Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Viholliset
(8 kuvaa)

<--Edellinen 6 / 8 Seuraava-->
[Killian.jpg]
Killian.jpg
[Täysikokoinen kuva]

LOMAKE

Roolipelaaja: neno

Hahmon tiedot:

Nimi: Killian
Sukupuoli: Mies
Kuningaskunta: Farnas
Missä Gildomeran kuningaskunnassa vaikuttaa: Dehrah
Asema: Maagi

Kirous: Killianin kuninkaaseen langettama kirous on sairastuttanut kuninkaan. Alkuoireet kirouksesta muistuttavat tavallista vilustumista, mutta edetessään oireet pahenevat vakavaksi. Normaalit parannuskeinot eivät voi poistaa kirousta, joka pahenee ajan myötä, mikäli jotain ei tehdä. Sydämeen edetessään kirous tulee olemaan tappava. Epäsuorasti Killianin langettama kirous on vaikuttanut epäsuorasti myös Dehrahin kuningattareen, ajaen naisparan shokkiin.

Muuta:

https://www.deviantart.com/neno0608/art/Killian-767837325

(kuva: neno)

Killian on varsin vielä varsin nuori, vasta 18-vuotias nuori miehen alku, joka kuitenkin näyttää hyvin usein paljon itseään nuoremmalta. Hän kuitenkin on varsin voimakas maagi ikäisekseen, todellinen lapsinero, joka jo hyvin nuoressa iässä pääsi opettelemaan magiaa ja lääketiedettä vanhempiensa valvonnassa, jotka toimivat parantajina Farnasissa. Kuitenkin nuorukaisen omat kiinnostukset suuntautuivat aina enemmän magian synkenmälle puolelle, ja se oli sitten menoa.

Killianin magia on hyvin voimakasta mustaa magiaa. Poika osaa jos jonkinlaisia kirouksia ja manauksia, mutta on myös joutunut maksamaan niistä sen arvoisen hinnan. Hänen käsivartensa ovat täynnä enemmän tai vähemmän märkiviä paiseita, mutta Killianin itsensä mielestä hinta on pieni, jos lopputulos on jotain suurta. Hän ei arkaile testata kirouksiaan itseensä saati läheisiinsä tai liittolaisiinsa, vaan se on pojan mielestä suuri kunnia, jos joku kuolee auttaessaan häntä onnistumaan.

Perusluonteeltaan Killian on arvaamaton ja ailahtelevainen. Pojan viaton ulkonäkö yleensä onnistuu huijaamaan ketä tahansa, mutta todellisuudessa hän on hyvin julma. Killian on lahjakas näyttelijä, ja hallitsee niin suloisen naurun kuin krokotiilin kyyneleetkin. Tämän käytös osaa olla myös toisinaan hyvin odottamatonta, hän saattaa olla maailman mukavin ja herttaisin ihminen yhdessä hetkessä, ja seuraavassa vääntää puukkoa uhrinsa selässä - täysin ilman mitään näkyvää syytä. Loppupeleissä Killian haluaa aina vain pelastaa oman nahkansa.1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi plus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com