Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

<--Edellinen 3 / 14 Seuraava-->
[Chatha.jpg]
Chatha.jpg
[Täysikokoinen kuva]

LOMAKE:

Roolipelaaja: Megohime

Hahmon perustiedot:

Nimi: Chatha Tarik
Sukupuoli: Mies
Ikä: 25

Ammatti ja asema: Sotilas ja prinssin henkivartija

Ase(et): Pääaseina on kaksi piikkinuijaa, mutta kantaa mukana useita erikokoisia ja näköisiä teräaseita.

Ulkonäkö: (kuva: Megohime)

Chatha on 173cm pitkä vahvarakenteinen mies, jolla on leveät hartiat ja lihaksikas vartalo. Hänen ihonsa on vaalean ruskea, ei hirveän tumma, mutta sen verran, että nyt ei ihan vaaleaihoiseksikaan voi sanoa. Miehen silmät ovat kapeat ja väriltään tummanruskeat, paksut kulmakarvat ovat väriltään mustat, kuten lyhyeksi leikatut hiuksetkin. Hiukset ovat edestä hiukan pidemmät ja vedetty sivuille pois kasvojen edestä, muuten hiukset on leikattu melko lyhyiksi ja ne hapsottavat usein hiukan epäsiististi. Chathan polttomerkattu ”syntymämerkki” on vasemmassa käsivarressa, heti ranteen yläpuolella kämmenselän puolella.

Chatha pukeutuu usein hyvin käytännöllisesti eikä perusta turhasta prameilusta. Hänen vaatteensa ovat siistit ja yksinkertaiset, sotilaalle sopivat. Yleensä väriltä tummat, eli mustaa, harmaata tai ruskeaa. Palveluksessa ollessaan hän tietenkin pukeutuu viralliseen sotilasasuun ja haarniskaan. Koska miehellä on yleensä lyhythihainen paita yllään, hän sitoo mustan kangassuikaleen vasemman kätensä ympärille peittääkseen merkin. Merkin peittely ei (varmaankaan) ole tarpeen, mutta hän itse tahtoo mieluummin pitää sen peitettynä ja ottaa kangassuikaleen pois sitten, kun henkilöllisyyttä täytyy todistella.

Luonne:

Chatha suhtautuu vakavasti ja melkoisella tarmolla kaikkeen, mitä tekee. Hän on vakava, mutta innostuu helposti ja kunnia on hänelle tärkeää. Hän tahtoo tehdä vanhempansa, etenkin isänsä, ylpeäksi ja jos siinä ohessa saisi mainetta sen verran, että hänet tunnettaisiin koko maassa mahtavana soturina, niin mikäs sen parempi. Hän harjoittelee ahkerasti tullakseen vielä joskus arvostetuksi sotilaaksi ja ihailee kokeneita sotilaita, jotka ovat niittäneet mainetta sotakentällä ja haaveilee itse maineesta ja kunniasta. Ei hän tietenkään ole pelkästään haaveilija, koska tietenkin hänellä on sotilaskoulutusta ja hän onkin edennyt ihan hyvin, tosin isän suhteilla on ollut hiukan vaikutusta asiaan. Hän on vielä melko nuori ja kokematon, mutta erittäin valmistautunut ja tunnollinen ja ennen kaikkea kunnollinen sotilas.

Chatha on hyvin määrätietoinen ja suhtautuu velvollisuuksiinsa suurella innolla… hyvin suurella. Välillä intoa ja tarmoa tuppaa olemaan hiukan enemmän kuin taitoa ja kokemusta, mutta hän ei lannistu pienistä takapakeista vaan jatkaa sinnikkäästi eteenpäin kohti sitä mainetta ja kunniaa, joka häntä odottaa. Chatha on hyvin muodollinen ja kunnioittaa itseään ylempiarvoisia ja kokeneempia. Raha ja rikkaudet eivät ole hänelle niin tärkeitä kuin sankariksi nouseminen ja hän tahtoo olla ihailtu ja ylistetty sotasankari vielä jonain päivänä ja kohota sotilasjärjestelmän huipulle.

Chatha tulee hyvin juttuun muiden kanssa, etenkin saman arvoasteikkoon kuuluvien kanssa. Korkeammalla arvoasteikossa olevien kanssa hän ei oikein osaa olla rennosti ja hän haluaisi antaa mahdollisimman hyvän kuvan. Alempiarvoisia kohtaan taas hän saattaa olla hiukan ylimielinen ja naisiin hän suhtautuu useimmiten välinpitämättömästi, jos kyseessä on tuntematon, jos taas kyseessä on oma äiti, niin äitiä toki arvostetaan. Yläluokkaiset naiset toki saavat ansaitsemansa kunnioituksen ja ihailijakerhon nuoret neidot eivät todellakaan saa välinpitämätöntä kohtelua, mutta kovin vakavissaan hän ei näitten neitosten suhteen ole (joita on hänen omien sanojensa mukaan useita). Kulttuurillisista syistä nyt asettaa naiset miesten alapuolelle arvoasteikolla vaikkei nyt erityisemmin vihaakaan, se nyt vain on hänelle sellainen itsestäänselvyys, että naiset kuuluvat kotiin ja jonkun miehen holhouksen alle. Hänen on vaikea käsittää asiaa, että jossain voisi olla ihan päinvastainen tilanne ja moinen ajatuskin tuntuu nurinkuriselta.

Muuta:

Chathan isä oli arvostettu mies ja toimi ylihenkivartijana, minkä takia Chathakin yleni heti 25 vuotta täytettyään henkivartijaksi. Hän aloitti sotakoulutuksen kuten kaikki normaalisti eli 11vuotiaana ja valmistui 18vuotiaana. Sen jälkeen hän jatkoi viisivuotiseen henkivartijakoulutukseen ja 23vuotiaana valmistuttuaan hän toimi tavallisena vartijana, kunnes 25vuotiaana hänet ylennettiin henkivartijakokelaaksi ja hänellä onkin ihan lupaava ura odotettavissa. Hänen isänsä tosin on jo eläkkeellä sotavammojen takia. Chathalla ei ole muita sisaruksia ja perheeseen tosiaan kuuluu vain isä ja äiti. Chathalla ei ole omaa perhettä saati ketään, kenen kanssa sellaista perustaisi. Vanhemmat eivät kauheasti (tarpeeksi) ole puuttuneet asiaan ja itse hän on sitä mieltä, että perhe olisi vain este hänen mahtavan sankarinuransa tiellä. Ei häntä tietenkään naispuoliset ihailijat haittaa, mutta vaimo ja perhe-elämä sinänsä ei innosta.

Chathan pääaseina toimivat kaksi piikkinuijaa, joiden vahvat varret ovat noin puolimetriset ja metalliset ja niiden päässä on raskaat pallot, joissa on suuria teräviä piikkejä ja on sanomattakin selvää, että niillä saa aika pahaa jälkeä aikaan. Hän ei ehkä näytä sellaiselta kaverilta, joka humauttaisi vastustajaa piikkinuijalla päähän, mutta hänen taistelumetodinsa on tosiaan melkoisen brutaali, koska moisilla aseilla ei kauhean elegantisti taistella. Voimaa löytyy yllättävän paljon aseiden käyttöön ja pitkän harjoituksen takia taitoakin on, eikä taistelu ole vain raa’alla voimalla hutkimista, vaikka se siltä ehkä näyttääkin. Tämän lisäksi hän osaa tietenkin käyttää ihan perinteisempiäkin miekkoja ja yleensä hänellä on useita erilaisia pienempiä teräaseita, kuten veitsiä ja tikareita piilotettuna vaatetuksen sekaan, kuten saappaanvarsiin, vyölle, piilotaskuihin, sidottu hihnoilla vaatteiden alle ja niin edelleen. Koska ikinä ei voi olla liian varovainen.

Sen lisäksi, että Chatha haluaa tulla suureksi sotasankariksi, hän haluaa myös edes kerran elämässään juoda kaakaota. Ei lisättävää.

Ratsu:

Chathan ratsuna toimii suurikokoinen harmaa ori nimeltä Ramses. Ramses on valpas ja hyvin koulutettu uskollinen ratsu, vaikka melko nuori ja innokas toisinaan ja sillä on taipumusta mahtailuun. Ramseksen varusteet ovat yksinkertaiset, kestävät ja koruttomat, liika pröystäily ei valitettavasti kuulu isännän paheisiin, vaikka hevonen itse koreilisi mielellään vähän näyttävämmissä vetimissä.

Kuningaskunnan tiedot:

Kuningaskunta: Dehrah

Chatha asuu yksin pääkaupungissa Alhanairissa, mutta hänen eläkepäiviä viettävä isänsä asuu Xanasaran alueella vähän ylellisemmissä puitteissa, joten Chatha käy kyllä vanhempiensakin luona aina kun aika sallii, vaikka asuukin poissa kotoa.1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on kaksi plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com