Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

<--Edellinen 12 / 14 Seuraava-->
[Rauf Barakah.jpg]
Rauf Barakah.jpg
[Täysikokoinen kuva]

LOMAKE:

Roolipelaaja: devi

Hahmon perustiedot:
Nimi: Rauf Barakah
Sukupuoli: Mies
Ikä: 25

Asema: On mukana Calderin kapinnallisliikkeessä, jossa on ollut nyt kaksi ja puoli kuukautta mukana uutena jäsenenä. Sen lisäksi hän toimii prinssin ryyppykaverina, koska yksin on säälittävää juoda.

Ase(et): Raufin aseina toimii pitkä ja leveä kahden käden miekka, jonka kahva on punertavaa metallia. Rauf käyttää myös jousta ja nuolia aseenaan ja omaakin tarkan silmän jousiammuntaharjoitusten myötä. Harjoituksien myötä miehen voimatkin ovat toki lisääntyneet, joten nuolen kantomatka on nykyisin melkoisen pitkä ja osuu myös kaukaa maaliinsa. Hänellä on myös veitsi (tai useampi) kaiken varalta mukanaan. Veitsen kahva on punertavan väristä metallia.

Ulkonäkö: https://aijaa.com/G3Lyeb
>Tehty Rinmarugame:ssa ja kuva(t) on ainakin sen aikaa, ellen saa tehtyä Raufistakin kuvaa itse

Sanallinen selitys>
Raufin iho on väritykseltään todella vaalea, mikä kielii jo suuntaan hänen sukujuuristaan Vinemarin pohjoisimmissa oloissa. Ihonsa värityksen myötä hän palaa auringossa melko herkästi ja siksi Rauf ei paljoa välitä auringossaoleilusta. Raufin iho on kuitenkin hyvässä kunnossa tai ainakaan hän ei ole onnistunut polttamaan sitä (auringossa ainakaan). Arvet ja muut taisteluista aikaansaadut arvet ja vammat ovatkin sitten asia erikseen. Isoin ja maininarvoinen arpi on varmaankin koko vatsan aluetta halkova pitkä arpi, jonka Rauf sai ensimmäisessä tappelussaan uhitellassa itseään kokeneemmalle miehelle eräässä baarissa väärään aikaan, jossa päätti laittaa ranttaliksi ja sai elinikäisen porttikiellonkin kyseiseen paikkaan, jonne kuitenkin yritti vielä kerran sisälle, mutta Raufin harmikseen, hän ei päässyt sisälle. Toinen isompi arpi sijaitsee miehen kasvoissa. Arpi, joka ulettuu vasemman posken alaosasta aina oikean puoleisen otsan puolelle. Sekin oli matkamuisto eräästä baarista tai lähinnä baarin ulkopuolelta, koska Rauf nimittäin sai usutettua itse itsensä kimppuun kerran tylsyyttään kaksi katukissaa, jotka eivät selvästikään tykänneet siitä, että Rauf halusi jännitystä elämäänsä, jos sitä jännitykseksi voi laskea. Vatsan alueella olevan arven Rauf kuitenkin saa halutessaan hyvin piiloon paitojensa alle, vaikka hänellä olisikin päällään välillä todella outojakin paitovalintoja tai paitaviritelmiä. Kasvojen arpea on taas vaikeampi peittää, ellei sitten kulje hiukset täysin silmillään tai side naamallaan. Ei Rauf kuitenkaan käytä aika arpien peittelyyn, koska niitä on useampi muukin kehossa ja arvet antavat hänen omien sanojensa mukaan luonnetta.

Arven lisäksi kasvoja koristaa kaksi luomea, joista toinen on suun oikealla puolella alahuulen alapuolella ja toinen luomi on vasemman silmän ulkosyrjällä. Lisäksi miehen yläkroppaa koristaa lohikäärmetatuointi, jonka iholle ottaminen oli yhtä tuskaa, mutta tuo samainen lohikäärme löytyy koko hänen suvultaan. Vasenta kättä puolestaan koristaa jonkunlainen piikkilankaa muistuttava tatuointi (http://aijaa.com/wzjgPp). Hänen kasvoissaan on myöskin tatuointi, joka on oikean silmän lähistöllä tai enemminkin ympärillä, mutta yleensä hiukset peittävät sitä hieman, koska sivu- ja etuhiukset ovat melko pitkät ja paksut ja Rauf ei jaksa tehdä niille mitään, vaikka varmaan pitäisi. Rauf on pitkän puoleinen mies, mutta ei kuitenkaan ole mikään hujoppi. Hänellä on pituutta tarkasti sanottuna 178 senttiä ja painoa ihan sopivan verran pituuteen nähden, joten hän ei ole ali- eikä myöskään ylipainoinen vaan normaalipainoinen mies.

Raufin kasvojen malli on melko jyrkkä ja kasvot ovat aika kapean puoleiset. Hänen huulensa ovat melko ohuet, mutta eivät kuitenkaan olematon viiva naamassa, vaan sopivat täydellisesti hänen kasvoihin. Silmät taas ovat melko kapeat ja hänen vasen silmänsä on ruskea ja oikea sinertävä eli toisin sanoen silmät ovat heterokromiset eli eriväriset, joka taas on melko harvinaista ja Rauf on ainut suvussaan, jolla on tämän kaltaiset silmät. Kasvoja kehystää tumman magentan väriset hiukset. Pituuttakin hiuksilla on, koska ne on helppoa laittaa kiinni vaikkapa poninhännälle ja sillä tavalla mies yleensä pitää hiuksiaan kiinni. Myös letti olisi mahdollinen ja vaikka mikä muukin, mutta Rauf pitää ne mieluummin yksinkertaisella poninhännällä, koska ei osaa laittaa hiuksiaan toisella tavalla kiinni tai sitten ne ovat auki. Ylempää hiukset ovat lyhyet ja kerroksittain leikatut sekä aika sekaisin. Otsahiukset puolestaan ovat sen verran pitkät, että peittävät aika paljon miehen kasvoista, kuten taisikin tulla jo selville.

Pukeutumisesta>
Rauf tykkää eniten tummista väreistä ja suosiikin niitä vaatteissaan aikalailla ja onkin pukeutuneena yleensä mustaan. Mustan lisäksi vaatteista löytyy myös muitakin tummia sävyjä ja joskus saattaa löytyä myös vaaleampaa sävyä. Rauf pukeutuu aika ihonmyötäisiin vaatteisiin, ellei joidenkin paitojen pussittavia hihoja oteta huomioon. Paidat eivät kuitenkaan ole yleensä mitään tavallisia vaan yleensä niissä on jotain niin sanotusti erikoisuuksia ja yksityiskohtaisia juttuja, kuten vaikka nyörityksiä tai jotain aukileikkauksia tai ihan vaan erikoisia saumoja. Narut, nyörit, ketjut, remmit ja vyöt ovat ns. lähellä miehen sydäntä, joten niitä hänen päällään näkee kyllä joka asussa. Housutkaan eivät ole mitään tavallista mallia ja niitäkin koristaa mm. nyöritykset, remmit tai vyöt. Housut ovat myös ihonmyötäistä mallia. Housujen päällä yleensä on ns. kietaisuhamemainen viritelmä, mutta ei Rauf myönnä sen olevan kuitenkaan hame, vaikka se sitä voisikin muistuttaa. Toki Raufilla kuitenkin on myöskin kengät jaloissaan ja ne ovat yleensä mustat ja niissä on vöitä tai nyörejä tai molempia - totta kai. Rauf tykkää kyllä myöskin korvalävistyksistä ja hänellä onkin korvissaan koruja jonkun verran. Tarkkaa määrää hän ei enää itsekään tiedä, mutta korvat ovat suhteellisen täynnä koruja. Rauf tykkää myös kaulakoruista.

Luonne:
Rauf on suhteellisen ystävällinen ja mukava persoona lähimmäisilleen ihmisille tai niille, jotka hän päästää lähelleen, mutta saattaa olla kovinkin töykeä tuntemattomille ja ei-niin-läheisille ihmisille johtuen siitä, että hänellä on aika kova kuori ympärillään eikä oikein tahdo luottaa ihan keneen vaan. Hän on huono tutustumaan uusiin ihmisiin eikä hänellä ole juuri ollenkaan ainakaan oikeita ystäviä, eikä hän oikein osaa pitää ketään parhaana ja luotettavimpana ystävänään, koska Rauf uskoo pärjäävänsä paremmin, jos ei kiinny keneenkään liikaa.

Rauf tykkää enimmäkseen olla yksikseen ja on aika vetäytyväinen tuntemattomassa seurassa, mutta tuttujen kesken mies kuitenkin on aika avoimen puoleinen ja tulee ihan hyvin juttuun, vaikka ei menneisyytensä synkimpiä asioita juuri kenellekään paljastakaan, koska niissä ei ole Raufin mielestä mitään kerrottavaa ja ketään tuskin edes kiinnostaisi eikä kukaan menneisyyttään voi muuttaa muutenkaan, vaan sitä pitäisi tulevaisuuteen katsoa. Rauf elää kuitenkin lähinnä hetkessä eikä hänellä juuri ole vieläkään tulevaisuudelle mitään oikeita suunnitelmia. Joka tapauksessa, vaikka Rauf yksin tykkääkin olla, niin kyllä hänelle seurakin kelpaa, kun sitä tarjotaan tai joku tulee juttelemaan. Hän ei kuitenkaan itse ole kovinkaan hyvä aloittamaan mitään jutunaihetta eikä tee usein itse aloitetta mennäkseen jonkun seuraan, mutta sekin on kuitenkin joskus tapahtunut, ei vaan kovinkaan usein, mutta välillä johtuen myös siitä, että hän on välillä kovinkin väärinymmärretty omasta mielestään.

Vauhtiin päästyään mieheltä löytyy myös huumorintajua ja hän tykkää myös heitellä välillä sarkastisia kommentteja, mutta ei tarkoita niillä ainakaan yleensä pahaa tai ei ainakaan myönnä sitä... aina. Yleensä kanssaihmiset ovat kuitenkin vitsien heiton ymmärtäneet, vaikka vitsit saattaisivatkin joskus olla melko ronskia tekoa. Mutta vauhtiin ja vitsituulelle pääsy vie aikaa melkoisen kauan eikä hän heitä vitsiä tuntemattomien seurassa... selvänä ainakaan. Rauf onkin humaltuneena yleensä enemmän avoimempi ja heittää helmommin vitsiä aiheesta kuin aiheesta pahemmin mitään miettimättä.

Raufin hermot ja kärsivällisyys ovat vantteraa tekoa, mutta rajansa kaikella. Kaikkea hänkään ei jaksa ja välistä raivostuu paljon helpommin kuin yleensä. Hän ei myöskään suutu kovinkaan helposti, mutta jos kaivamalla kaivaa verta nenästään, niin sitä kyllä sitten saa, mitä tilaa. Kun tai jos niin sitten käy, niin sillä päällä Rauf jaksaa olla yleensä aika pitkänkin aikaa ja odottaa yleensä, että toinen osapuoli tulee pyytämään häneltä anteeksi, koska hän ei oikein itse aloitetta osaa tehdä tämänkään asian suhteen - paitsi silloin, jos vika todella on hänessä ja toinen osapuoli ansaitsee anteeksipyynnön. Kyllä hän kuitenkin osaa tunnistaa virheet ja puutteet itsessään, mutta ei tosin myönnä niitä. Ei se siitä kuitenkaan olisi kiinni, että Rauf luulisi olevansa täydellisyyden huippu, koska eihän kukaan ole. Rauf on myöskin ihan viisaan, asiallisen puoleinen ja kypsä mies, vaikka joskus käytös saattaa kuitenkin olla erittäin lapsellista ja ala-arvoista.

Rauf on kuitenkin enemminkin toiminnan miehiä ja haluaa vähän menevämpääkin tekemistä eikä pelkkää paikallaan olemista ja teen juomista ja mukavista juttelua. Rauf ei ehkä hakemalla hae verta nenästään tai hakeutumalla hakeudu taisteluihin ja vastaaviin tilanteisiin, mutta koska pitää toiminnasta ja taisteluista sekä vaaratilanteista ja ennen kaikkea haasteista, niin saattaa hän kuitenkin välistä haluta päästä sellaisiin osalliseksi eli aiempi selitys oli vaan selittelyä. Eikä Rauf halua turhuuttaan taistelutaitojaan, kuten miekkailua ja muita lähitaistelutaitojaan sekä jousiammuntaa harjoittaa. Olisi taitojaan ihan kiva päästä toteuttamaankin aina välillä... tai mieluusti aina, kun se olisi vaan mahdollista.

Muuta:
> Raufin perheeseen lapsena on kuulunut isä ja äiti, kuten varmastikin jokaisen ihmisen elämään. Hänen vanhempansa kuitenkin ovat tätänykyä kuolleet. Mutta kun he elivät vielä, niin Rauf asui saman katon alla vanhempiensa ja myös isovanhempiensa kanssa, jotka hekin ovat kyllä jo kuolleet, mutta isovanhemmat kuolivat normaalisti vanhuuteen, toisin kuin Raufin vanhemmat. Raufin vanhemmat puolestaan kuolivat sodan aikana. Kuolemaansa ennen he toimivat metsästäjinä elättääkseen suhteellisen köyhää perhettään. Lisäksi Raufilla on identtinen kaksonen, jonka nimi on Ra’id Barakah. Ra’id ei kuitenkaan ole elämänsä aikansa saanut juuri mitään aikaan ja on laiskan puoleinen tapaus, jota ei mikään koskaan kiinnosta. Hän elää lähinnä juodakseen, tapellakseen ja haastaakseen riitaa turhista asioista. Rauf ei ole juuri, kun pakon edestä veljeensä yhteydessä, koska he eivät siedä toisiaan, vaikka Raufin elämä onkin ollut aikalailla samaa paikallaan junnaamista veljensä tavoin. Ero on siinä kuitenkin, että Rauf juo niin ikään paremmassa seurassa kuin taas Ra’id yksinään syrjäytyäkseen rauhassa. Mutta nykyisin Raufilla ei oikeastaan ole minkäänlaista perhettä, ellei kapinallisliikkeessä toimivaa muuta väkeä voisi sellaiseksi laskea.

- Raufin isä: Altair Barakah
- Raufin äiti: Sabirah Barakah
+ kuva vanhemmista: http://aijaa.com/mnwXDO
- Raufin identtinen kaksonen: Ra’id Barakah: http://aijaa.com/0WeeBs
>> Vanhempien, sisaren kuvat on kaikki tehty Rinmarugames:ssa

> Raufin ns. harrastuksiin kuuluvat jousiammunta ja metsästäminen. Sanottakoot, että myös taistelulajit kuuluvat hänen harrastuksiinsa, vaikka hoitaakin sitä yksinään tai sitten jonkun tappelupukarin kanssa. Muita harrastuksia on jonkunlainen ajatuksien ylös kirjoittelu eli kaiketi jonkunlaisen niin sanotun päiväkirjan pito, vaikka ei Rauf sitä päiväkirjan pitämiseksi kyllä itse kuvailekaan. Rauf tykkää myöskin lukea ja piirtää, mutta ne ovat hieman jääneet taka-alalle.


Kuningaskunnan tiedot:

Kuningaskunta: Vinemar
Muuta:
Rauf on alkujaan peräisin Vinemarin pohjoisimmista osista, joka ei yleensä jää epäselväksi Raufin vaalean ihon takia. Hän on kuitenkin aikuisiällä muuttanut pois synnyinjuuriltaan, koska ei yksinkertaisesti kestänyt sitä, kuinka vanha elämä vanhempien kuoleman jälkeen muistutti siellä aina olemassaolollaan. Nykyisin hän asuu etelämpänä jossain rötiskössä, koska ei ole kuitenkaan hirveän varakkaasta perheestä lähtöisinkään eikä ole sitä vieläkään. Pääsääntöisesti hän tienaa elantonsa keikkahommilla ja pimeillä markkinoilla ja ryyppää sitten rahansa prinssi Calderin kera jossain paikallisessa baarissa.

Ratsu:
Hevonen on tamma ja hevosen nimi puolestaan on Ayesha. Väriltään hevonen on musta. Harja ja häntäkin ovat väriltään mustat. Hevonen on kuitenkin melko kookas ja voimakasrakenteinen, joten siihen joutuu tosissaan kiipeämään, mutta ei se tietenkään mahdotonta kuitenkaan ole. Hevosen Rauf on tosin varastanut omaksi hyödykseen, kun rahat oli juotu ja herra oli hevosta pahasti vailla.1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (1)

Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä miinus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com