Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

1 / 14 Seuraava-->
[Agathangelos D'Ambrosio.jpg]
Agathangelos D'Ambrosio.jpg
[Täysikokoinen kuva]

LOMAKE:

Roolipelaaja: Par

Hahmon perustiedot:

Nimi: Agathangelos D'Ambrosio eli Avalon
Sukupuoli: Mies
Ikä: 22
Asema: Beniaminon kamaripalvelija ja Nierdalesin arkkipiispan toinen poika, riimumaagi
Ase(et): Kahden käden miekka (http://webzoom.freewebs.com/norstar1/SW-601D.jpg), jonka terään on kaiverrettu latinankielinen teksti ”Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam” eli englanniksi ”Not unto us, O Lord, not unto us, but to thy name give the glory”.

Ulkonäkö: (kuva: megohime)

Avalonilla on jadenvihreät hiukset, joissa on metsänvihreä raita. Hiukset ovat pitkät, ja ulottuvat miehen lapaluihin asti, ja ne ovat useimmiten sidottu kiinni tummalla usvansinisellä nauhalla, niin että nauha on Avalonin niskassa, jopa hieman selän alueella. Avalonin silmät ovat suuret, kauniit ja kullanväriset. Hänen yllään on pitkä takki, joka on suurimmaksi osaksi valkoinen, mutta sen kaulus on vaalea merensininen, sen reunassa on ohut marmorinsininen nauha. Takkia reunustaa leveä hopeinen reunus, ja sen hihoissa on sinisen linnun sulkia. Takin alla Avalonilla on vaalean merensininen liivi, joka on reunustettu kultaisella, ja sen napit ja napinlävet ovat myös kultaiset. Takin ja liivin alla hänellä on raidallinen, usvansininen paita ja housut. Kaulassaan hänellä on hopeisesta nahkasta tehty kaulapanta, jossa roikkuu hopeinen risti. Hänellä on käsissään valkoiset käsineet. Päässään Avalon pitää useimmiten näyttävää valkoista lierihattua, jossa on samaa marmorinsinistä nauhaa kuin takin kauluksessa, usvansinisellä nauhalla tehty korsettikuvioiti, hopeista nauhaa reunoissa, valkoinen ruusu ja lisää sinisen linnun sulkia. Avalonin kasvot ovat hieman feminiiniset, ja hänen perusilmeensä on pieni, flirttaileva hymy. Avalon on ruumiinrakenteeltaan hoikka, mutta hänellä löytyy lihasta kohtalaisesti. Pituudeltaan Avalon on 184 cm pitkä ja painoa sopivasti.

Luonne: Avalonilla on kaksi erilaista persoonaa: Beniaminon huolehtiva kamaripalvelija, joka varmistaa parhaan kykynsä mukaan, ettei hänen prinssiltään puutu mitään, ja töiden ulkopuolella pelimies. Hovissa ollessaan Avalon on malliesimerkki hoviin soveliaasta käytöksestä: kohtelias, etiketti hallussa, aina pukeutuu siististi ja huolehtii myös Beniaminon ulkonäon kuntoon. Innokas palvelemaan ja rakastaa työtään, kaiken kaikkiaan herrasmies. Hovin ulkopuolella tosin, Avalon ei koskaan, tai lähes koskaan, kieltäydy naisen tarjoamasta seurasta. Hän ei kuitenkaan itse aktiivisesti yritä saada seuraa, vaan tulee usein vahingossa houkutelleeksi naisia luokseen komealla ulkonäöllään, flirttailevaksi tulkittavissa olevalla yleiskäytöksellään ja taitavalla silmäpelillään, vaikka Avalon ei itse tietoisesti sitä yritä, vaan se tapahtuu aina passiivisesti. Hän ei koskaan yritä mennä pidemmälle kuin kyseinen nainen haluaa, jos hänen yrittäessään seuraavaa siirtoa nainen kieltää, ei hän sen jälkeen yritä uudelleen ennen kuin nainen antaa merkin että haluaa tilanteen etenevän.

Muuta: -Pienoinen Nathanaël ei osannut lausua nimeä Agathangelos, vaan jotenkin väänsi nimen etäisesti Avalonin kuuloiseksi, jolloin Agathangelos, joka oli jo tottunut ihmisten kamppailuun nimensä lausumisen kanssa, päätti antaa Beniaminon kutsua itseään Avaloniksi, ja lopulta suurin osa ihmisistä päätyi kutsumaan häntä niin. Häntä ei haittaa, vaikka uudet tuttavuudetkin käyttävät nimeä Avalon, itse asiassa jopa toivoo muiden kutsuvan häntä sillä nimellä. Yllättyy tosin positiivisesti, jos joku osaa lausua hänen oikean nimensä oikein ja puhuttelee häntä sillä.
-On silmäpelin mestari, vaikka ei ole sitä opetellutkaan tai edes yritä, Avalonin kultaiset silmät vain ovat niin eläväiset ja ilmeikkäät passiivisesti
-Perhe: Isä Mihangel, isoveli Arcangelo 34 v, äiti Gwenaëlle, setä Michelangelo, täti Veronique ja veljentyttö Seraphine 16v. Seraphine on ihastunut Beniaminoon, ja suostutteli isänsä keskustelemaan mahdollisesta kihlauksesta. Neuvottelut eivät kuitenkaan ehtineet etenemään kovin pitkälle ennen sodan syttymistä, ja mitään ei ole vielä sovittu.
-Riimumagian käyttö vaatii, että haluamansa asian kirjoittaa riimuilla sanantarkasti, joten monimutkaiset loitsut nopeasti paisuvat pitkiksi litanioiksi. Vaikka jokin asia olisi teoriassa mahdollista toteuttaa riimuloitsulla, vältellään sen käyttöä, jos se tarvitsee yhtä ”lausetta” enemmän, sillä väärin kirjoitettu loitsu voi aiheuttaa arvaamattomia seurauksia, jopa johtaa vaaratilanteisiin. Riimuja voi kirjoittaa mihin vain pystyy kirjoittamaan, ja nopeasti aktivoitavat riimut voi jopa piirtää ilmaan. Riimut pitää itse aktivoida, ja ne säilyvät aktivoimisvalmiina niin kauan, kuin riimut ovat ehjinä, ja niitä voi käyttää monta kertaa. Kaikki alueella olevat riimut aktivoituvat kerralla, mutta aktivoimisloitsun aluetta voi rajoittaa joko riimuilla, tai sitten aktivointiin käytetyn manan määrällä. Avalon on tatuoinut molempiin keskisormiinsa ja peukaloihinsa riimujen aktivoimisloitsun, niin että hän voi aktivoida ne napsauttamalla sormiaan.
-Avalonin erikoistuminen magiassa on keskittynyt lähinnä voimien käyttämiseen. Hän siis osaa käyttää riimumagiaa esimerkiksi siirtääkseen esineitä kohdistamalla siihen tiettyyn suuntaan kohdistuvan määrän voimaa, voi myös “lennättää” esineitä, jos kohdistaa niihin tarpeeksi voimakkaan painovoiman vastaisen voiman. Voi myös tehdä “seinän” kohdistamalla alueelle suuren voiman, joka työntää kaiken pois. Ja mitä kaikkea muuta nyt fysiikan ja voiman avulla saakaan tehtyä, kunhan tietää siihen tarvittavat riimut.

Kuningaskunnan tiedot:

Kuningaskunta: Nierdales

Muuta: Elänyt koko ikänsä pääkaupungissa, ja suurimman osan elämästään palatsissa, sillä siirtyi kuningasperheen palvelukseen jo nuorena.

Ratsu: Gillespie, ulkonäkö http://www.fun71.com/wp-content/uploads/2015/07/Amazing-Golden-Horse-Wallpa per.jpg
Kultainen kevyt rakenteinen ori, jolla on vaaleampi lyhyt harja ja häntä, ja sen otsassa on valkoinen tähti. Hyvin koulutettu, kuten Nierdalesissa on tapana. Osaa olla itsepäinen ja saattaa lähteä haluamaansa suuntaan vaikka ratsastaja olisi eri mieltä, mutta taluttaessa ja ryhmässä pysyy kyllä kiltisti halutussa suunnassa. Saa takaisin ruotuun kun jatkaa sitkeästi suunnan korjaamista.1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (1)

Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com