Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

<--Edellinen 2 / 14 Seuraava-->
[Akinyi Yoruba Swahili.jpg]
Akinyi Yoruba Swahili.jpg

LOMAKE:

Roolipelaaja: neno

Hahmon perustiedot:

Nimi: Akinyi Yoruba Swahili
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 30


Ammatti ja asema: Kruununprinsessa Marcellan henkilökohtainen palvelija ja sotamaagi. Perehtynyt kivimagiaan, ja tuntee erilaisten kivien vaikutukset. Pääosin käyttää suojaavia loitsuja, mutta tarpeen vaatiessa onnistuu hyökkäämään pelottavan tarkasti.


Ase(et): Yleensä käyttää magiaansa, mutta kantaa mukanaan nuolia, joihin kiteyttää magiaansa. Ei ole kuitenkaan erityisen taitava jousen käyttäjä, vaan yleensä käyttää magiaa siihenkin. Ottanut kuitenkin kevyen jousen mukaan matkalle, ihan vain varmuuden vuoksi.


Ulkonäkö: (kuva: neno)

https://www.deviantart.com/neno0608/art/Akinyi-768012282

Akinyi on naiseksi varsin pitkä, lähestyen melkein 170 senttiä, ollen 168 tarkalleen. Hän ei ole mikään hentoinen kukkanen, vaan aikuinen nainen, kulkien normaaleissa mitoissa. Hänellä on myös hieman voimaakin varressaan, jaksaen kantaa itseään selkä suorassa ja pää pystyssä tilanteessa kuin tilanteessa. Naisen paksut mustat hiukset, jotka ylettyvät aina reisien yläpuolelle auki ollessaan, ovat nimittäin varsin painavat. Näitä hän yleensä pyrkii pitämään mahdollisimman hyvin kasassa ja poissa tieltä, ja suosiota on saanut hänen hiuksissaan usein olevat kultaiset renkaat. Vihaa hiustensa laittamista se työläyden takia, mutta ei kuitekaan laiminlyö tätä hienolle naiselle tärkeää ominaisuutta.

Akinyin huomattavin piirre on tämän tummempi ihonväri, jonka hän on perinyt äitinsä puolelta sukua. Lapsena hän kuuli, että tämä olisi johtunut siitä, että syntyessään illan hämärä oli tarttunut vauvan ihoon, jonka nainen nykyisin tietää äitinsä keksimäksi lohdutukseksi. Ihonväri nimittäin sai hänen ollessaan nuori osakseen vähemmän miellyttävää huomiota. Iän myötä se on kuitenkin hieman vaalentunut pohjoisessa asuessaan, eikä kukaan enää edes muistanut hänen ihonväriään naisen saadessaan kadehdittavan upeat muotonsa.

Akinyin kasvot ovat hyvin selkeäpiirteiset. Hänellä on soikeat kasvot, joissa piirteet ovat vahvat. Runsaat huulet, keskikokoinen nenä ja tummat, mantelinmuotoiset silmät. Näitä ympäröi runsaat mustat ripset, ja kokonaisuuden kruunaa tummat selkeät kulmakarvat. Akinyin katse on usein terävä ja tarkkaavainen, joidenkin kuvaillessa sitä jopa pelottavaksi. Jopa rentoina kasvot näyttävät viileiltä ja etäisiltä, paitsi tämän hymyillessä, mitä nainen ei usein yleisölleen suo.

Vaatetuksessaan Akinyi on alkanut käyttää viime vuosikymmenenään paljon arvokkaampia vaatteita, ja pukeutuukin yleensä korkealaatuisiin kankaisiin. Itse muotia hän ei kuitenkaan niin paljoa seuraa, ja näkee liian muhkeat vaatteet vain olevan tiellä. Kuitenkin mekot ja hameet ovat ahkerassa käytössä, onhan hän kuitenkin nainen, ja sellaisena haluaa tulla nähdyksikin. Lisäksi prinsessan palveluksessa hänen on oltava aina edustavan näköinen, joten hän ottaa tämänkin usein huomioon. Kovinkaan arkisia vaatteita hänellä ei enää juuri siksi olekaan, vaan pukeutuu selvästi ylemmän luokan mukaisesti.

Luonne: Akinyi on varsin vakavaluontoinen nainen, joka ei siedä niskoittelua. Hän on juuri sitä, miltä näyttääkin, rehti ja ankara sekä itselleen että toisille. Tarkkana hän huomaa usein pienetkin yksityiskohdat, eikä siedä epätäydellisyyttä. Kuitenkin hän osaa myös ottaa vastuun omista tekemisistään, mutta jakaa hurjia rangaistuksia, jos joku onneton hänen vihansa alle joutuu. Hän ei paljoa kuitenkaan palkitse ketään, se on häntä ylempiarvoisempien tehtävä. Tähän mennessä Akinyi ei kuitenkaan ole tiettävästi antanut kenestäkään suosituksia, jotka varmasti olisivatkin varsin arvovaltaisia.

Vaikka nainen onkin ankara, häneltä löytyy kyllä armollinen puolensa. Lempeäksi Akinyita ei kuitenkaan kannata erehtyä luulemaan, sillä sitä hän ei ole. Hän on vain huolehtiva kaikessa, mitä tekee, ja jos ihmisiä hänen vastuulleen annetaan, nainen pitää huolen, että nämä myös ovat kunnossa. Aina lapsenvahdin tehtävistä vartiointiin ja prinsessan henkivartijana olemiseen nainen tähtää täydellisyyteen, mihin kuuluu niin henkinen kuin ruumiillinenkin hyvinvointi. Siksi Akinyi ei olekaan tarkalleen ilkeä puhuessaan, vaan hyvin kohtelias. Hän puhuu ylevään sävyyn, jonka on omaksunut tehtävissään, vaikka onkin itse varsin vaatimattomista oloista kotoisin.

Nainen on peloton ja suorasanainen tilanteessa kuin tilanteessa. Hän on ollut näkemässä, kuinka tuomioita langetetaan, eikä ole hätkähtänyt vielä mistään. Lisäksi hän uskaltaa sanoa asiansa kenelle tahansa, sillä hän seisoo tiukasti jokaisen lausumansa sanan takana. Ystävällisiä sanoja tältä harvemmin kuulee, mutta kohteliaisuuksia saavat tietävät niiden tulevan suoraan naisen kylmästä sydämestä. Yksinkertaistettuna Akinyin voi sanoa olevan suoruudessaan ja rehellisyydessään lumoava jääkuningatar.

Muuta:

¤ Ei ole iästää huolimatta kihloissa tai naimisissa. Akinyin voimakas persoona yleensä pelottaa pois herkkäluontoisemmat miehet, kun taas nainen itsee sanoo, ettei halua sotilaan puolisoksi. Hän ei halua ottaa joku päivä vastaan uutisia, että hänen miehensä on kuollut tehtävissään ja hän on jäänyt leskeksi. Pitäen kiinni tästä periaatteestaan paras naimaikä meinaa jo kovaa vauhtia juosta naisen ohitse.

¤ Rakastaa runoutta, ja tunnistaa muutama suosituimpia runoilijoita näiden tyylistä. Rentoutuukin yleensä runojen ja teekupposen parissa iltaisin, eikä Akinyita silloin kannata missään nimessä häiritä. Ei ainakaan, jos haluaa pitää henkensä...

¤ Akinyin äiti tuli Gerosiin aikoinaan kauppalaivan mukana kaukaa etelästä, jääden maihin, ja tältä Akinyi onkin perinyt sekä ihonvärinsä että taipumuksen magiaan. Äiti oli yhtä ahkera, kuin tyttärensä, ja myöhemmin onnistui erikoisesta ulkonäöstään huolimatta (tai ehkä juuri sen vuoksi) viettelemään tyttärensä isän. Pari seurusteli pitkään, ennen kuin menivät naimisiin ja Akinyi syntyi. Perhe asui Garleahissa, mutta parikymppisenä Akinyi päätti lähteä pääkaupunkiin etsimään omaa onneaan. Äidinsä opetettua tyttärensä taitavaksi maagiksi ja Akinyin oman määrätietoisuuden ansiosta hän onnistui tulemaan huomatuksi, päästen myöhemmin kuningasperheen palvelukseen. Ollut vasta muutaman vuoden prinsessa Marcellan henkilökohtaisessa palveluksessa, mutta osoittanut olevansa paikan arvoinen.

¤ Puhuu toisinaan hieman mystisiä sanankäänteitä käyttäen, tai lainaa runoista oppimiaan lausahduksia.

Ratsu: http://www.gypsymvp.com/horses/naomi/Naomi%201A.jpg Alinafe on nuori mutta varsin hyväkäytöksinen ori. Kyseinen hevonen on lempeä jättiläinen, joka on oppinut tavoille valmiiksi kasvattajallaan, ja pärjää nykyisen omistajansa kanssa mutkattomasti. Aina toisinaan Akinyi kutsuu salaa ratsuaan nalleksi. Väritykseltään hevonen on mustavalkoisen läikikäs ja voimakas ja kestävä ratsu. Haluaa olla osana laumaa, ja siksi tulee varsin hyvin toisten hevosten kanssa toimeen ja lähestyy näitä usein innokkaan uteliaasti. Koostaan huolimatta hieman ovimatto itseään itsevarmemmille hevosille.

Kuningaskunta: Geros. Akinyi kuitenkin kasvoi Garleahin kaupungissa aina noin parikymppiseksi, jolloin muutti pääkaupunkiin. Nykyisin asuu kaupungissa omassa syrjäisessä asunnossaan, kuitenkin kulkumatkan päässä linnasta.1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (1)

Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus kuusi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com