tunteidensa näkyä tai vaikuttaa hänen päätöksiinsä, minkä takia vaikuttaa helposti kylmältä ja väinpitämättömältä. Hän on hiljainen ja tarkkaavainen, aina perillä ympäristöstään, ja huomaa helposti, jos joku käyttäytyy epäilyttävästi tai vaikuttaa salailevan jotain, etenkin jos on tuntee henkilön ennestään. Vaikka Laucian onkin varas, hänen periaatteisiinsa kuuluu, että hän ei varasta ellei tarvitse lisää rahaa, tai ryöstö ei ole haaste, esimerkiksi hyvin vartioitu arvoesine rikkaan miehen kartanossa. Häntä ei kiinnosta ideologiat, vaan on uskollinen vain ystävilleen, muut ihmiset ovat hänelle samantekeviä. Laucian ei epäröi huijata, olipa kyseessä rahasta pelattu uhkapeli, muu keino saada itselleen toisen rahat, tai taistelu, etenkin jäädessään alakynteen turvautuu epäröimättä likaisiin temppuihin.
Muuta: Laucianin isä oli maailmanmatkaaja kaukaisesta maasta, joka kertoi rotunsa olevan haltija. Tästä syystä Laucianin elinikä on normaalia pidempi, saavutettuaan 18 vuoden iän hänen ikääntymisensä näytti pysähtyvän, jonka ansiosta hän näyttää 39-vuoden iässäkin parissakymmenissä olevalta nuorukaiselta. Laucianin isä seurusteli jonkin aikaa Laucianin äidin kanssa, joka työskenteli tuolloin laulajana satama-alueen kapakoita kiertävässä yhtyeessä. Laucianin äiti ihastui selkeästi eksoottiseen mieheen, ja saikin vieteltyä tämän itselleen. Saatuaan tietää rakkaansa olevan raskaana, Laucianin isä päätti jatkaa matkaansa, sanoen ettei kestäisi katsoa vaimonsa ja lapsensa vanhenevan samalla kun hän itse pysyisi pitkän ikänsä takia muuttumattomana. Äidin rukoilut eivät saaneet isän mieltä muuttumaan, ja äiti joutui huolehtimaan syntyneestä lapsesta yksin. Laucianin synnyttyä äiti joutui raatamaan pitkää päivää tavernassa, jättäen poikansa yksin kotiin, sillä kukaan ei halunnut olla tekemisissä kummallisen näköisen sekasikiön kanssa. Laucian oppi, että vaikka hän itkisi ja huutaisi kuinka paljon, ei siihen useimmiten vastata, joka johti siihen, että hän pitää kaikkia tunteen ilmaisuja voimien haaskaamisena, oppien hallitsemaan tunteensa niin hyvin, että vaikuttaa lähes täysin tunteettomalta. 9-vuoden ikäisenä hänen äitinsä sairastui vakavasti, ja Laucian yritti ansaita rahaa juoksupoikana ja kerjäämällä äitinsä lääkärikuluihin. Ikävä kyllä summa oli liian suuri pienen pojan kerättäväksi ennen äidin voimien ehtymistä. Äitinsä kuoleman jälkeen Laucian päätyi varastelemaan henkensä pitimiksi, ja huomasi omaavansa luontaisen kyvyn siihen. Eräänä päivänä hän yritti ryöstää varkaiden killan jäsenen, joka sai hänet tietysti verekseltään kiinni, ja raahasi tämän perässään sivukujalle. Hän ei kuitenkaan antanut Laucianille tämän odottamaa selkäsaunaa, vaan kertoi Laucianille varkaiden killasta ja tarjosi Laucianille jäsenyyttä. Laucian hyväksyi tarjouksen, eihän hänellä ollut mitään menetettävää. Varkaiden killassa Laucian koki ensimmäistä kertaa kuuluvansa jonnekin, ja oppi arvostamaan ystäviä, sillä jokaista jäsentä autettiin tarvittaessa. Täällä hän oppi kaikki varkaan tärkeät taidot, kuten varkaiden salaisen käsimerkkikielen.

Käyttää likaisia temppuja taistelussa, etenkin jos kokee vihollisen uhkana itselleen.

Perinyt isältään erinomaisen pimeänäön, nähden hämärässä yhtä hyvin kuin kirkkaassa valossa ja pimeässä kuin hämärässä.

Laucianin puheessa on outo aksentti, äänteet ovat normaalia pehmeämmät, esimerkiksi r-kirjain on ranskalaismaisen pehmeästi lausuttu, s-kirjain on myös aina pehmeä. Hänen äänensä on melodinen, joten hänen äitinsä suunnitteli pojalleen laujajan uraa, ja alkoikin opettamaan poikaansa laulamaan jo pienellä iällä. Osittain äitinsä muistolle, osittain sen suuren suosion (ja satunnaisten tienestejen takia) Laucian on jatkanut tätä harrastusta läpi vuosien, ollen nykyään erinomainen laujala.

Calderin Laucian tapasi Calderin ollessa pieni lapsi. Laucian auttoi piilottelemaan Vinemarin kuningatarta hulluksi tulleelta kuninkaalta vuoden ajan tämän odottaessa Liliania varmistaakseen kuninkaallissuvun jatkuvuuden siltä varalta, että kuningas onnistuisi tappamaan Calderin metsämökissä pääkaupunki Amirmoezin ulkopuolella. Kuningattaren palattua pääkaupunkiin ja tultua teloitetuksi, Laucianin yhteys kuningasperheeseen katkesi siihen asti, että Titukseksi naamioitunut 15-vuotias Calder aloitti kapinallisliikkeen kuningasta vastaan. Laucian oli kuningattaren kanssa viettämänsä vuoden aikana ystävystynyt kuningattaren kanssa, ja päätti liittyä vastarintaliikkeeseen. Hän pääsi nopeasti liikkeen korkea-arvoisimpien jäsenten joukkoon, kun Calder sai tietää hänen olevan se sama henkilö, joka oli kuningattaren ja prinssin seurana silloin vuosia sitten mökissä. Siitä lähtien Laucian on ollut läheisissä tekemisissä Calderin kanssa.

Ratsu: Klopraali Hopotin Hirnahdus Ruskoturpa Kolmastoista, ruunikko raskasrakenteinen tamma, tosin Laucian ei hevosen sukupuolta tiedä. Laucian varasti sen ensimmäiseltä vastaantulleelta tallilta lähtiessään Calderin kanssa Gilmarin laaksoon, ja hevosten kanssa vähän tekemisissä olleena ei osaa sen kummemmin rodusta sanoa mitään. Hevosen nimeäkään ei Laucian tiennyt, ja piti sen nimeämistä turhana, joten suuressa hyväntahtoisuudessaan Calder nimesi ratsun Laucianin puolesta. Nimi jäi näinkin lyhyeksi Laucianin keskeytettyä Calderin nimien latelun, jonka jälkeen Calder lisäsi numeron nimen perään.
Kuningaskunnan tiedot:
Kuningaskunta: Vinemar, kasvanut pääkaupungissa Amirmoezissa ja siellä viettänyt suurimman osan elämästään, välillä käynyt ryöstöretkellä kauempana.1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (1)

Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com