Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Roolipelifoorumi / GILDOMERA - Roolipeli 2

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Ragdolltwist
Lähetetty: 11.01.2019
18:22
Otsikko: GILDOMERA - Roolipeli 2
Farran Astor

Caine ja Jeremy saivat molemmat soihtunsa sytytettyä, se kävi kuin tanssi. Caine ei unohtanut mainita Astoirwenin kruununprinssin mahtavuutta ja se sai nuoren perillisen hymähtämään itsevarmasti. ”Tiedän,” Farran sanoi lyhyesti, eihän omalla erinomaisuudella sopinut liikaa rehvastella. Hilpeys kuitenkin vaihtui vakavuudeksi Cainen toivottaessa onnea tulevaan koitokseen. Farran nyökkäsi kiitokseksi punatukkaiselle prinssille. ”Olkoon onni myötäinen myös sinulle Caine,” Farran sanoi kevyesti hymähtäen, samalla toivoen veljelleen vain parasta. Se joka julkeasi satuttaa Cainea, saisi tuta Farranin vihan ja aiheuttamansa kivun ainakin kymmenkertaisena.

Caine tarkensi vielä tulevaa suunnitelmaa, Farranin nyökätessä hyväksyvästi. Tulinuolten ampuminen ratsailta ei ollut helppoa, joten suunnitelma kävi hyvinkin järkeen. Punatukkainen päätti vielä kannustaa joukkoa koitoksessaan, Jeremyn liittyessä kuoroon. Farran ei huudellut kannustuksia mutta taputti voimakkaasti vasemmalla kädellä oikeaa olkapäätänsä kannustuksen eleenä. Hero tunnisti eleen, se korskahti ja nosti häntänsä ylös mahtailevaan sävyyn.

Urheasti Prinsessa Marcella kävi muurin kimppuun, vaikka yritykset eivät heti tuottaneetkaan toivottua tulosta, urheasti prinsessa yritti. Moni olisi jättänyt yrittämisen ensimmäiseen epäonnistumiseen mutta Marcella oli sitkeämpää lajia. Homma ei ollut helppo mutta yhdessä Akinyin kanssa, muuriin saatiin aikaan kelpaava aukko. Kaksikko palasi Dorianin luvalla omaan ryhmäänsä ja jännitys kohoili ilmassa. Oli aika toimia ja käydä taistoon. Tottuneesti Farran veti oman kypäränsä päähänsä ennen kuin kannusti Heroa lähemmäs Doriania ja Whitea.

Dorian antoi vielä viimeiset neuvonsa ennen hyökkäystä. Miehen nyökätessä Farranille, nuorukainen nyökkäsi kuuliaisesti takaisin. ”Aivan takanasi,” Farran sanoi hiljaa, vaikka uskoi , ettei Dorian kuulisi enää häntä. Dorianin edettyä sopivan etäisyyden päähän, kannusti nuori prinssi ratsunsa laukkaan. Musta sotaratsu laukkasi voimakkain askelin, uhkuen voimaa ja nuoruutta. Tummatukkainen prinssi kutsui miekan voimia avukseen taisteluun, äänettä, toivoen parasta. Kuten aikaisemminkin, miekka hohti hiilenkekäleen lailla. Pian miekka kuitenkin roihahti vahvasti palaviin liekkeihin, punaisena hehkuva tuli näytti aivan siltä kuin sillä ei olisi aikomustakaan sammua. Oli aika näyttää mihin Astoirwenin kruununprinssi todella kykeni.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2020 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com