Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Roolipelifoorumi / GILDOMERA - Roolipeli 2

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: devi
Lähetetty: 09.07.2019
18:18
Otsikko: GILDOMERA - Roolipeli 2
DAKARAI

Nathanaël oli myös Dakarain kanssa samaa mieltä siitä, että ehkä se vielä selviäisi olisiko Nierdalesissa mahdollista törmätä sellaiseen nierdalesilaiseen, jolla olisi normaalin väriset hiukset. Dakarai hymyili vain siinä kohdassa, kunnes koki yllättäen jonkunlaisen ahaa-elämyksen. "Paitsi, että... Eikös Galena olekin Nierdalesista? Hänellä on ruskeat hiukset", Dakarai pohti seuraavaksi. Eikä Dakarai ollut nähnyt pyromaanimaagilla mitään tummempaa osaa hiuksissaan missään kohdassa nyt, kun mietti. Ehkä jumala ei ollut koskettanut häntä? Ehkä hän oli siksi... no tuollainen outo tapaus? No ehkä jumalan kosketuksilla ei ollut mitään tekemistä pyromaanimaagin oudon käytöksen kanssa muutenkaan. Mutta eikö Galena vähän niin kuin ollut juuri vastannut Dakarain aiemmin pohtimaan kysymykseen normaalin värisistä hiuksista? Tokihan saattoi myös olla niinkin, ettei Galena ollut syntyjään nierdalesilainen, joten se voisi toki selittää normaalin väriset hiukset. Mutta ei Dakarai nyt sellaisia kehdannut alkaa kyselemään yhtään keneltäkään. Ei se asia nyt ainakaan kuulunut hänelle tippaakaan eikä häntä nyt niin paljoa kuitenkaan kiinnostanut, mistä Galena todella oli, jos ei olisikaan Nierdalesista syntyjään.

Mutta seuraavaksi Dakarain pohtimaan väriongelmaan pukeutumisen suhteen ja kyllä Nathanaël myönsi, että hiukset rajoittivat vaatevaihtoehtoja, mutta hänellä oli konstinsa kuitenkin ongelman ratkaisemiseksi. Lisäksi hoviräätälit kyllä ammattilaisina osasivat sanoa, mikä käy ja mikä oli ehdoton ei. "Kuulostaa ihan järkevältä ja totta... Ihan olettavaa, että ammattilaiset tietävät kyllä nämä jutut", Dakarai vastaili ja alkoikin olla jo aika tyytyväinen mysteerikysymyksiensä ratkeamiseen. Mutta sitten, kun yksi asia eli Nathanaëlin hiusmysteerit olivat suhteellisen perusteellisesti ratkenneet Dakarain mielestä, niin johan hänen mieleensä eksyi seuraava asia. Varsin tärkeä sellainen ja se koski Skyleria ja hänen pukeutumistaan. Ainut vaan, ettei hän ollut varma, miten kohtealiasta oli puhua naisen pukeutumisesta siihen sävyyn, etteivät hänen vaatteensa millekään illalliskutsuille kelvanneet, vaan piti olla kunnon mekko. No eivät kyllä muuallekaan täällä. Naisia ei muutenkaan katsottu kovinkaan hyvällä, jos naisella oli julkisesti housut jaloissaan. Housut olivat miesten juttu, siinä missä mekot ja hameet naisten juttu. Että jos Cainen mekkoilut olisivat selvinneet hieman tarkemmin johtajalle ja kantaväestölle, niin siinä olisi ollut taas ongelmaa kerrakseen, koska miehet eivät saaneet myöskään kulkea mekossa tai hameissa sen enempää kuin naiset housuissa. Mutta toisaalta Skyler ei varmaankaan haluaisi ongelmiin epäsuotavan pukeutumisen suhteen, joten Dakarai pohti, ettei se ehkä voisi niin paljoa loukata, jos vertasi ikävämpään seuraukseen vääränlaisesta asuvalinnasta. Dakarai ei vain ollut varma, miten toisi asiaa esille mahdollisimman neurtaalisti ja sulavasti.

Tovin pohdittuaan sanojaan, Dakarai kääntyi hieman enemmän Skylerin puolee tämän puhuessa jokseenkin kiusaantuneen näköisenä Marcellan kanssa muodista edelleenkin. "Anteeksi törkeä keskeyttäminen, prinsessa Skyler ja toivottavasti en loukkaa sanoillani, mutta Dehrahissa naisilla on aina mekko päällä. Kunnollinen mekko... En sano, että vaatteissasi sinällään mitään vikaa olisi. Ne ovat kauniit, mutta ongelmien välttämiseksi olisi syytä ehkä harkita toisenlaista mekkoa, joka peittää kunnolla jalat", Dakarai yritti selittää parhaansa mukaan Skylerille asiaa toivoen, ettei hänkään ottaisi nokkiinsa Dakarain sanoista. Onneksi Nathanaëlkaan ei ollut suuttunut Dakarain uteluista.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2020 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com