Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

<--Edellinen 13 / 14 Seuraava-->
[Terise Alexandra Livius.jpg]
Terise Alexandra Livius.jpg
[Täysikokoinen kuva]

LOMAKE:

Roolipelaaja: Janchi

Hahmon perustiedot:

Nimi: Terise Alexandra Livius
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 16-vuotias

Asema: Gerosin toinen prinsessa, Marcellan pikkusisko.

Ulkonäkö: (kuva: Janchi)

https://janchihay.deviantart.com/art/Terise-Alexandra-Livius-725616593

Terise on rakenteeltaan pieni ja sievä, melkein kuin nukke. Nuoren naisen alku on pituudeltaan 158cm. Neito käyttää söpöjä pienikorkoisia saapikkaita ja korkokenkiä, jotka lisäävät hieman pituutta. Yleensä hänellä on myös nuttura, joka myöskin saa neidon näyttämään hieman pidemmältä. Nutturat ovatkin yleensä melko kookkaita. Hänellä on siis myös todella pitkät hiukset. Hiukset ovat vaaleat. Ei täysin blondit, enemmän maantienharmaat. Hiusten auki ollessa, ne ovat laineikkaat ja ylettyvät neidon takapuoleen asti. Terisen etuhiukset ovat melkein yhtä pitkät ja aukiollessaan ne peittävät oikean puoleisen silmän. Hiukset erittäin ovat hyväkuntoiset ja pehmeät, sekä hyvin paksut. Nuori nainen pitää niistä hyvää huolta. Niiden peseminen tuottaa tosin välillä onglemia, mutta Terise ei halua luopua kauniista pitkistä kutreistaan, joten pitää ne pitkänä. Nuoren naisen kasvot ovat kapeahkot. Kulmakarvat ovat ohuet ja vaaleat. Silmät ovat väriltään vaaleanvihreät, ne taittavat ehkä hieman ruskeaan tietyssä valossa. Niitä reunustaa kauniit pitkät ja tummat ripset, ja yleensä myös nätti silmämeikki. Huulet ovat Terisellä suloisen pienet, jotka muistuttavat muodoltaan sydäntä. Hän hän punaa ne yleensä aika tummiksi, mutta pysyvät silti punaisen puolella. Neidillä on myös siro nenä.

Kuten aiemmin mainittiin, Terisen hiukset ovat usein kiinni koreilla nutturoilla pituutta lisäämään. Päässään hän yleensä käyttää jonkinmoista tiaraa arvokkuuttaan tuomaan ja kertomaan muille naisen asemasta. Niitä hän omistaa muutaman erilaisen. Kaulassaan hänellä yleensä on jokin koru, eniten hän pitää koruista, joissa on helmiä. Helmiä näkyy yleensä muussakin vaatetuksessa. Yleensä mekkoihin on ujutettu erilaisia helmikoristeita. Terisen mekot ovat usein hyvin muhkeita. Muhkeina mekot pysyvät alushameiden sekä vannehameiden avulla. Terisen koko vaatetus saattaa siis painaa muutamiakin kiloja ylimääräistä. Mekot ovat yleensä tyyliteltyjä. Niissä on koristeita, joskus jopa muille jakaa. Liian yksinkertaisia mekkoja prinsessa ei koskaan käytä. Mekkojen värit vaihtelevat useasti, mutta yleensä sininen, vaaleanpunainen, valkoinen sekä musta ovat suosiossa. Prinsessa ei hirveästi pidä ruskeasta, vaikka se onkin suosittu väri Gerosissa. Neiti käyttää myös korsetteja ja pitkiä polvisukkia, joita usein somistaa rusetti.

Luonne:
Terise on turhamainen hienohelma ja käyttäytyykin sen mukaan aina silloin tällöin. Hän on tottunut saamaan palvelua miltein jokaisessa asiassa. Vaatteet teetätetään vartavasten hänen makuunsa, ruoka on juuri sellaista kuin nuori neito haluaa sen olevan, vaunut ovat aina valmiina, jos Terise haluaa lähteä jonnekin. Prinsessa ollaan siis hemmoteltu melkein piloille. Jos asiat eivät aina suju juuri niin kuin Terise haluaa, saattaa hän alkaa raivoamaan kiukusta tai joskus hän saattaa ruveta kyynelehtimään. Pohjimmiltaan prinsessa on kuitenkin hyväsydäminen ja hän onkin alkanut miettiä omaa käytöstään, koska on jo 16-vuotias. Terise on yrittänyt olla pettymättä pieniin asioihin ja käyttäytyä hieman ystävällisemmin muillekin kuin aatelisille ja itseään vanhemmille. Hän tietää olevansa tulevan kuningattaren sisko ja ehkä joskus jonkun aatelisen tuleva vaimo. Siksi hän yrittää muuttaa käytöstään, koska kuningattaren siskon saati vaimon ei sovi käyttäytyä turhamaisesti. Prinsessa haluaisi olla yhtä hyvä alamaisilleen hyvä esimerkki kuin hänen edesmennyt äitinsä oli aikoinaan. Joskus hän stressaa hyvin paljon sitä, kun ei osaa olla sellainen kuin pitäisi, vaikka yrittääkin muuttua. Isä lellii Teriseä ehkä liikaa, joten premmaksi ihmiseksi muuttuminen on myös ehkä sisksi hankalaa. Terise myös pelkää menettävänsä jo pitkään sairaana olleen isäsänsä pian. Häntä pelottaa, ettei pärjää ilman isäänsä, kun silloin siskollakaan ei ole enää aikaa, kun tuosta tulee kuningatar ja on koko valtakunnan asiat hoidettavana. Terise ei halua jäädä täysin yksin. Hän toivookin pääsevänsä hyviin naimisiin, pois siskonsa tieltä.

Vaikka prinsessa onkin turhamainen ja hieman ehkä töykeä, osaa hän olla myös ystävällinen ihminen, varsinkin ystävilleen. Ystävät ovat prinsessalle todella tärkeitä, niitä hänellä ei ole kovin paljoa. Moni ei halua olla Terisen ystävä tuon käyttäytymisen takia, mutta ne jotka uskaltavat tutustua neitiin, voivat saada hänestä elinikäisen ja luotettavan ystävän (sekä ihmisen, joka antaa tyylivinkkejä). Tyttö toivookin, että saisi lisää ystäviä vielä jonain päivänä, sellaisia jotka voisivat opastaa tyttöä olemaan sydämellinen, ystävällinen ja reilu. Joku johon voidaan luottaa ja jonka kanssa halutaan olla.

Teriselle on hyvin tärkeää näyttää hyvältä. Hän suunnittelee suurimman osan vaatteistaan itse, tietysti joku muu toteuttaa suunnitelmat. Hän oppi jo nuorena meikkaamaan ja laittamaan mitä upeampia kampauksia hovineitojen avustuksella. Nuorella naisella saattaa mennäkin melko kauan laittautuessaan eli parikin tuntia saattaa hyvinkin mennä. Meikkaaminen, hiusten laitto ja pukeutuminen vie aikaa, varisnkin kun pitää pistää korsetit sun muut. Prinsessa nauttii erilaisista juhlista sekä pienistä teehetkistä viulunsäestyksellä. Etiketit ovat tärkeitä. Hän tykkää myös mennä usein ajeluille vaunuilla. Kirjojenkin lukeminen on hänen mieleensä. Terise tykkää myös syödä paljon herkkuja, mutta pysyy silti aina yhtä pienenä ja sirona. Neito on miettinyt myös pitäisikö hänen opetella itsepuolustusta varmuuden vuoksi. Mitäs jos jonain päivänä kukaan ei olekaan suojelemassa häntä?

Muuta:
- Tykkää kaikista kauniista ja söpöistä asioista.
- Rakastaa siskonsa kanssa juoruamista. Sisko on hänelle kaikki kaikessa rakkaan isän kanssa.
- Terisen äiti, Alexandra, kuoli synnyttäessään Teriseä. Prinsessan perheeseen kuuluu vain hänen isänsä kuningas Callah Livius sekä isosisko Marcella Dona Constance Livius.
- Terise sai toisen nimensä äitinsä mukaan.
- Terisen isä on hieman huolissaan tyttärensä pienuudesta ja toivoo, että tuo kasvaisi hieman niin leveyttä kuin pituutta. Terise ei saisi olla yhtä heiveröinen kuin tuon äiti oli, jotta pysyy terveenä.
- Terise tykkää kuunnella tarinoita kauniista, ystävällisestä ja huolehtivasta kuningattaresta, äidistään. Terise haluaisi olla jonain päivänä äitinsä kaltainen ihminen.
- Kuningas lellii hyvin paljon nuorempaa tytärtään. Hän haluaa, että tyttäriensä olevan onnellisia ja tyttärien onnellisuus tekee hieman surullisen kuninkaankin onnelliseksi.
- Kuningas haikailee yhä edesmenneen vaimonsa perään.
- Kuiningas on yrittänyt etsiä Teriselle sulhasta, mutta tuloksetta.

Ratsu: http://previews.123rf.com/images/vikarus/vikarus1005/vikarus100500006/69383 23-White-shire-draft-horse-portrait-in-autumn-Stock-Photo-cheval.jpg
Ter isen hevonen on Gerosin omasta hevosrodusta oleva. Gerosin hevoset muistuttavat Shirenhevosia. Terisen hevosen nimi on Frigg (jumalatar)ja se on väriltään valkea. Harja ja häntä ovat tuuheat ja väriltään hieman kellertävät. Frigg on kiltti hevonen, se on hyvin koulutettu, jotta Terise voisi sillä ratsastaa, vaikka ei olekaan kovin hyvä siinä. Frigg myös suojelee omistajaansa ja saattaa olla hyökkäävä, jos joku tulee liian lähelle.


Kuningaskunnan tiedot:
Kuningaskunta: Geros
Terise asustaa Gerosin pääkaupungissa Gersiinissä. Prinsessan koti on tietenkin linna, siellä hänellä on iso hulppeasti sisustettu huone suurilla ikkunoilla. Huoneessa on oma kylpyhuone sekä parveke. Sinne on myös ujutettu salahuone, jossa prinsessa tykkää viettää aikaansa divaanilla rentoutuen ja kirjoja lukien.1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi plus kuusi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com