Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

<--Edellinen 4 / 14 Seuraava-->
[Deora Arquette.jpg]
Deora Arquette.jpg
[Täysikokoinen kuva]

LOMAKE:

Roolipelaaja: devi

Hahmon perustiedot:
Nimi: Deora Arquette
Sukupuoli: Mies
Ikä: 28
Asema: Toimii Urumiyan prinsessan eli Skylerin henkivartijana.

Ase(et): Pitkä miekka, pari veistä ja jousipyssy
Miekka > http://deviant.suntuubi.com/datafiles/gallery/5/Miekka.jpg
Veitset > http://aijaa.com/37JLHF
Jousi ja nuolet > http://aijaa.com/isQKyr

Ulkonäkö: (kuva: devi)

http://deviant.suntuubi.com/datafiles/gallery/1/Deora%20Arquette.jpg

nSanallinen selitys>
Deora on noin 180 senttiä pitkä mies, jonka painosta ei ole tietoa, mutta ainakin hän näyttää päällepäin ihan hyvinvoivalta painonsa suhteen, eikä kärsi mistään paino-ongelmista muutenkaan. Deora on vaalea ihonvärinsä suhteen ja iho on hyvässä kunnossa. Hän ei ole mitenkään luuviulu tai ns. laiha, mutta on kuitenkin jokseenkin hoikaksi laskettava. Vatsan alueella on hieman lihasta nähtävissä ja hänellä on myös käsivarsissa selvästi erottuvaa lihasta, mutta mikään lihasmassabodari hän ei kuitenkaan ole eli lihasta ei ole mitenkään liikaa tai älyttömän paljon, vaan ihan vaan sopivassa määrin. Hänellä on mustat lyhyet hiukset, jotka tarkemmin sanottuna ei uletu ainakaan ihan olkapäihinkään asti. Takaa hiukset ovat kuitenkin ainakin hieman pidemmät ja sitten on ihan taaimmaiset hiukset tai osio hiuksista, jotka oikeasti ovat pitkät eli noin alaselkään asti. Pisimmät hiukset on kiinni yleensä letillä tai ponnarilla eikä näy mitenkään, jos miestä katsoo edestäpäin (ja jos ei esimerkiksi tuule). Joskus hiukset ovat kokonaan auki. Hiukset on leikkaustyyliltään kerrostetut. Silmät puolestaan ovat mantelin muotoiset tai olisivat, jos Deoralla olisi molemmat silmät tai ainakin toimivat sellaiset. Hän menetti oikean silmänsä, kun hänen äitinsä valmensi häntä taistelemaan ja samalla sattui pieni onnettomuus, josta Deoran äiti kovin kantaa kaunaa itseään kohtaan edelleenkin, vaikka Deora ei siitä vihainen olekaan hänelle, koska oli itse onnettomuutensa aiheuttanut. Onnettomuus oli harhaan astuminen, minkä takia hän kolautti päänsä pahasti ja siinä samalla oikean silmäkulmansa ja koska isku oli sen verran paha, niin näköhän siinä meni. Muita pysyviä vammoja siitä ei kuitenkaan jäänyt. Pääasia, että edes toinen silmä pelaa. Näkökykynsä menettänyt silmä on enää vaan todella haaleanharmaa, mutta näkemään kykenevä silmä on väriltään vihreä. Deora kuitenkin tiesi, että tapauksesta huolimatta, hän ei aikoisi luovuttaa, koska haluaa tehdä äitistään ylpeän ja korvata ikään kuin hänelle sen, ettei olekaan naispuolinen eikä äiti lopulta enää tullut toista kertaa raskaaksi, vaikka kuinka yritti.

Pukeutumisesta>
Deoran tyyli pukeutua ei ole mitenkään kovinkaan perinteikästä, mutta Deora ei olekaan sellainen, joka kangistuu yhteen tiettyyn kaavaan tai sääntöön, ellei siis ole aivan pakottava tarve pukeutua niin kuin etiketit tai säännöt käskevät. Kyllä hän kuitenkin pukeutuu enemmän säänötöjen mukaisiin vaatteisiin mm. virallisissa tilanteissa. Deora pukeutuu yleensä suhteellisen tummiin sävyihin, mutta yleensä hänen päältään löytyy mustan ja violetin eri sävyjä, mutta mieluummin tummia sävyjä kuin vaaleita. Violetti ja musta ovatkin miehen lempivärejä ja siksi ne näkyvät yleensä hänen päällään. Olkoonkin, että oikeaoppisesti ainakin violetti värisävy on yleisempää tai yleistä enemminkin korkea-arvoisemmilla henkilöillä, mutta eivät henkivartijatkaan nyt tietenkään voi olla mitenkään alaluokkaistakaan väkeä, joten tuskin se nyt virhe on, vaikka Deora pukeutuukin violettiin. Myös sinisen ja kullan värit kuvastavat korkea-arvoista henkilöä, mutta niistä kumpaakaan väriä ei pahemmin Deoran vaatteissa ole nähty. Tietenkin on taas asia erikseen, jos joku tilaisuus velvoittaa pukeutumaan sillä tavalla. Hänellä myös ainakin pitäisi olla jonkunlaiset suojavarusteet ja toki onkin, mutta Deora on kokenut suojavarusteiden olevan osaksi hänen edessään ja lisäksi ne rajoittavat paljon liikkumisvapautta (ja kolmanneksi, en osannut tehä sellasia, joten annoin olla ennen kuin meni hermot). On hänellä kuitenkin sellaiset, jos mahdollista haarniskamaista asua on aivan välttämätön pakko pitää. Mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan Deoran pukeutuminen on hieman poikkeuksellisempaa ja hän suosii kaulapantamaisia kaulakoruja. Muuten hänellä ei koruja olekaan. Oikeaa silmää peittää aina asuun sopivan värinen silmälappu, mutta yleensä se musta tai violetti.

Luonne:
Deora on luonteeltaan pääpiirteittäin melko mukavan oloinen mies kaikille ja antaa yleensä ensimmäisenä itsestään fiksun ja kokeneen kuvan. Mutta, koska kaikella on kuitenkin aina rajansa, joten niinpä myös mukavuudellakin on tietenkin ne omat rajansa. Jos kukaan ei esimerkiksi tottele yhtään ja on muuten vaan ärsyttävä tai hangoittelee koko ajan vastaan, niin kenen tahansa hermot siinä menevät ennemmin tai myöhemmin, vaikka Deora omaakin melkoisen vakaat hermot tilanteessa kuin tilanteessa eli mies osaa pitää hermonsa kurissa aika pitkälle oikeastaan. Onhan piirre toki melkoisen ihailtavaakin, kun kyseessä on henkivartija, koska henkivartijat ovat aika tiiviisti vartioitavansa seurassa ja melko paljon läsnä. Varsinkin, kun kyseessä on kuninkaallinen. Hän on kyllä myös niin sanotusti melko hiljainen tapaus eikä turhia lörpöttele, koska moinen ei edes ole kovinkaan suotavaa vartijalta. Hän siis puhuu vähän, mutta asiaa. Toki kaikille varmasti sattuu niitäkin päiviä, kun asiaa on hieman enemmän tai sitten ihan vaan puhumisen ilosta eli asian vierestä. Juuri koskaan tällaisia tilanteita Deora ei kuitenkaan ole kokenut, vaikka toki aina välillä. Mutta mies osaa kuitenkin ilmaista mielipiteensä kuten myöskin asiansa, jos sellaista vaaditaan, mutta tietenkin asialliseen sävyyn. Tuttujen ihmisten kesken Deora on kuitenkin rennomman ja vapaamman oloinen tapaus eikä puhu aina niin harkittuun sävyyn kuin yleensä. Ainut vaan, ettei Deoralla sillä tavalla nyt ole juurikaan kavereita, joiden kanssa lörpötellä turhuuksista. Ylemmilleen Deora tietenkin puhuu aina kunnioittavaan sävyyn.

Deora ei ole tunteeton, mutta saattaa ulospäin näyttää siltä. Hän ei pahemmin näytä tunteitaan ja on tunteidensa puolesta ainakin melkoisen sulkeutunutta tyyppiä. Hänen kasvoillaankin on yleensä lähinnä vaan yksi ilme eli niin sanottu perusilme tai ainakin se on Deoran perusilme eli kasvoilla ei juurikaan ole mitään ilmettä. Hän ei ole vihaisen näköinen, mutta ei myöskään hymyile saati naura, vaan on jotain siitä näiden kahden tunnetilan väliltä eli aika mitäänsanomaton ilmeensä puolesta. Lisäksi henkivartijan henkilökohtaiset tunteet eivät kuitenkaan auta mitenkään suojelun suhteen, joten lopuksi ne saattaisivat vaan olla edessä pahemman kerran. Tunteille on kuitenkin aina paikkansa ja aikansa ja yleensä hän ilmaisee tunteitaan lähinnä vaan yksin ollessaan, koska ei ainakaan voi myöskään loukatakaan ketään. Yksinolo on tosin aika harvinaista herkkua, koska henkivartija on aikalailla läsnä koko ajan suojattavan suhteen, mutta niitäkin hetkiä välillä liikenee.

Deora ei kyseenalaista saamiaan käskyjä. Hän on vastuuntuntoinen mies ja tekee työnsä mukisematta ja yleensä myöskin moitteettomasti, koska hänellä on pakonomainen tarve pyrkiä täydellisyyteen eikä hän salli virheitä itselleen työnsä ohella tai oikeastaan minkään muunkaan asian suhteen, vaikka joskus olisi hyvä hetki myöskin osata hellittää. Sitä hän ei kuitenkaan osaa, mikä on aika karua kyllä, mutta hän niin sanotusti vihaa epätäydellisyyttä, mutta karuakin karumpi totuus on se, että kukaan ei ole täydellinen eikä tule koskaan olemaankaan. Täydellisyyteen pyrkiminen on varmaankin juontanut juurensa siitä, koska yleensä ottaen miehet eivät ole vastaavissa asemissa Urumiyassa ja Deora on asemassa ainoastaan äitinsä pitkäjänteisyyden ansiosta ja hän ei halua ikään kuin pettää äitinsä luottamusta. Deoraa kuitenkin ärsyttää, jos hänen työnsä kuvaa tai jälkeä moititaan, mutta pitää sen kyllä täysin omana tietonaan eikä tuo sitä mitenkään julki tai ilmi, mutta yrittää parantaa sen jälkeen tapojaan eli virheistä oppii.

Deora ei siedä tiedonpimittämistä häneltä itseltään ja itse hän pyrkii aina kertomaan kaiken tarpeellisen asianomaisille. Hän on rehellinen mies eikä valehtele, ellei joku tai jokin vaadi niin tekemään. Hän ei myöskään tykkää siitä, jos joku valehtelee hänelle tai kertoo väärää tietoa, mutta tuskin kukaan muukaan sellaisesta nauttii. Mutta vaikka hän ei itse valehtelekaan, niin ei se kuitenkaan ongelma ole miehelle juurikin tunteettomalta näyttävän ulkokuorensa vuoksi ja ilmeettömien kasvojensa vuoksi eli sujuva valehteleminen on kuitenkin mahdollista.

Mutta kuten yleensä kaikilla, niin on Deorallakin ne omat pehmeät puolensa. Hän suojelee hengellään itselleen tärkeitä henkilöitä ja aikojen saatossa yksi tärkeimmistä henkilöistä hänelle on Skyler, jonka henkivartijana toimii. Hän kuitenkin on Skylerin seurassa suurimman osan ajastaan, joten oppiihan sitä väkisinkin tuntemaan toista ja tietämään käytöstavoista ja toimintamalleista sun muusta elämästä. Omaa perhettä Deoralla ei vielä ole, mutta vanhemmat tokikin ja hekin ovat tietenkin tärkeiden ihmisten listalla. Suojelun halun lisäksi hän on myöskin uskollinen lähimmäisilleen.

Muuta:
> Deoran perhe muodostuu ja on aina muodostunut vaan ja ainoastaan vanhemmista. Hän on ainut lapsi ja syntyperältään aatelinen eli hän on rikkaasta perheestä peräisin. Deoran äitin nimi on Cornelia Arquette, joka on melkoisen tiukka ja määräilevän puoleinen nainen. Hän vaatii yleensä ottaen kaikilta vaan ja ainoastaan parasta ja sen takia Deora on aina yrittänyt pyrkiä täydellisyyteen. Ensin lähinnä kuitenkin vaan äitinsä takia, mutta myöhemmin täydellisyydestä tuli Deoralle itselleenkin pakonomainen tarve, joka yleensä saattaa myöskin mennä liiallisuuksiin, kuten onkin tullut jo selväksi, ettei Deora hyväksy tai salli sitä, että mokaa jotenkin. Mokan tai virheen sattuessa, hän saattaa jopa rangaista itseään asiasta ikään kuin muistutuksena siitä, ettei sama virhe satu uudestaan. Deoran isä puolestaan on nimeltään Ellery Arquette, joka taas on suhteellisen lempeän ja ymmärtäväisen puoleinen mies sekä äärettömän hyväsydäminen ja helppo antamaan kaiken anteeksi ja on siis helppo lähestyttävä.

- Deoran äiti: Cornelia Arquette
- Deoran isä: Ellery Arquette
+ kuva vanhemmista: http://aijaa.com/qsxt7k
>> Vanhempien kuva on tehty Rinmarugames:ssa

> Deora päätyi tai lähinnä oikeastaan pääsi henkivartijaksi äitinsä suhteiden ansiosta. Lähinnä Deora kaiketi otettiin henkivartijakaartiin mukaan siksi, koska Cornelia eli Deoran äiti on Urumiyan kuningattaren eli Rhean pikkusisko ja samalla Cornelia toimii Rhean henkivartijana. Cornelia on erittäin osaava ja hyvin arvostettu henkivartijana. Ainut vaan, että Cornelia ei kuitenkaan koskaan lukuisista yrityksistään huolimatta saanut tyttölasta. Deora jäi lopuksi ainoaksi lapseksi ja Cornelia oikeastaan pelkäsi Deorankin kohdalla sitä, että kun raskaus vihdoin saatiin alkuun, ettei lapsi syntyisi ainakaan elossa tai raskauden aikana tapahtuisi jotain muuta kamalaa. Mutta toisin kuitenkin kävi ja Deora syntui elossa ja hyvinvoivana, vaikka jäikin ainoaksi lapseksi. Deoran jälkeen Cornelia ja Ellery olivat yrittäneet saada vielä toista lasta, toivoen, että seuraava lapsi olisi tyttö. Toista lasta ei kuitenkaan koskaan tullut yrityksistä huolimatta, joten lopulta he hyväksyivät tosiasiat ja ikään kuin luovuttivat koko homman suhteen. Cornelia kuitenkin alkoi säännöistä huolimatta kouluttamaan poikaansa hyväksi, vakaaksi ja osaavaksi henkivartijaksi, koska tavallaan koki kuitenkin olevansa velvollinen siihen, vaikka ei ollutkaan tyttölasta saanutkaan. Deora joutui sukupuolensa takia osoittamaan ja todistamaan kykyjään normaalia ahkerammin, mutta ansaitsi lopulta kovan koulinnan ja koulutuksen jälkeen paikkansa Skyler nimisen Urumiyan prinsessan henkivartijana.

> Deoralla ei juuri vapaa-aikaa ole, joten harrastuksiakaan ei juuri ole eikä Skylerin "vahtimista" nyt harrastukseksi kuitenkaan kukaan voi luokitella. Se kun on enemminkin työ tai ammatti, kerta kyseessä on henkivartija. Mutta silloin kun vapaa-aikaa liikenee, niin Deora pitää kuntoaan ja taistelutaitojaan kunnossa ja toki ihan kehityksenkin puolesta harjoittaa taitojaan edelleenkin, jotta voisi olla "aina parempi kuin viimeksi". Eihän kyseiset harjoitukset nyt ihan normaalia vapaa-aikaa ole eikä Deorakaan niitä sellaisiksi laske. Hän ei oikeastaan osaa edes pitää vapaa-aikaa ja on lähinnä työssään kiinni koko ajan aamusta yöhön ja yöstä taas seuraavaan aamuun omistamatta muuta elämää, joka sekin saattaisi ehkä joskus tehdä hyvää. Nukkuu hän toki aina välissä, mutta tulee lyhyilläkin yöunilla hyvin toimeen opetettuaan itsensä siihen.

Kuningaskunnan tiedot:
Kuningaskunta: Urumiya

Muuta:
Henkivartija kun sattuu olemaan, niin Deora asuu tällä hetkellä samaisessa linnassa, jossa Skyler perheineen asuu, koska muutenhan vartiointi olisi aikalailla sulamahdottomuus. Omaa perhettä miehellä ei vieläkään ole, joten ei hän minkään valtakunnan naisenkaan kanssa asu, mutta eipä sekään Skyleria hyödyttäisi, jos Deora asuisi vanhempiensa nurkissa edelleenkin. Vanhemmat kuitenkin asuvat aikalailla linnan lähellä ja osaksi myös Deoran äitikin on/asuu kyseisessä linnassa, koska toimii kuningattaren henkivartijana ja on samalla myöskin kuningattaren nuorempi sisar. Mutta Cornelialla on kuitenkin oma talo miehensä Ellerynin kanssa linnan lähellä, vaikka ei siellä kovinkaan paljoa kerkeä aikaa viettämään. Linnassa Deoralla on kuitenkin myös oma henkilökohtainen huone henkilökohtaisille tavaroilleen, jota nyt ei ihan hirvittävää määrää kuitenkaan ole. Deora nukkuu myös kyseisessä huoneessa, koska ei se varmaankaan olisi kovinkaan soveliasta samalla huoneessa prinsessan kanssa nukkua.

Ratsu:
Deoran ratsu edustaa Urumiyan omaa hevosrotua eli hevonen on urumiyan täysverinen ja on siis erittäin vaalea väritykseltään, melkein valkoinen, mutta siinä on tiettyä rusehtavaa sävyä, joka valosta riippuen saattaa taittua hivenen jopa harmahtavaan sävyyn. Toisin sanoen väri on lähellä voikkoa, mutta tuosta sävystä ihan hitusen vaaleampi. Ratsu on aikalailla kevytrakenteinen ja solakka, jonka säkäkorkeus on noin 150 senttiä. Hirvittävää voimaahan hevoselta ei kuitenkaan löydy, mutta nopeus korvaa tässä tilanteessa voiman. Hevonen on ori ja on nimeltään Arqu, jonka hevonen sai nimekseen omistajaltaan, joka ei ole kovinkaan mielikuvituksellinen nimien antamisen suhteen eli Deora otti lähinnä vaan sukunimensä alun omasta nimestään, jonka antoi sitten hevoselleen.1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (1)

Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com