Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muu matkaseurue
(14 kuvaa)

<--Edellinen 6 / 14 Seuraava-->
[Galena .jpg]
Galena      .jpg
[Täysikokoinen kuva]

LOMAKE:

Roolipelaaja: Megohime

Hahmon perustiedot:

Nimi: Galena
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 25

Ammatti ja asema: Parantaja ja maagina on perehtynyt vain parantaviin loitsuihin ja lääkejuomiin.

Ase(et): Ei omista kasvienleikkuuveistä uhkaavampia teräaseita.

Ulkonäkö: (kuva: Megohime)

Galena on pienikokoinen nainen, jolla on pituutta vain noin hiukan päälle 150cm. Hänen vartalonsa on naisellinen ja sopusuhtainen pituuteen nähden. Hartiat ovat kapeat, vyötärö melko hoikka ja lantio naisellisen leveä. Vaikka hän melko hoikka onkin, niin vartalolta kuitenkin pehmeän muodokas, eikä mikään laiha lauta saati mitenkään lihaksikas. Hänellä ei ole fyysistä voimaa kauheasti, jonkin verran metsässä juoksentelu ja puissa kiipeily ovat kehittäneet voimaa, mutta ei se juurikaan ulospäin näy. Galenan iho on melko vaalea, koska hän viettää suurimman osan ajasta metsässä suojassa auringolta ja liikkuu muutenkin mieluummin hämärän tultua ja sadepäivinä, kun ihmisiä ei ole niin paljon liikenteessä. Hänellä on usein pieniä naarmuja ja likaa kasvoissa ja muualla, koska liikkuu paljon luonnossa eikä pelkää sotkea itseään. Hänen kasvonsa ovat soikeat, huulet täyteläiset ja silmät suuret, pyöreät ja väriltään lämpimän vaaleanvihreät. Kulmakarvat ovat melko tuuheat ja tummanruskea suora tukka roikkuu usein valtoimenaan ja sotkuisena osittain kasvojen edessä. Hiuksilla on pituutta noin alaselkään asti ja niissä on usein lehtiä ja muuta roskaa tarttuneena.

Galena ei ole kauhean tarkka ulkonäöstään ja hiusharja on selvästi useimmiten hukassa jos nainen sellaista edes omistaa. Hän kiinnittää hiuksensa usein vain silloin, jos ne pitää saada pois edestä. Hän pukeutuu maanläheisiin ja usein vanhoihin ja jo kuluneisiin vaatteisiin. Mekkojen ja hameiden helmat ovat usein repaleiset ja vaatteet ovat muutenkin usein melko reikäiset ja useamman kerran paikatut ja parsitut. Hän ei osta uusia vaatteita oikeastaan muuten, kuin jos on ihan pakottava tarve. Koruja tai muutakaan sellaisia hän ei käytä, kenkinä toimii usein kovia kokeneet nahkasaapikkaat, mutta usein hän kulkee paljain jaloin. Hänellä on vyötäisillä nahkavyö, jossa roikkuu useita pieniä laukkuja ja pussukoita välineiden kuljettamiseen, melko usein myös kori kulkee mukana yrttienkeruuta varten.

Luonne:

Galena on hyvin omissa oloissaan viihtyvä ihminen, minkä johdosta hän ei ole tottunut ihmisiin ja heidän kanssaan kommunikoimiseen, joten on sosiaalisesti todella onneton tapaus. Hän ei oikein osaa keskustella ihmisten kanssa ja hänen puhumisensakin on aika niukkaa ja sanavarasto köyhää. Vähäisen puhumisen vuoksi Galena unohtaa usein sanoja ja niiden tarkoituksia. Hän ei myöskään osaa ilmaista tunteitaan tai ymmärrä muiden tunneilmaisua, hän ymmärtää muiden reaktioita helposti väärin ja reagoi itse välillä kummallisesti tilanteisiin. Galena on melko ilmeetön eikä pahemmin ilmaise tunteitaan, vaikka kokeekin tunteita voimakkaasti, mutta enemmän henkisellä tasolla. Yleensä hän näyttää vain erittäin poissaolevalta. Hän uppoutuu helposti ajatuksiinsa ja on hajamielinen unohtaen välillä muiden ihmisten olemassaolon, jos on heidän seurassaan, koska on tottunut olemaan yksin. Hermostuu metelistä ja riidoista ja välttelee äänekkäitä paikkoja ja tilanteita. Hän ei viihdy isoissa ihmismassoissa ja ahdistuu helposti väenpaljoudessa. Saattaa katoilla omille retkilleen kesken kaiken, jos kokee tarvitsevansa yksinäisyyttä (tai vain eksyy porukasta)ja ilmestyy sitten huomaamatta takaisin. On yleensä muutenkin melko huomaamaton tapaus.

Galenan on rauhallinen ja hiljainen, mikä varmaan tuli jo selväksi. Hän on myös kärsivällinen ja hänellä on erittäin kestävät hermot. Hän suhtautuu vakavasti kaikkeen mitä tekee ja keskittyy huolella jokaiseen pieneenkin askareeseen. Hän pitää metsässä kuljeskelusta, sienien, marjojen ja yrttien ja muiden kasvien keräämisestä. Galena on todella eläinrakas ja tulee eläinten kanssa paremmin toimeen kuin ihmisten, ne kun ovat yleensä hiljaa. Hän saa iloa kovin yksinkertaisista asioista eikä tavoittele kummoisia. Hän ei kaipaa valtaa saati rikkauksia, hänelle riittää metsämökki ja arkiset askareensa. Arvostaa omaa rauhaansa enemmän kuin mitään muuta. Galena pitää lukemisesta, minkä ansiosta hän ei ole ihan niin ulkona maailman menosta, vaikka erittäin pihalla onkin. Hän on utelias ja innokas oppimaan uutta, joskus jopa lapsekkaan innokas. Häntä jää häiritsemään, jos ei ymmärrä jotakin asiaa, ei ehkä uskalla kysyä sitä keltään, mutta koettaa muuten selvittää asiaa mahdollisuuksiensa mukaan. Hän on tunneherkkä, muttei yleensä anna sen näkyä ulos. Jos hän loukkaantuu tai suuttuu tai on iloinen jostakin, hän yleensä pitää sen tunteen itsellään. Hän on auttavainen ja lempeän ystävällinen useimmiten ihmisiä kohtaan, mutta hänellä on hiukan huono tilannetaju, joten ongelmia tulee, vaikka hän yleensä hyvää tarkoittaakin. Yleensä sen vuoksi, että hän on välistä turhankin rehellinen eikä ymmärrä oikein ihmisten arvoasteikkoeroja ja kelle voi puhua mitäkin ja milloin olisi parempi olla vain hiljaa.

Muuta:

Galena on maagi ja ammatiltaan parantaja. Hän ei kylläkään kovin hyvin tienaa tällä ammatilla, koska pysyttelee visusti mökissään ja käy kylässä vain silloin tällöin kaupittelemassa rohtoja ja lääkejuomia. Hänen annetaankin olla melko hyvin omissa oloissaan, vaikkei häntä pelätä mitenkään, sen verran kyläläisetkin ovat jo huomanneet, että Galena on hyvin harmiton olento, vaikka maagi onkin. Silloin tällöin hänen mökillään käy asiakkaita ja hän tekee pyydettäessä myös kotikäyntejä. Hän pyytää vaatimatonta korvausta palveluksistaan, sen verran mitä elääkseen tarvitsee. Magian lisäksi hän hallitsee ihan perinteisenkin lääketieteen ja osaa hoitaa ilman taikuuttakin ja harvemmin häneltä maagina apua pyydetäänkään, silloin tällöin joillekin vähän vähemmän yleisille lääkejuomille on kysyntää. Hänellä on myös hyvä kasvituntemus ja hän tietää mitkä yrtit kelpaavat mihinkin rohtoon tai taikajuomaan ja ihan ruokiinkin. Hän tietää milloin mikäkin rohto on poimittava, jotta se vaikuttaisi halutulla tavalla ja tietää kaikki loitsut ja rituaalit, joita vaativammatkin keitokset vaativat onnistuakseen.

Galena on syntyjään Gilmarin laaksosta, jossa eli pitkään äitinsä kanssa. Äitinsä kuoleman jälkeen hän kuitenkin lähti, koska ei oikein sopeutunut niin yhteisölliseen elämäntyyliin ja laaksossa sai harvoin omaa rauhaa. Kovin pitkälle hän ei päässyt ja asettui lopulta itsekseen Nierdalesiin syrjäkylän lähistölle asumaan. Hän käy kuitenkin melko usein Gilmarin laaksossa opiskelemassa lisää parantavasta luonnonmagiasta, sillä laaksossa on paras kirjasto ja asiantuntijat. Kovin hyviä ystäviä hänellä nyt ei laaksossa ikinä ollut, tuntee suurimman osan, mutta ei juuri käynneillään jää rupattelemaan. Hän viihtyy itsekseen metsämökissään vaikka matkustaakin silloin tällöin myös muissa kuningaskunnissa lääkekasveja hakiessaan. Nierdalesissa on kuitenkin kasvillisuuden puolesta ihanteelliset olosuhteet, joten hän viihtyy siellä suurimman osan ajastaan.

Galena pitää hirveästi kaikenlaisista kartoista, vaikkei uskoisi, koska nainen on sen verran eksymisaltis yksilö.

Ratsu:

Galenan ratsu on ennemminkin isokokoinen poni kuin hevonen ja tamma on nimeltään Caonach. Se on väriltään harmaankirjava ja sen harja ja häntä ovat vaalean harmaat. Poni on kestävä ja uuttera, joskaan ei aina jaksa keskittyä olennaiseen. Se saattaa haahuilla yksikseen jonnekin, ellei sitä pidä silmällä, ja jos sitä ei pidä suunnassa, se saattaa poiketa suunnasta. Ehkä hivenen hitaan puoleinen ja käskyjä pitää antaa useampi, ennen kuin asia menee ymmärrykseen. Hyväluontoinen ja hellyydenkipeä poni, joka ei karkaile tahallaan, mutta eksyy melko helposti.

Kuningaskunnan tiedot:

Kuningaskunta: Nierdales

Galena on syntyjään Gilmarin laaksosta, mutta muutti sieltä Nierdalesiin, mistä johtuu se, etteivät hänen hiuksensa ole kaksiväriset, kuten kantaväestöllä. Hän asustelee Nierdalesin eteläosassa pienen kylän lähellä olevassa metsässä, jossa hänellä on vaatimaton pieni puinen mökki, jossa valmistaa ja myy erilaisia parantavia rohtoja ja myy lähinnä läheisessä kylässä. Hän ei ole erityisen perillä kuningaskunnan asioista ja hyvä jos tunnistaa edes kuningasta, jos sellainen tulisi vastaan, vaikka harvemmin kuninkaalliset hänen mökilleen eksyvätkään. Koska hän matkustelee paljon, hän on perillä maantiedosta ja kuningaskuntien kaupungeista ja sellaisista asioista, muttei ole kauhean kiinnostunut ihmisistä ja heidän tekemisistään.

 1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän miinus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com