Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Viholliset
(8 kuvaa)

<--Edellinen 7 / 8 Seuraava-->
[Nergüi.jpg]
Nergüi.jpg
[Täysikokoinen kuva]

LOMAKE:

Roolipelaaja: Megohime

Hahmon tiedot:

Nimi: Nergüi
Sukupuoli: Nainen
Kuningaskunta: Xernas
Missä Gildomeran kuningaskunnassa vaikuttaa: Astoirwen
Asema: Maagi

Kirous: Kirous on kaikessa yksinkertaisuudessaan muuttanut Astoirwenin mahtavan kuninkaan kivipatsaaksi. Kirous ei itsessään tapa ja siitä voi palautua täysin ennalleen, jos onnistuu rikkomaan kirouksen, mutta muuten kivi ja kuollut on aika sama asia.

Muuta:

(kuva: Megohime)

- Nergüi on jo noin 50vuotias, tarkkaa ikäänsä hän ei paljasta, mutta näyttää juuri ja juuri parikymppiseltä. Syy tähän on se, että hän käyttää mustaa magiaa pidentämään elämäänsä ja ylläpitämään nuoruuttaan. Nergüi oli alkuun tavallinen maagi, joka harjoitti taikajuomia ja niillä rahastusta ja karkotti maksusta pahoja henkiä ihmisten kodeista ja paransi sairaita.

- Hän oli hyvin perehtynyt myös mustaan magiaan, mutta hairahti kielletylle puolelle vasta ikäkriisin yllättäessä. Sen lisäksi, että hän ei kestänyt vanhenemista, hän tuli hyvin kateelliseksi tyttärelleen, joka oli nuori ja kaunis. Niinpä hän murhasi tyttärensä ja kielletyn rituaalin kautta imi itseensä tämän nuoruuden ja elinvoiman, mistä lähtien hän on surmannut säännöllisesti nuoria neitoja ylläpitääkseen ikuista nuoruuttaan.

- Hallitsee hyvin kattavasti manauksia ja kirouksia ja nykyisin ennemminkin tuo sairauksia muille kuin parantaisi niitä. Tai rahan tarpeessa ensin kiroaa ja pyytää kiskurihinnan ja parantaa kirouksen.

- Hyvin pinnallinen ja ulkonäkökeskeinen (jos se ei jotenkin vielä käynyt ilmi). Hän vihaa sitä, jos joku huomauttaa hänen todellisesta iästä, jos sellaisia on vielä hengissä, jotka sen tietävät. Hän ei pidä mistään muusta kuin itsestään ja kauneudestaan ja vihaa kaikkea mikä on kauniimpaa kuin hän itse.

- Käytännössä elää ikuisesti imemällä muilta elinvoimaa, mutta kuolee, jos ei tee tätä säännöllisesti, eikä ole kuolematon siinä mielessä, etteikö häntä voisi tappaa normaalein konstein.1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com