Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Roolipelifoorumi / GILDOMERA - Roolipeli 2

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: devi
Lähetetty: 22.05.2019
12:45
Otsikko: GILDOMERA - Roolipeli 2
RAUF

Metsän reuna alkoi vihdoin ja viimein näkymään, vaikka odottamistahan se toki tiesi toiselle eli sille ryhmälle, jossa Raufkin oli. Metsän reunalla Skyler alkoi käymään valmiuslistaa läpi ja kyllähän ainakin suurin osa oli ilmeisesti valmiita lähtöön. Marcella niminen heikkohermo tapaus tosin ei näyttänyt olevan valmis, mutta se ei tainnut olla enää uutta tässä vaiheessa muutenkaan. Lopulta myös lopullinen harhautussuunnitelma tuli puheeksi sen suhteen, mitä porteilla tulisi tapahtumaan, mutta se ei ollut Raufille mitenkään tärkeää, koska eihän hän edes kuulunut koko hämäysryhmään. Kunhan jotain toimivaa kehittäisivät ja sillä selvä. Suunnitelma kuitenkin vaati jotain näyttelijän taitoja ja kun Caine esitteli omansa omakehu loistaen vähän liiankin kauas, niin Dakarai tunsi parhaakseen mennä kyselemään, että kannattiko. Totta helvetissä kannatti! Itsevarmuus oli hyvä juttu, ainakin siis siinä määrin, jos tiesi mitä teki ja tiesi rajansa. Dakarai saikin vain Cainelta ihmettelyjä osakseen, että miksi ei muka olisi syytä uskoa taitoihinsa ja kyllähän Caine nyt tiesi, mihin pystyi. "Niin... Anteeksi... Totta kai tiedät", Dakarai vastasi tähän, mutta huomasihan sen nyt selvästi, että raukka oli niin kujalla, että oli selvästi itsestäänkin epävarma.

Seuraavaksi puhuttiin taas kuolemantuomioista tai eri maiden tuomioista ylipäätään, joista Raufkin oli saanut osansa joitain vuosia taaksepäin kasvoilleen. Pidemmän puoleiset etummaiset hiukset kuitenkin olivat sen verran ylipitkät, että peittivät aika hyvin tuon kyseisen rangaistuksen eli tatuoinnin hänen oikean silmänsä ympärillä. Hyvällä tuurilla muut, ellei Calderia ja Lauciania laskenut mukaan, eivät tietäisi asiasta mitään ja pitäisivät tatuointia vaan yhtenä osana Raufin tyyliä muutenkin. Ja olihan Raufilla muitakin tatuointeja eikä kasvotatuoinnitkaan olisi olleet mikään ehdoton ei. Ainut vain, ettei hän nyt ehkä kuitenkaan olisi rikoksiaan kasvoihinsa halunnut kirjata koko maailman nähtäville, mutta onneksi oli hiukset, jotka peittivät sen aika hyvin.

Mutta no tuomioistakaan puhuminen ei heikkohermolle prinsessalle kelvannut - kuinkas muutenkaan - joten se kaiketi siitä aiheesta, koska ainahan kaikki kiva kiellettiin. Mutta seuraavaksi oli ilmeisesti toisen ryhmän vuoro mennä hoitamaan oman osuutensa ja tähän väliin Calder totesi, että nyt alkaisi sitten se tylsän osion vuoro. "Jep... Mutta kyllä tämä mekkoleikit voittaa mennen tullen", Rauf totesi, koska mieluummin hän pyörittelisi peukaloitaan ja kuolisi tylsyyteen kuin alentuisi pukemaan mekkoa päälleen mistään hinnasta. Jopa itse kuoleminen olisi parempi ratkaisu kuin nolata itsensä mekko päällä ja leikkimässä jonkun vajaamielisen siskoa ties minkä KaniPupuPuppeliini valenimen kera.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com