Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

GILDOMERAN VIERASKIRJA

Vieraskirjassa keskustellaan roolipeliin liittyvistä asioista, ehdotetaan ideoita ja kysytään epäselvistä asioista, joita voidaan sitten yhdessä pohtia.
Ensisijaisesti vieraskirja on tarkoitettu uusien mahdollisesti kiinnostuneiden pelaajien kysymyksille ja yhteydenpitoon. Nykyisille pelaajille on olemassa eri sivusto, jolla ideoita ja ongelmia puidaan, joten tämä on väline niille, jotka ovat kiinnostuneita, mutta eivät vielä ole mukana.

MAINOSTAJILLE

Mainostajille tiedoksi, tulen todennäköisesti poistamaan omien sivujen ja roolipelien mainokset, ellei sivu ole sellainen, että se sopii omaan roolipeliini ja koen haluavani mainostaa sitä omalla sivullani. Arvostaisin sitä, jos asiasta vaivauduttaisiin kysymään ja vastavuoroisesti ehdotettaisiin tämän roolipelin mainostusta omalla sivulla.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
 

Nimi: Megohime

29.09.2019 15:49
Suntuubi-sivuston loppumisen vuoksi olen joutunut siirtämään roolipelin toiselle sivustolle. Siirtyminen tapahtuu lähiaikoina, nyt kun uusi sivusto on siinä kunnossa, että roolipelin voi sinne siirtää. Uusi osoite on:

gildomera.forumotion.asia/

Nimi: Iris
Kotisivut: http://taikaopinahjo.suntuubi.com/user/?cat=14&lang=fi

24.07.2019 17:00
Sopisiko linkinvaihto Taikaopinahjon kanssa? Jos sopii ilmoittelisitko asiasta myös meillä päin.

Nimi: Megohime

22.07.2018 16:13
Jos mä nyt teen viel virallisen ilmoituksen.

Eli jos en tyri mitään, niin olen syyskuun lopulla lähdössä Japaniin vaihtoon. Ja en tiedä vielä, miten paljon se tulee roolipelaamiseen vaikuttamaan, todennäköisimmin vain siten, että en ole niin nolife mitä normaalisti ja aikaa roolipelaamiseen on vähemmän. Sitten on eri asia miten kaikki teknologia toimii ja miten stressaantunut olen, mutta pyrin käymään viikoittain, vähintään kerran kuussa jotenkin katsomassa tilanteen. Ja olen siis koko vuoden poissa, eli 25.9.2018 pitäisi jo olla Japanissa ja elokuussa 2019 joskus pääsen ehkä palaamaan Suomeen, ellen ole kuollut kesän aikana. Jos kuolema meidät erottaa, niin lupaan tulla tänne kummittelemaan. Olipa tosi positiivinen tulevaisuuskuva vaihto-opiskelusta...

Mutta luotan teihin, että ette heitä hanskoja tiskiin ja saatte tätä pidettyä elossa ilman jatkuvaa läsnäoloani! Ei mitään paineita.

Nimi: Megohime

19.07.2018 19:06
Hei, ihan vain yleisesti sääntömuistutuksena nyt kun tässä on ollut aktiivisempaa ja homma on alkanut päästä kunnolla käyntiin, niin ettei kukaan nyt vain putoaisi kelkasta. Aktiivisuutta koskien on roolipelissä myös sääntöjä, joista ihan vain muistutan, kun osalla on syystä tai toisesta jäänyt hiukan vähemmälle osallistuminen. Ja edelleen, en tarkoita, että joka päiväkään olisi pakko olla messissä, mutta olisi se kiva, jos edes kerran viikossa voisi roolauksella osoittaa seuraavansa tilannetta ja olevansa läsnä ja jos ei tiedä mitä roolaisi, voi sitä ihan kysyä, jos tökkii ja tuntuu, että tarvitsee apua, joko täällä tai chatin puolella. Tarkoitus ei ole painostaa ketään vaan muistuttaa asiasta.

Vielä sääntömuistutus aktiivisuutta koskien:

12. Kun tekee hahmon, se velvoittaa myös paikallaoloon. Jos aikaa ja kiinnostusta ei ole, älä osallistu. Kenenkään ei silti odoteta olevan paikalla ympäri vuorokautta, sillä kaikilla on muutakin elämää. Jos tiedät jo, että sinulla on aikaa roolipelata vähän silloin tällöin, älä ota mitään hirvittävän tärkeää hahmoa, joka on oleellinen juonen kannalta. Vähemmän tärkeä hahmo pysyy kyllä mukana, vaikkei joka päivä pääsisikään paikalle.

13. Jos sinulle tulee poissaolo ja tiedät sen etukäteen, lomamatka esimerkiksi, niin olisi kiva, jos ilmoittaisit siitä. Jos jotakin hahmoa ei näy kuukauteen, eikä mitään selitystä ole tullut, hahmo poistetaan.

Nimi: Par

01.07.2018 01:33
Nierdales näyttää hyvältä

Nimi: devi

01.07.2018 00:40
Mulla nyt toki oli jo valmiiks kuva, että eipä siinä mittään, mutta juu, hyvältä se ainakin Dehrahin osalta näyttää ^^

Nimi: Megohime

01.07.2018 00:21
Sori ku kyselen lisää ennen ku kaikki on edellisiinkään saanu vastattua, mutta sain inspiraation ropen ulkoasuun ja aattelin piirtää jokasen kuningaskunnan tunnukset taustakuvaan. Niin mulla on nyt luonnokset, että jos jokanen hyväksyis ne ennen ku alan viimeistelemään? Etenki ne, jotka oli vaan sanallisesti kertoneet tunnuskuvasta ilman mitään kuvaa, että olenko yhtään ajatellut asiaa oikein. Ne joilla nyt kuva oli niin ne olen surutta vain kopioinut :D

https://aijaa.com/tYXYgI

Nimi: neno

30.06.2018 12:33
Kiitoskiitoskiitos devi!! En olis älynnyt Megon ehdotusta jos et olisi maininnut x3 Tomppeli ei osaa taas rullata sivua alaspäin ^^' xP

Elikkäs mennään sillä, että Killian pitää päämajaansa Zurassa ja Zindor on vielä pystyssä?? Tämä käy kyllä minulle, ja helpottaa ja rauhoittaa tosi paljon, kun vihdoin tiiän missä mennään x3 Ja semmoinenkin ilouutinen tässä kävi, että keksin eräs ilta, kuinka Killian on sen kirouksen tehnyt ja toteuttanut, muhahahaaa >:DD I do it all because I'm evil...

Vastaus:

Hyvä et löyty :D

Mut noin mä sen ainakin ajattelin ja hyvä jos toi selkeytti asioita ja nyt kaikki on jotenki samalla viivalla asian suhteen ^^

Ja loistavaa, ootan innolla kun se ehkä jossain kohtaa muillekin paljastuu :D

- Mego (en tajuu miks allekirjotan nää viestit ku kaikki tietää ettei kukaan muu voi vastata näihin ku minä...)

Nimi: Par

30.06.2018 01:15
Mulle käy kuinka vaan, mutta discordia jo pitempään käyttäneenä suosittelen sitä jos jotain chattiä tehdään :D

Nimi: neno

29.06.2018 22:47
Mulle käy oikeestaan kummin vain tuon vieraskirja/chatti-homman kanssa. Tietenkin nopeassa viestinnässä olisi omat etunsa, mutta tuleehan ne vieraskirjassakin varmasti selvitettyä.. Itellä kyllä löytyy jo valmiiksi Discord-tunnukset, että sekään ei ole mitenkään este tai hankaluus.

Nimi: devi

29.06.2018 21:55
Ja niin... toi Megon ehottama suunnitelma tai toi juttu tosta Dehrahin valtaamisesta, niin jotain tollasta oom/olisin iteki miettiny

Nimi: devi

29.06.2018 21:35
Mulle riittää ainakin vieraskirja

Nimi: Megohime

29.06.2018 19:29
Sellainen yleinen kysymys kaikille, että oon iteki miettiny aikasemmin ja eilen Ragdollin kaa tuli puheeks et tarvitaanko me tänne joku chatti? Koitin ettiä et saisko tänne jonkun, mut se oli niin monen mutkan takana ja aika onneton muutenki, et samalla kai ja paremmin vieraskirjassakin onnistuu keskustelu. Mutta Discord-sivustosta oli hiukan puhe, mutta kun en itse sellaista ole aikaisemmin käyttänyt ja se vaatii ilmeisesti kaikilta sinne kirjautumista, niin ajattelin ensin kysyä, että kuinka moni kokee sellaisen hyväksi vai riittääkö vieraskirja? Ennen kuin alan perhehtymään siihen tai muihin mahdollisuuksiin paremmin.

Nimi: neno

24.06.2018 22:06
Eipä mitään, minusta ainakin on ihan mukava kuulla muidenkin mielipiteitä, kuinka tämä homma pitäisi hoitaa ja EHDOTTOMASTI NEUVOJA SAA ANTAA!! Itellä tosiaan kun ei ole erityisemmin sitä roolipelikokemusta niin kaikki apu ja neuvot on tervetulleita.

Ja siis enhän minä tuota Killianin suunnitelmaa tarkoittanut mitenkään absoluuttisena. Siinä ehkä hieman myös sähläsin sitä luodessa, etten tarkalleen ole miettinyt, kuinka Killian on sen kirouksen langettanut. Tuskin se on kuitenkaan voinut mitään random fanikirjettäkään kuninkaalle lähettää ja myrkyttää paperia, tai ken tietää xDD >;3 Kyllä mulle ainakin sopii tuo, että perillisillä ja pahiksilla ois vähän kuin kilpajuoksu, kumpi ehtii kuninkaan luokse ensimmäisenä. Mutta edelleen olen hieman sitä mieltä, että miksei Killian käyttäisi hyödykseen köyhempien alueiden ihmisiä. Lisäksi siinä vaiheessa varmastikin pahikset haluaa suojata selustansa, ettei vihollinen pääse iskemään selkään siltä varalta, että joku toinen valtio on saatu valloitettua takaisin ja lähtee auttamaan Dehrahia. Uloimmat muurit voivat toki olla heikommin vartioituja, suuremman armeijan ollessa jatkamassa valloitusta, tyyliin että viestinviejän ehtii lähettää ilmoittamaan mahdollisista tilannemuutoksista hädän hetkellä. Uloimman muurin vartijoiden tehtävä olisi siis pikemminkin hidastaa ja antaa lopuille aikaa reagoida, kuin puolustaa. Kysymys siis kuuluukin nyt minulta: mitkä muurit Killianin olisi sopivaa/hyväksyttävää olla päässyt jo ohi?

Vastaus:

Ei se haittaa vaikkei roolauskokemusta olekaan, tarkoitus on, että muista on apua ja mietitään yhdessä asioita, eikä yhden tarvitse pähkäillä yksin vaikeiden ongelmien kanssa. Vaikka mullakin roolipelaamisesta on kokemusta, tämä on ensimmäinen kunnollinen isomman luokan roolipeli mitä ylläpidän, että ei mullakaan ole kaikki asiat ihan täysin valmiiksi mietittyjä tän suhteen. Ja koska tämä nyt on ensimmäinen kuningaskunta, jossa pelataan, niin ihan luonnollista, että alku on vähän vaikeaa, mutta kyllä tästäkin selvitään ja loppu on toivottavasti helpompaa kun tästä alun virheistä otetaan opiksi ja ideat kehittyy pelin edetessä. Harjoitustahan tämä on, ei kenenkään odoteta olevan täydellinen ja ratkaisevan kaikkia ongelmia kuin vettä vaan, tai minä en odota sitä keltään. (toivottavasti ei muutkaan odota multa, koska sitten saattaa tulla pettymyksiä)

Ja tuohon Killianin suunnitelmaan, niin sitähän voi nyt tässä juuri miettiä, jos ei ole valmiiksi kauhean varmaa ja muutkin joilla on jo tiedossa vihollinen kuningaskunnassaan voivat jo hiukan alkaa miettiä keskenään mikä siellä kuningaskunnassa on tilanne, kun tästä nyt ensin selvitään. Ja en nyt muista, pitäisi varmaan lukea Killianin lomake uudestaan, että mitä taitoja hänellä on. Mutta ehkä sen kirousrituaalin voi jotenkin suorittaa etäältä tai sitten mietin, että onhan hän vaikka voinut soluttautua linnaan päästäkseen lähelle ja kirota kuninkaan, jotta oman maan sotilaat pääsevät paremmin hyökkäämään kuningaskuntaan? Onneksi mulla on Chatha niin on joku käsitys tosta Dehrahin tilanteesta itelläki paremmin ku roolaa hahmolla joka asuu siellä.

Ja toki Devin kanssa täytyy varmaan viel keskustella tosta, mut musta ainaki olis aika kiinnostava idea, että Killian käyttäis hyödyksi niitä köyhiä alueita ja just yrittäis saada ne kurjasti kohdellut köyhät ja orjat kapinaan ja iskee tavallaan siihen kuningaskunnan heikkoon kohtaan. Ja et sit Dakarai ehkä joutuis voittaan kansan luottamuksen itelleen ja luvata parempia oloja esimerkiksi tai jotain, nii sit siinä tulis sellanenki kehityskaari siihen kuningaskuntaan et ne tajuais siellä, ettei enemmistön orjuuttaminen ja kaltoin kohtelu oo kannattavaa ja hyvä hallitsija ei tee niin. Koska Dakaraihan on pidetty käsittääkseni aika pimennossa sille, et mikä se tilanne siellä maassa todella on, nii ehkä toi avaa sen silmät sille tilanteelle?

Ja vastaus kysymykseen: Mä nyt en voi vastata Devin puolesta, mutta voin antaa ehdotuksen ja oman käsitykseni asiasta. Eli Killian olis päässyt jo ensimmäisen muurin ohi armeijan kanssa ja siellä ne kaikki köyhät alueet ois täysin niitten vallassa ja köyhien suurin kaupunki Zura ois vallattu siinä missä muutkin. Mietin et kannattaisko Killianin sit ehkä esim. pitää majapaikkaa Zurassa, jos se haluaa nimenomaan saada ne köyhät barrikadeille ja kuningasta vastaan? Ja sitten mun mielestä ne ois voinu päästä seuraavanki muurin ohi jo, eli et suurin osa Xanasaran alueesta ja sen kaupungeistaki vois olla vallattu, mut se sen alueen isoin kaupunki Viramir olis vielä vapaa ja puolustais. Eli et vihollinen yrittää vallata sitä itelleen et ne voi sitten alkaa tosissaan vallata sitä sisintä aluetta. Ja tietenkin toi portti Gilmarin laaksolla on miehitetty huolella, koska ne tietää, et ne perilliset tulee sitä kautta ja niitten pitää estää niitä pääsemästä maahan.Mut et osa vihollisen armeijasta sotis vielä pystyssä olevia ja valloittamattomia Zinidorin muureja vastaan, että sieltä ei sitten lähetetä apua Viramiriin, ja osa vallottais Viramiria ja sit voi päättää onko se vallattu jo kun meidän hahmot mahdollisesti ehtii sinne.

Toivottavasti tää auttoi vähän eikä vaan sekoittanut kaikkien ajatuksia pahemmin :D

Mego

Nimi: Megohime

24.06.2018 21:11
Moi, sori jos puutun teidän suunnitteluun mut itelle heräs vaan mieleen et jos se koko pääkaupunkiki on vallattu ja Killian elää siel linnassa ku kuningas konsanaan, nii eihän sitä hallitsijaa ees ois mikään idea kirota, ku sen hallitsijaperheen ois suoraan vaan voinu tappaa? et jos se koko maa on täysin vallattu nii sithän siellä ei toki oo mitään selkeetä puolustusta missään enää, jos ne on päässy jo siemmistäki muureista sisälle. En nyt muista varmasti mainittiinko siitä kiroamistavasta miten paljon, mutta kai sen nyt voi etäältäkin suorittaa, mikä olisi ehkä järkevää, kun sillä nimenomaan haluttiin heikentää puolustusta, että ne pääsee valtaamaan kuningaskunnan. Tai itse mietin, että ne pienemmät heikommin puolustettavat kaupungit on vallattu ja Viramirissä olisi puolustustaistelu edelleen käynnissä ja ehkä sisimpiin osiin ei oltaisi päästy... mutta itse sain vain sellaisen kuvan. Ihan hyvä jos nyt yhdessä suunnittelettä täälläkin vähän, että kumpikin tietää, mitä toinen on ajatellut ^^

Nimi: neno

24.06.2018 17:22
Tämä siis, jos Killian on valloittanut koko Dehrahin.

Ensinnäkin, en uskoisi Killianin haluavan jättää mitään aluetta valtaamatta. Köyhät alueet eivät ehkä vaikuta äkkiä uhkaavilta tai hyödyllisiltä, mutta kun ne ympäröivät valtiota, sisälle on helppoa jäädä jumiin. Hyökkäykset muurien ulkopuolelta kävisivät nopeasti rasitukseksi. Lisäksi Killian tuskin haluaisi jättää käyttämättä ”ilmaisia ihmisiä”, joita köyhät alueet tarjoavat. Näistä ihmisistä hän saisi nopeasti ja helposti kannattajiaan manipuloimalla ja lupaamalla parempaa elämää heille. Nämä samaiset köyhät myös tarjoavat Killianille paljon muutakin hyötyä, esimerkiksi levittämällä propagandaa kuningasta ja perillisiä vastaan. Lisäksi Killian on myös parantaja siinä missä vaarallinen maagikin, ihmisen oppii parantamaan helposti, kun tietää mikä tappaa heidät. Hän haluaa oppia lisää, ja köyhät alueet tarjoavat hänelle paljon opiskelumateriaalia.

Muureja myös olisi hyvä pitää silmällä, ja ehdottomasti seurata, kuka niiden porteista kulkee. Killian haluaa pitää huolen siitä, että voi liikkua Dehrahissa vapaasti minne haluaa, ettei jää jumiin yhdelle alueelle ja sillä tavoin sulje itseään ansaan. Muurien perustarkoitus on kuitenkin pitää joko vieraat ulkona tai omat sisällä, tässä tapauksessa Killianin tähtäävän ensimmäiseen. Hän ei halua perillisiä Dehrahiin, etteivät nämä voi horjuttaa hänen uutta valta-asemaansa. Muurien kunto on tietenkin sitten ihan oma asiansa, ja ne voivat olla missä kunnossa vain. Mikäli niissä on reikiä, Killian todennäköisemmin aloittaa korjauksen sisäisimmistä muurista edeten ulospäin, ja työntäen sitä mukaa ei-toivotut henkilöt aina muurien ulkopuolelle.

Mitä taas Viramirin tilanteeseen tulee, sanoisin itse, että siellä kyllä voi olla vastarintaliikettä, joskaan ei kovin äänekästä. Miksi Killian haluaisi jättää henkiin kaupunkia, joka on aktiivisesti häntä vastaan? Nopein keino olisi kaupungin polttaminen maan tasalle, joskin sitä hän käyttäisi vain ääritilanteissa. Vastarinnan olisi hyvä olla olemassa, mutta se ei voi toimia äänekkäästi ilman kunnollista tukirankaa. Jos taas Viramir on pysynyt sotilaiden ansiosta suhteellisen vapaana alueena, se olisi hyvin nopeasti useiden hyökkäysten kohteena. Lisäksi pienempiä vastustajia voisi hyvinkin olla ympäri valtiota, jotka tosin eivät voisi kovin näyttävästi toimia. Hankalaksi asian vain tekee, että Dehrah on valtiona hyvin tiukasti arvoasteikoista kiinni pitävä, joten suurin vastarinta Killianille olisi korkeamman yhteiskuntaluokan edustajista, jotka jo historiasta ovat olleet varsin suuri vähemmistö kansalaisten määrässä. Aateliset ovat aatelisia siksi, ettei heidän rikkauksiaan ole jokaisella kadun tallaajalla.

Nimi: devi

24.06.2018 15:00
Dehrahin tilanne:

Dehrahin rajan muuri ja alue (köyhä alue) muurin sisällä: Muureilla ei ole vartijoita, koska ne on otettu nyt tärkeämpään rooliin puolustamisen kannalta, koska vihollinen on jo sisällä eikä köyhällä alueella ole mitään, mikä voisi ketään kiinnostaa. Muurit on osin varmasti ottanut osumaa, että vihollinen on paremmin päässyt sisälle.

Rikkaiden 1. alueen (Xanasara) muuri ja alue muurin sisällä: Muureilla ei taaskaan ole vartijoita, koska vartijat puolustaa muuta aluetta, koska vihollinen on jo sisällä. Alue on muuten aikalailla vihollisten hallinnassa, ellei mukaan lasketa Viramiria, jossa on edelleenkin puolustusta ja siellä on suurin ton alueen puolustus.

Rikkaiden 2. alueen (Zinidor) muuri ja alue muurin sisällä: Muureilla saattaa olla vartijoita, jotka todennäkösesti on vihollisen vartijoita ja vihollinen on päässy toki sisään, koska kuningas on pitäny kirota.

Yhteenveto: Köyhät alueet ei kiinnosta ketään, siellä tuskin on vihollisia, mutta tuskin omiakaan. Rikkaiden alueilla käydään suurimmat räiskinnät ja kaikki muu on aika hyvin vallattu/otettu hallintaan, ellei Viramiria tai sen lähimpiä alueita lasketa mukaan.

Tai noin mä sen olen ajatellu noin niin kun alunperin, mutta mikään ei estä muuttamasta jotain asiaa, nyt kun se on vielä mahdollista.

Nimi: neno

22.06.2018 17:29
Tämmöinen asia on nyt jonkun aikaa mieltäni kaihertanut.. Mikä tilanne tarkalleen on Dehrahissa? Roolipelin puolella tulee itelle välillä semmoinen käsitys, että viholliset on vallannut kaiken, kun taas toisaalta tuntuu että sotaa käydään jommalla kummalla sisemmistä muureista? Haluaisin siis siihen hieman selvyyttä, kun kuitenkin roolaan myös Killianilla, jonka pitäisi kuitenkin jollain tapaa johtaa tätä valloitusta. Mutta mietin myös, että kyllähän hänen nyt ainakin on pitänyt päästä viimeisestäkin muurista sisään, että on voinut kuninkaan edes kirota? Että saisiko hieman jotain selvennystä tähän tilanteeseen? ^^' neno pahoittelee kykenemättömyyttään lukea tilannetta roolipelin puolella rivien välistä niin että ymmärtäisi.

Nimi: Janchi

21.06.2018 17:16
Heipä hei, sori taas tää muutaman päivän tauko. Oon ollut tutkimassa tätä uutta asuinkutnaani ja nähnyt paljon kavereita niin ei oo kerinnyt roolaileen. Roolaan tänään jos kerkiän, mutta viimeistään juhannuksen jälkeen :D

Nimi: RagdollTwist

12.06.2018 23:05
fjdllsj, soriii
sinne olitkin mego vastannut ennen kuin huomasin D :
Olis pitänyt vielä kerran tarkastaa onko kukaan roolannut

Vastaus:

Ei hätää, ei noita aina huomaa ja ihan hyvin toi roolaus meni vaikka olinki ehtiny roolata väliin ^^

- Mego

Nimi: Janchi

11.06.2018 13:45
Terveppä terve vaan! Oon ollut tosi kiireinen. Valmistuin ja sitä ennen oli kauhee hässäkkä, sitten oli muutto. Viimeyönä viimeiset kamat tuotiin tänne, mutta jospa nyt alkaisi vihdoin rauhoittua tämäkin kiire :D

Nimi: neno

09.06.2018 19:01
En ole aikasemmin oikein tohtinut kysyä, mutta kysynpä nyt sittenkin.. Kuinka Janchi jakselee? Mietin kun ei ole kuulunut pitkään aikaan, ja hieman huolettaa.. Ó^Ò

Vastaus:

Voi ei, ihan hyvin mun käsittääkseni, puhuin Janchin kanssa viimeksi viime sunnuntaina, mut kun hänellä on ollu koulun kanssa kaikkea ja muuttoakin ilmeisesti, niin en ole viitsinyt koko aika kysellä tänne. Mutta ei siis mitään vakavaa pitäisi olla, kiireitä vaan. Voin kysellä varovasti taas, että olisiko aikaa pikkuhiljaa käväistä täälläkin kertomassa itsestään. Toivottavasti tää nyt hiukan rauhoitti mieltä.

-Mego

Nimi: devi

05.06.2018 21:46
kyllä mun hahmoja saa ainakin ihan vapaasti genderbendata, en estä :)

Nimi: neno

05.06.2018 20:15
JEE, täällä on porukkaa hengissä x3

Tuli tämmöinen ehdotus mieleeni tässä yksi ilta... Mietin, että nyt kun on uusia hahmoja tullut, niin vieläkö saa genderbendejä tehä heistäkin?? (sitten kun saan motivaatiota ottaa taas joskus sadan vuoden päästä kynän käteen... xP)

Vastaus:

Juu oli pakko yrittää alkaa elvyttämään tätä ropea pikku hiljaa :D

Ja mun puolesta, ehdottomasti saa, ne on ollu tähänki asti niin upeita! ^^

- Mego

Nimi: Megohime

28.05.2018 17:15
Hei, ihan vain Galenan takia yksi päivä etsin jotain tietoa kasveista joilla on parantavia ominaisuuksia. Löysin aika kivan sivun, en tiedä miten faktapohjainen se on, mutta siellä oli listattuna useita kasveja ja niiden parantavia ja muita ominaisuuksia, sekä miten niitä käytetään taikuudessa. Linkkaan tänne jos jotakuta kiinnostaa tai kaipaa itsekin jotain vastaavaa tietoisuutta ^^

https://www.varjojenkirja.com/yrtit.html