Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

<--Edellinen 10 / 14 Seuraava-->
[Maximilien Desiderio Renna-Lugano.jpg]
Maximilien Desiderio Renna-Lugano.jpg

LOMAKE:

Roolipelaaja: RaggdollTwist

Hahmon perustiedot:
Nimi: Sir* Maximilien Desiderio Renna-Lugano
Renna(italia: peura). Lugano (italia: pyhä metsä)
Sir on miespuolisen ritarin arvonimi
Sukupuoli: Mies
Ikä: 23

Ammatti ja asema: Prinssin henkivartija
Ase(et):
X kaksi yksinkertaista puukkoa
X keskikokoinen kevyt kilpi, yleensä kiinni hevosen lautasen peittona.
X pääasiallisena aseena on hopeanvärinen ja hillitysti koristeltu pitkämiekka.
https://www.medievalcollectibles.com/images/Product/medium/IP-003-2.png

Ulkonäkö:http://aijaa.com/CQWvQO
Parikymppinen Maximilien on pitkä, noin 175 senttiä pitkä ilmestys, jonka ehkä huomattavimmat piirteet ovat hänen vaaleanpunaiset hiuksensa sekä niiden tummemman pinkki raita. Aidon Nierdalesilaisen tunnistaakin hiusten raidasta.
Keholtaan mies on solakka ja urheilullinen, nuori on rakenteeltaan vähemmän massainen kuin maskuulisemmat ikätoverinsa. Ulkokuori kuitenkin pettää; sen minkä nuorukainen häviää voimassa, korvaa hän notkeudella ja näppäryydellä sekä puhtaalla taidolla.

Miehen olemuksessa on hillittyä arvokkuutta ja nuorukaisen olemus on kevyt ja lauhkea. Miehen niityn vihreissä silmissä on usein tarkkaavainen katse mutta aavistuksen surumielinen vivahde. Mies on vaalea, hyvin vaalea ja vaaleilla poskipäillä sekä nenän varrella on pitkin vaaleita ruskeita pisamia. Miehen vaatteet ovat käytännölliset ja usein väriksi on valikoitunut mustaa ja tummansinistä.

Luonne:
Maximilien on perusolemukseltaan rauhallinen ja tarkkaavainen, tämä viihtyykin yleensä tarkkailemassa tilannetta. Maximilien osallistuu keskusteluihin vain silloin kuin hänellä on asiaan jotain sanottavaa. Maximilien on looginen ja harkitsevainen, hän elää vakaasti todellisuudessa. Realisti Maximilien pitää jalkansa tiukasti maan pinnalla eikä kuvittele itsestään liikoja. Hän tietää täsmälleen mihin kykenee ja mitä hänen vastuullaan on. Pisamakasvoinen on uskollinen ja rehellinen eikä tällä ole tapana kierrellä totuutta vaikka se pyritäänkin muotoilemaan mahdollisimman kohteliaaseen muotoon. Hyväkäytöksinen Maximilien on valmis antamaan kaikkensa tilanteen niin vaatiessa, eikä tällä ole taipumusta perääntyä saatikka jättää asioita puolitiehen. Usein altavastaajan asemassa ollut nuorukainen on kehittynyt luovaksi improvisaattoriksi, joka huomaa nopeasti muiden heikkoudet tai heidän tekemänsä virheet. Nuorukaisella on myös tarve pitää tarkkaa kirjaa asioista, tai muuten huolehtia että asiat ovat huolella järjestelty. Salaisesti nuori mies on romantikko mutta ei oikein osaa lähestyä vastakkaista sukupuolta sydämen asioissa. Siksi hän punasteleekin helposti, työn aikana mies ei punastele kovinkaan helposti. Monet tuntevat nuorukaisen pitkämielisenä ja kärsivällisenä, ehkä hieman liiankin rauhallisena, kenties jopa hieman turtana. Mies ei siis suutu kovinkaan helposti mutta moni muukaan tunne ei oikein näy pintaan saakka. Vuosien nälviminen ja kommentit ovat saaneet muutoin melko itsestään varman nuorukaisen karsastamaan omaa ulkomuotoaan. Maximilien ei pidä itseään kovin miehekkäänä saatikka komeana joten vähättelevät kommentit ja naisellisuuteen viittaavat kommentit menevät nopeammin ihon alle kuin muut loukkaukset.

Ratsu:
Maximilien ratsu on nimeltään Nova. Se on suurikokoinen lämminverinen ratsuhevonen. Väriltään se on tummanruunikko, jaloissaan sillä on pienet sukat ja päässä otsalta turpaan asti yltävä valkoinen läsi. Sekä sen harja että häntä ovat mustat. Rakenteeltaan Nova on elegantti mutta voimakas, sillä on vahva selkä ja atleettinen keho. Ratsuhevosena sillä on vahvat ja varmat jalat. Sen liikkeet ovat selkeitä, vahvoja ja ratsuhevosmaisen elegantteja. Jokainen sen askellajeista on eteenpäin menoista ja se onkin mitä loistavin ratsu. Luonteeltaan se on yllättävän rauhallinen ja kylmähermoinen, mikä on melko poikkeuksellista ratsuhevoselle. Nova on fiksu ja kärsivällinen hevonen, se antaa paljon anteeksi. Se on ystävällinen ratsu mutta ei lähde muiden kun tuttujensa matkaan.
Muuta:
-Vanhempi kaksoissisar Pacifique Desideria Renna-Lugano
- Maalaisleipä on tuoreena parasta herkkua, samoin köyhät ritarit ja äidin tekemä ruoka.
-Vihasuhde alkoholiin, välttelee juomista ja vihaa humaltumisen tunnetta.
- on kerran pudonnut korkealta kiipeillessään - inhoaa nyt korkeita paikkoja
- osaa kiivetä, on ollut pakko oppia
- Nuorukaisella on pehmeä ja miellyttävä ääni
https://www.youtube.com/watch?v=jUtIFnlbqHI

Kuningaskunnan tiedot:
Kuningaskunta: Nierdales
Maximilien asuu pääkaupungissa lähellä linnaa sisarensa kanssa. Paikka on molemmille lähinnä paikka rauhoittua ja nukkua iltaisin. Pieneksi vuokra-asunnoksi se on oikein mukava ja sisältää hienot tallit hevosille. Alla on hienostunut majatalo joka tunnetaan hyvästä ruuasta ja musiikista.

Kaksikko on kotoisin maaseudulta, pieneltä tilalta jossa on pienimuotoista hevosten kasvatustoimintaa ja omenatarha. Paikka tunnetaan paremmin suvun päämajana, se on pieni kartano jossa kaksosten perhe asuu. Kaksosten isän tiedetään loukkaantuneen pysyvästi estäessään kuningasperheen jäsenen murhayrityksen. Isoisän tiedetään olleen aikanaan loistava henkivartija ja suku onkin palvellut pitkään kuningasperhettä.1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com