Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Viholliset
(8 kuvaa)

<--Edellinen 8 / 8
[Nihil.jpg]
Nihil.jpg

LOMAKE

Roolipelaaja: neno

Hahmon tiedot:

Nimi: Nihil
Sukupuoli: Mies (?)
Kuningaskunta: Xernas
Missä Gildomeran kuningaskunnassa vaikuttaa: Caenezh
Asema: Maagi

Kirous: Nihil syö hitaasti kuninkaan elinvoimaa markan päästä ja välimatka estää, ettei hän voi kerralla tappaa kuningasta. Samaan aikaan kuninkaan itsensä veri muuttuu kristalliksi, joka pistelee uhriaan sisältäpäin ja hankaloittaa verenkiertoa. Saattaa myös puhkaista pieniä haavoja ihon läpi ja jäädä siitä törröttämään. Ennen pitkään koko kuningas on sisältä kokonaan kristallia, ja kuolee siihen. Kristalli on väriltään punaista, ja näyttää kauniilta ensisilmäyksellä, mutta erittäin kovaa, ettei sitä voi esimerkiksi yrittää leikata tai hakata rikki.

Muuta:

https://www.deviantart.com/neno0608/art/Nihil-771027226

(kuva: neno)

Nihil on omissa piireissään tunnettu mystisenä ja myöskin usein pelottavana henkilönä. Hän kuuluu Mustan kuun-maagikiltaan, ja on ollut pitkään sen jäsen. Moni ei osaa sanoa, milloin Nihil on kyseiseen kiltaan liittynyt, ja jotkut väittävät tämän olleen yksi yli satavuotiaan salaseuran perustajajäsenistä. Toiset huhut taas väittävät Nihilin olevan näiden jäsenten summonoima demoni, joka toimii jäsenten suojelijana ja voimantuojana. Yleisesti hänestä kulkee enemmän huhupuheita, kuin varmaa faktatietoa.
Myöskään Nihilin ulkonäkö ei ole tunnettu. Kuten sanottua, hänestä ei osata sanoa, milloin hän on tullut maailmaan, ja jopa maagin sukupuoli on kyseenalainen. Kuitenkin hyvin matalan ja käheän äänen perusteella monet olettavat hänen olevan mies. Nihil pukeutuu aina paksuun kaapuun tai viittaan, peittäen itsensä lähes kokonaan näkyvistä. Ainoa vihje hänen todellisesta olomuodostaan on riutuneen ja luisen näköinen käsi, jolla hän pitää kiinni pitkästä sauvastaan. Hän myös käyttää sauvaa tarkkaillakseen ympäristöään, ja on siis oletettavasti sokea. Siksipä Nihil aistii ympäristöään muilla aisteillaan sekä magiallaan.

Nihilin ehkä pelottavin piirre on, että tämäsaa tarvittavan ravintonsa keräämällä energiaa ympäristöstään. Tällöin maagin läheisyydessä olevat kasvit kuolevat ja ihmiset pyörtyilevät. Tätä kykyään Nihil käyttää vain pitääkseen itsensä hengissä ja voimissaan, eikä maagi nauti oikeaa ruokaa tavallisen ihmisen tapaan.

Nihil käyttää yleensä savusta ja varjoista muodostuvia eläimiä ja olentoja apunaan ja suojanaan. Nämä eläimet voivat lähettää viestejä, suojella maagia, tai hyökätä tämän vastustajien kimppuun. Kaikki olennot tulevat maagin viitan alta, mikä on herättänyt myös yhden uuden hurjan huhun: ettei maagilla oikeasti ole ruumista.1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän miinus kuusi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com