Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Roolipelifoorumi / GILDOMERA - Roolipeli 2

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 12.06.2019
18:42
Otsikko: GILDOMERA - Roolipeli 2
CAINE

Hyvä kun Caine oli ehtinyt takaisin, kun Skyler jo juoksi halaamaan häntä helpottuneena, että hän oli hengissä. No olisi voinut käydä toisinkin, kun oli Vargista kyse. Ja sen jälkeen kun tämä pääsisi vapaaksi, Cainella voisi ainakin olla hengenlähtö hyvin lähellä. Onneksi hän oli ehtinyt kuivata kyyneleet silmistään ennen huoneeseen tuloa, Skyler vaikutti muutenkin olevan puolikuollut huolesta. Sisko alkoikin sitten kyselemään, että kai Caine oli kunnossa ja ei kai se pervo tehnyt hänelle mitään ja miten oli karhumiehen laita ja missä se pervo edes meni, mutta onneksi se ei sitten kuitenkaan kiinnostanut. Chathastakin Skyler kyseli, koska hän oli ilmeisesti lähtenyt perään ja sitten ihmeteltiin, palasiko Caine yksin.

Kun Skyler antoi Cainen taas hengittää, hän yritti miettiä mitenhän tähänkin vastaisi. Aika hienosti asiat oli saatu sotkettua. ”Olen kauhean pahoillani tästä välikohtauksesta… Varg osaa olla… hankala. Ja oli tyhmää karata, mutta tilanne eteni niin nopeasti, etten ehtinyt ajatella kunnolla ja Calder sai sen kuulostamaan siinä kohtaa ainoalta keinolta selvitä hengissä.” Caine pahoitteli yleisesti kaikille, etenkin Dakaraille, koska tällehän hän varmaan eniten ongelmia oli aiheuttanut. Hän vilkaisi Laucianiin, joka oli selvinnyt hengissä muurikohtauksesta. Hävetti sekin, mikä ihme häntä oli riivannut kun meni tönäisemään toisen alas muurilta? Siinä olisi voinut käydä vaikka kuinka pahasti… No hän oli ajatellut vain omaa henkikultaansa, joka oli ollut vaarassa.

Mutta sitten Skylerin kysymyksiin. ”Olen kai ihan kunnossa ja ei Calder mitään tehnyt… En tiedä missä hän on. Varg sai meidät kiinni ja raahasi minut takaisin, Calder jäi jonnekin piiloon. Chathaa en nähnyt, mutta jos hän oli fiksu, hän pysyi kaukana Vargista, joten ei ihme. Ja niin… Varg taitaa olla tällä hetkellä… no tyrmässä.” Caine vastasi hiukan vältellen. ”Uskallanko edes kysyä, että miten siinä niin pääsi käymään?” Dorian kysyi sellaisella äänensävyllä, että Cainella sopi olla hyvä selitys tai tulisi sapiskaa. ”Minun oli pakko keksiä jotain, muuten hän olisi raahannut minut takaisin Caenezhiin saman tien… Joten saatoin keksiä hiukan omia vartijoille, jotta pääsin Vargista eroon.” Caine selittä hiukan ympäripyöreästi, koska ei välittänyt toistaa, mitä oli mennyt valehtelemaan.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com