Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

<--Edellinen 7 / 14 Seuraava-->
[Gunnars Aagesson.jpg]
Gunnars Aagesson.jpg
[Täysikokoinen kuva]

LOMAKE:

Roolipelaaja: Janchi

Hahmon perustiedot:

Nimi: Gunnars 'Guntsi' Aagesson
Sukupuoli: Mies
Ikä: 30

Ammatti ja asema: Gaianin sotapäällikkö ja Cainen eno

Ase(et): Gunnarsin lempiase on kirves (bearded axe), mutta hän osaa käyttää myös miekkaa, jousta ja veitsiä. Nämä kaikki kulkevat yleensä mukana, jos hän on ratsain liikenteessä. Mutta vähintään aina kirves mukana. Sienikorikin joskus käy aseesta, jos kirves on jäänyt vähän kauemmas.

Ulkonäkö: (kuva: Janchi)

https://www.deviantart.com/janchihay/art/Guntsi-with-colors-730886137

Gunnars omistaa pitkät punaiset hiukset sekä parran. Hiukset ovat usein auki, mutta parrassa saattaa olla lettejä sun muita härpäkkeitä, mitä nyt ikinä tekeekään mieli partaan laittaa. Miehellä on kauniit ruskeat silmät ja tuuheat punaiset kulmakarvat. Hän käyttää melkein aina kypärää päässään. Kypärä päässä mies saattaa näyttää paljon vanhemmalta sekä pelottavammalta, mitä oikeasti on, mutta kypärän alta paljastuu nuorekkaat sekä lempeät kasvot. Kasvoissa on kaksi arpea, jotka ovat tulleet elämän varrella eri tilanteissa. Molemmat arvista ovat vasemmassa poskessa. Satunnaisia arpia löytyy myös ympäri vartaloa. Gunnars vaikuttaa ulkonäöltään ja olemukseltaan pelottavalta tuntemattomien mielestä. Häneen harvemmin halutaan tutustua ensitapaamisella.

Miehellä riittää pituutta 170cm. Hän ei siis ole miehistä pisin, mutta ei lyhyinkään. Gunnarsin vartalo on erittäin hyvässä kunnossa, hänen tulee kuntoiltua ihan huomaamattaan. Miehen lihaksikkuus näkyy myös ulospäin, koska hän pukeutuu yksinkertaisiin viikinkimäisiin vaatteisiin. Mies ei rehvastele vaatetuksellaan, vaikka onkin arvostettu sotapäällikkö ja Caenezhin kuningattaren veli. Hän pukeutuu juuri niihin vaatteisiin kuin hyvältä tuntuu, eikä mihinkään erityisen kalliisiin ja epämukaviin rytkyihin. Turkikset ovat saavuttaneet Gunnarsin suosion, varsinkin viittoina tai liivejä koristamaan. Mies ei pelkää pakkasellakaan olla ilman paitaa, se on hänelle aivan normaali asia, sillä hän on kovin lämminverinen, niin kylmäkään ei juuri tule, varsinkin jos liikkuu paljon. Selässään hänellä saattaa olla jonkinmoinen vyö kirvestä varten, jottei sitä tarvitse koko ajan kädessä pitää. Housut hänellä on toki aina jalassa, ja niissä on vyö, mistä roikkuu erilaisia pussukoita, joihin voi sulloa tärkeitä pieniä tavaroita esim. sidetarpeita, jos metsäreissulla sattuu jotain. Jos miekka on mukana, roikkuu vyöllä myös miekan tuppi. Vyöllä on usein myös kangasta tai jonkin sortin koruja ihan vain koristamassa housuja. Housut itsessään ovat yleensä löysiä ja mukavan tuntuisia jalassa pidettäviksi. Gunnars käyttää käsissään suojia. Mies nähdään harvoin ilman kypärää.


Luonne: Gunnars saattaa olla vaikuttaa etäiseltä ja kylmältä tutuille sekä tuntemattomille. Hän murahtelee vastauksiksi ja saattaa muutenkin olla kovin hiljainen. Ystäville hän puhuu jo enemmän, eikä käyttäydy niin kylmän oloisesti heitä kohtaan. Miehen kanssa kannattaa olla varovainen sanoissaan, ettei löydä itseään pian ojasta palasina, sillä miehen pinna palaa helposti, jos hän ei pidä jostain puheenaiheesta. Gunnars ei kaihda verta. Hän on kuitenkin pohjimmiltaan erittäin lempeä ihminen, mutta saattaa suuttua nollasta sataan aivan pienistä ja mitättömistä asioista. On kuitenkin yleisempää, että mies ei suutu ja painaa asian vain villasella, ja ehkä pelottavalla mulkaisulla.

Gunnars saattaa vaikuttaa kovin barbaarimaiselta tapojensa takia, sillä hän tulee hän on saanut karskin Caenezhilaisen kasvatuksen ja koulutuksen. Tutustuessaan Gunnarsiin huomaa kuitenkin, ettei hän niin barbaari ole kuin monet luulevat. Mies kuitenkin saattaa käyttyä välillä kovin sottaisesti esim. syödessään. Hän myös rakastaa tappelua ja ehkä tappamistakin, joten täytyy olla tosissaan, jos hänet haluaa haastaa kaksintaisteluun. Hänen on vaikea lopettaa tappelemista, joten kannattaa varautua vereen sekä luiden murjoutumiseen.. Ehkä jopa kuolemaan. Tai sitten kannattaa ottaa mukaan joku ulkopuolinen, joka pysäyttää Gunnarsin ennen kuin on liian myöhäistä.
Gunnars tappelee erittäin kylmäverisesti. Ja tosiaan tappaminen luonnistuu mieheltä ehkä liiankin hyvin ja täysin tunteettomasti. Hän saattaa vain katsoa hiljaa suoraa silmiisi, kun työntää miekan läpi sydämesi. Kannattaa siis pysyä Gunnarsin hyvällä listalla. Nykypäivänä Gunnarsilla oltaisiin ehkä todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö tai häntä kuvattaisiin sanalla sosiopaatti tai psykopaatti.

Gunnars on välillä kovin hajamielinen kaveri, koska on usein ajatuksissaan. Hän unohtelee asioita ja saattaa siirtyä asiasta seuraavaan, vaikka edellisen suorittaminen olisi yhä kesken. Gunnarsin lempipuuhaa on ratsastaminen, marjojen ja sienien keräily, eläimille sössöttäminen, alkoholin juominen sekä hyvän ruoan syöminen ja tietysti tappeleminen. Miehen lempijuomat ovat karhun veri sekä olut. Hän myös rakastaa lihaa ja sieniä. Joskus mies järjestää illallisia perheen ja ystävien kesken, joissa juhlitaan oikein kunnolla monen moisien ruokien äärellä sekä lauletaan juomalauluja. Joskus jotkut yltyvät jopa tanssimaan pöydällä. Eli miehestä löytyy myös mukava ja hauska puoli. Mies on lopulta hyvinkin vieraanvarainen.

Gaianin alueella asuva kansa kunnioittavat Gunnarsia, koska hän osaa hommansa, vaikka löytyykin usein metsästä sienestämästä linnansa sijaan. Mies auttaa kansalaisia parhaansa mukaan. Hänet saattaa nähdä vaikka korjaamassa kattoa köyhimpien perheiden luona tai vievän ruokaa orvoille eläimille.

Muuta: Gunnars on Cainen äidin, Enndolynnin, pikkuveli ja näin ollen Cainen eno. Hän asuu omassa pienessä linnassaan Gaianin kaupungissa Caenezhissa muutaman palvelijan kanssa. Gunnars on vielä naimaton, vaikka Gaianilaiset jo toivoisivatkin miehen asettuvan aloilleen ja aloittavan perheen perustamisen. Ehkä jättäen sienestämisen, metsästämisen ja juhlimisen vähemmälle. Gunnars vain ei ole kovin hyvä naisten kanssa, eikä kukaan nainen ole vielä uskaltanut häntä lähestyä.

Ratsu: Gunnarsilla on tummanruskea, melkein musta, islanninhevosen näköinen ratsu, jolla on musta harja sekä häntä. Hevosen vasemmassa etujalassa, hieman ennen kaviota, on pieni vaaleanruskea läikkä. Hevosen nimi on Alfgrimur (Hän, joka on nukkunut keijujen kanssa). Alfgrimur on Gunnarsin luotettavin ystävä ja he ovat erottamaton parivaljakko. Mies on kouluttanut hevosensa hyvin. Se tulee kun viheltää ja sillä voi ratsastaa vaikka väärinpäin sekä ilman satulaa ja ohjaksia.

Kuningaskunnan tiedot:

Kuningaskunta: Caenezh. Gunnars asuu Gaianin kaupungissa, joka sijaitsee kuningaskunnan itäisellä puolella, vuorien juurella Urumiyan rajan vieressä.1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (1)

Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com