Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

<--Edellinen 11 / 14 Seuraava-->
[Pacifique Desideria Renna-Lugano.jpg]
Pacifique Desideria Renna-Lugano.jpg

LOMAKE:

Roolipelaaja: RagdollTwist

Hahmon perustiedot:
Nimi:Dame* Pacifique Desideria Renna-Lugano
Renna(italia: peura). Lugano (italia: pyhä metsä)
* Dame on arvonimi, naisvastike miehen ritari arvolle Sir
Sukupuoli: nainen
Ikä:23
Ammatti ja asema: Prinssin henkivartija

Ase(et):
X 2 yksinkertaista puukkoa
X 1 isompi veitsi, hyvin yksinkertainen
X pääasiallinen ase on hopean värinen miekka, punaisella kahvalla ja hopealla vastapainolla ja väistimellä.
https://www.swordsofmight.com/wp-content/uploads/2012/09/Ritter-Steel-William-Wallace-Sword.jpg

Ulkonäkö: http://aijaa.com/CQWvQOvQO
Pacifique on täyteläinen nuori nainen, hän on noin 172 senttiä pitkä. Hänellä on niityn vihreät silmät, joita reunustavat runsaat tummat ripset. Niissä on usein ilkikurinen mutta hyväntahtoinen pilke. Nuoren naisen hiukset ovat pitkät,usein ponnarilla. Ne ovat lempeän vaaleanpunaisen väriset ja niissä on yksi tummemman pinkki raita. Siitä tunnistaa aidon Nierdasilaisen. Iholtaan nainen on vaalea ja hänellä ei ole pisamia kuten veljellään.

Ruumiinrakenteeltaan nainen on pehmeä ja täyteläinen, vaikka naisella on hyvä lihaskunto, on tällä muotoja juuri oikeassa paikassa. Vaatteillaan nainen korostaakin itselleen tiimalasimaisen muodon, leveämmän hartialinjan, pehmeän poven, kapean vyötärön, kurvikkaan lantion ja takapuolen. Pitkät jalat tasapainottavat kokonaisuutta.

Luonne:
Fifi on miellyttävää seuraa, hän on huumorintajuinen ja seurallinen. Hän viihtyy ihmisten kanssa ja onkin sosiaalinen perhonen. Hänellä on rauhallinen ja ystävällinen olemus joka tekee hänestä hyvin helposti lähestyttävän. Pacifique on naisellinen, hän pitää kaikesta naiseuteen liitettävästä, vaatteista, muodista, söpöistä asioista,meikeistä ja niin edelleen. Yleensä ottaen neitoa pidetään tyhmempänä kuin tämä itse asiassa on. Neiti on melkoinen improvisaattori, joka osaa ottaa asioista hyödyn ja ilon irti. Vihreäsilmäinen tarkkailee muita, pistäen merkille heidän luonteenpiirteitään sekä inhon kohteita ja suosikkiasioita. Herttaiseksi ja hyväntahtoiseksi naiseksi, hän on yllättävän juonikas ja suunnitelmallinen. Fiksu nainen onkin melkoisen itsenäinen ja itsepäinen tapaus. Hän ei tarvitse ihmisiä päättämään puolestaan sillä hän tietää tasan tarkkaan mitä haluaa eikä tämä hätkähdä pienestä. Harvempi uskoisi miten kovapäinen tapaus nuori nainen osaa olla.

Muuta:
x osaa kiivetä
x pitää makeisista ja suklaasta, rakastaa kunnon pihviä kastikkeella
x naisellinen, nuorekas ääni jossa miellyttävää pehmeyttä
https://www.youtube.com/watch?v=M_J1NxXCSnQ

Ratsu:
Pacifiquen ratsu on nimeltään Orion. Se on suurikokoinen lämminverinen ratsuhevonen. Väriltään se on tummanruunikko, jaloissaan sillä on polviin asti olevat valkoiset sukat ja päässä otsalta turpaan asti yltävä valkoinen piirto. Sekä sen harja että häntä ovat mustat. Rakenteeltaan Orion on elegantti mutta voimakas, sillä on vahva selkä ja atleettinen keho. Ratsuhevosena sillä on vahvat ja varmat jalat. Sen liikkeet ovat selkeitä, vahvoja ja ratsuhevosmaisen elegantteja. Jokainen sen askellajeista on eteenpäin menoista ja se onkin mitä loistavin ratsu. Luonteeltaan se on yllättävän rauhallinen ja kylmähermoinen, mikä on melko poikkeuksellista ratsuhevoselle. Orion on hyvä sotaratsu rauhallisuutensa vuoksi, se on hyvin tottelevainen ja miellyttämisen haluinen. Ori ei pidä vieraista eikä päästä heitä heti lähelleen. Tuttaville se on rauhallinen ja varma tapaus.

Kuningaskunnan tiedot:
Kuningaskunta: Nierdales
Pacifique asuu pääkaupungissa lähellä linnaa veljensä kanssa. Paikka on molemmille lähinnä paikka rauhoittua ja nukkua iltaisin. Pieneksi vuokra-asunnoksi se on oikein mukava ja sisältää hienot tallit hevosille. Alla on hienostunut majatalo joka tunnetaan hyvästä ruuasta ja musiikista.

Kaksikko on kotoisin maaseudulta, pieneltä tilalta jossa on pienimuotoista hevosten kasvatustoimintaa ja omenatarha. Paikka tunnetaan paremmin suvun päämajana, se on pieni kartano jossa kaksosten perhe asuu. Kaksosten isän tiedetään loukkaantuneen pysyvästi estäessään kuningasperheen jäsenen murhayrityksen. Isoisän tiedetään olleen aikanaan loistava henkivartija ja suku onkin palvellut pitkään kuningasperhettä.1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com