Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Roolipelifoorumi / GILDOMERA - Roolipeli 2

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: devi
Lähetetty: 12.06.2019
23:54
Otsikko: GILDOMERA - Roolipeli 2
DAKARAI

Chatha lähti hoitamaan hommaansa ja ulos hänkin lopulta katosi. Chatha tosin osasi sentään käyttää ihan portaita eikä vaan loikannut ikkunasta pihalle, kun vartijakin pällisteli vielä paikalla hyvinkin epäluuloisesti koko porukkaa. Ei, että se mikään ihme olisi, koska sen verran melkoisen sirkuksen Caine ja Calder olivat aikaan saaneet ja sitten vielä se parantajamaagi oli sytyttänyt kaiken kukkuraksi tuolinkin palamaan. Skyler kuitenkin kiitteli Dakaraita siitä, että oli laittanut Chathan etsimään Cainea ja Calderia... tai kaiketi lähinnä Cainea, koska kuka Calderista välitti? Hänen takia he olivat ongelmissa... ja vähän kyllä myös Cainenkin takia, koska kuka pakotti lähtemään jonkun Calderin matkaan? "Eipä tuo mitään", Dakarai tokaisi Skylerille.

Tuolin tuhkia ja jäljelle jäänyttä palanutta kohtaa tuli seuraavaksi kuitenkin siivoamaan joku orja, koska ilmeisesti palvelijattaret olivat kaikki kiinni huoneiden kuntoonlaittamisessa. Lisäksi olivathan orjat toki ilmaista työvoimaa, koska olivat orjia. Ei orjille maksettu, vaikka orjista toki maksettiin. Orja oli yleinen lähes joka taloudessa. Jopa joillain köyhillä oli orja tai muutamia orjia. Siis jos sellainen oli varaa ostaa, mutta orjat olivat aika halpaa kauppatavaraa, joten aika monella köyhälläkin oli sellaiseen varaa. Rikkaimmilla oli toki useita orjia ja täälläkin oli varmasti useampi sellainen käytössä.

Dakarai oli joka tapauksessa nukahtamassa tuoliinsa, koska häntä väsytti niin kovin. "No niin, orja, eiköhän sitä lattiaa ole jo kuurattu ihan tarpeeksi", joku miesääni sanahti ihan läheltä, joten Dakarai havahtui taas hereille. Huoneen ovella norkoileva vartija puolestaan passitti orjan pois huoneesta ja tämä lähti siivousvälineiden ja tuolista jääneiden osien kanssa lipettiin. Jonkun melko pitkän tai ainakin tylsän ajan jälkeen huoneeseen pyyhälsi Caine ja Skyler pomppasi tuolistaan kuin ohus Cainen kimppuun ja he olivat jälleen niin siskoa kuin olla ja voi... paitsi, etteivät olleet oikeasti mitään sukua keskenään. Dakarai ei jaksanut oikein ymmärtää, miksi heidän piti vieläkin leikkiä sisaruksia, kun hämäykseenhän sitä oli vain käytetty. Tarviko nyt enää vaivautua moiseen leikkiin? Mutta mikäs siinä, jos se teki heidät onnellisiksi. Dakarai ei vain jaksanut käsittää moista, vaikka ei sillä kai mitään merkitystä ollut. Ei kukaan hänen kanssaan kotia tai perhettä täällä leikkinyt. Mutta sitten, kun siskolliset halit oli vaihdettu, Skyler alkoi pommittamaan Cainea kysymyksillä ja Dakarailla meni hieman ohi, että kenestä pervosta Skyler oikein puhui. Oliko se mörkö pervokin vielä senkin lisäksi, että oli mörkö ja ilmeisesti Cainen henkivartija... tai ehkä sukulainen? Mutta Skyler oli kysynyt sitä mörköä erikseen, joten ei kai hän pervolla mörköä ollutkaan tarkoittanut? Tosin hetken tätä mietittyään Dakarai muisti taas Calderin. Calderia ei näkynyt tosin missään, ei että haittaisi ollenkaan, mutta Calder se pervo taisi ollakin. No siinä oli enemmän järkeä.

"Niin, totta tosiaan... Minuakin kiinnostaisi tietää, mihin Chatha jäi", Dakarai tokaisi ennen kuin Caine kerkesi vastailemaan mitään. Mörön tai Calderin olinpaikka oli aikalailla yksi ja sama. Dakarai ei oikein välittänyt tai pitänyt kummastakaan... Calder olisi tosin voinut ottaa sen huonokäytöksisen Raufinkin mukaansa ja kadota. Caine kuitenkin aloitti ilmeisesti yleisellä pahoittelupuheella siten, että mörkö, jolla oli ihan nimikin näköjään, oli ollut hankala. No olihan juu, mutta olisihan asian silti voinut hoitaa hieman tahdikkaammin kaikkien osapuolien osalta ja olla karkaamatta ja melkein ajaa heitä ulos johtajan talolta, koska tämän parempaa tarjousta tuskin tulisi ja sekin melkein pilattiin. Mutta onneksi vain melkein ja ilmeisesti johtaja ei ollut tietoinen... ainakaan ihan kaikesta tapahtuneesta, koska he eivät olleet saaneet vielä kenkää. "Mitäs tuosta... Pääasia, että olet hengissä", Dakarai tokaisi Cainelle tuolistaan. Mutta lopulta siihen, mitä olikaan tapahtunut tai vastauksia niihin Skylerin loputtomiin kysymyksiin, joista Dakaraita kiinnosti vain se, missä Chatha oli. Mutta Caine ei tiennyt, missä Chatha oli eikä Calderinkaan olinpaikka pahemmin selvinnyt. Sen sijaan se mörkö eikunsiis Varg oli raahannut Cainen takaisin, mutta tällä hetkellä Varg oli tyrmässä. "Sekin vielä..." Dakarai huokaisi turhautuneena koko touhuun. Dorian kyseli jo, että miten siinä niin pääsikään käymään ja Caine vastasi todella ympäripyöreästi vain, että oli keksinyt jotain typerää, minkä tähden se mörkö oli nyt tyrmässä. "Jos tarkoituksena ei ole jättää häntä sinne tai tuomita pahimmassa tapauksessa kuolemaan, niin voisitko hieman tarkentaa?" Dakarai kysyi Cainelta, koska Vargin tuomio riippui nyt siitä, mitä Caine oli sanonut tai tehnyt, että Varg joutui tyrmään. Pahimmassa tapauksessa häntä odottaisi giljotiini ja se ei varmaan ihan ollut tarkoitus, eihän? Että, jos tarkoituksena ei ollut päästä lopullisesti eroon Vargista, niin Cainen olisi hyvä alkaa selittämään, mitä oli tehnyt, niin ehkä Vargin vielä voisi pelastaa. No yksin Varg tuskin pääsisi pois kuitenkaan, koska... no vankilaan tuomitut eivät yleensä vapaudu ja ainoa tie ulos on ruumiina. Toki joskus oli poikkeustapauksia, mutta sellaisia oli tiedossa todella vähän.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com