Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Roolipelifoorumi / GILDOMERA - Roolipeli 2

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 20.08.2019
00:14
Otsikko: GILDOMERA - Roolipeli 2
CAINE

Dakarain ei ilmeisesti ollut tarkoitus haukkua sieniä ääneen, mitä tämä sitten pahoitteli jälkeen päin. ”Ei tarvitse pyydellä anteeksi, en itsekään nuorempana pitänyt yhtään. Nyt siihen on tottunut, vaikkei se mitään lempiruokaa edelleenkään ole. Mutta sitä vain ei kannata sanoa ääneen, jos ei halua ongelmia.” Caine vastasi, vaikka ehkä sienet olivat vain Gunnars-enolle sen verran henki ja elämä ja muita ei kiinnostanut negatiiviset mielipiteet sienistä. Mutta ylipäänsä se ei ollut hyvä asia Caenezhissa nirsoilla ruuasta, oli kyse sienistä tai jostain muusta. Dakarai näytti seuraavaksi putoavan kärryiltä ihan kokonaan, kunnes alkoi takellella, että totta kai Urumiyasta oli puhe eikä Caenezhista, että miten hänellä nyt noin maat sekaisin menivät. Tämä oli niin söpö mokaillessaan ja tajutessaan, että puhui ihan puuta heinää ja yrittäessään esittää, että tiesi oikeasti missä mennään. ”Sattuuhan sitä.” Caine vain vastasi vilkaisten pöydän toiseen päähän, mutta onneksi Dorian oli taas pelastanut hänet ja piti johtajaa kiireellisenä, ettei tämä ehtinyt kuunnella heidän puheitaan.

Caine keskittyi taas Dakaraihin ja yritti olla nauramatta, kun raukka sekoili taas ilmansuunnissa, että tietenkin hän tarkoitti, että pohjoisessa sitä lunta oli eikä etelässä. Mutta vaikka lumiset talvet eivät Cainesta olleetkaan niin hieno asia, mitä Dakarai tuntui kuvittelevan, ei kuumat kesätkään olleet vain hyvä asia. Koska täällä oli sopimatonta kulkea liian kevyissä vaatteissa ja sitten piti kärvistellä kuumuudessa. ”Ymmärrän kyllä, täällä on jo nyt minulle ihan liian kuuma. No lähinnä siksi, että vaatteitani ei ole suunniteltu näin lämpimiin oloihin.” Caine vastasi, koska hänestä tuntui, että hän oli jo ehtinyt polttaa ihonsa ja ainakin hänen pisamansa olivat tulleet taas turhan selvästi esiin, kuten aina kesällä. Caine kuunteli huolestuneena, miten etelässä olisi paljon kuumempi ja kesäkin oli vasta alussa. Hänhän kuolisi, jos ilma kuumenisi yhtään enempää! ”Toivottavasti meidän ei tarvitse mennä ihan hirveän etelään, en tiedä miten selviän hengissä jos siellä on paljon kuumempi kuin täällä nyt. Ja kesäkin on vasta alussa.” Caine huolestui seuraavaksi. Hän piti yleisesti ottaen kesästä, mutta Caenezhissa se nyt oli aika onneton muutenkin.

Kuolemanvaarallisista kesistä ja talvista päästiin hiukan mukavampaan aiheeseen, eli jälkiruokaan. Caine halusi päästä maistamaan ruusuvanukasta, se kuulosti niin hyvältä! Ja tehtiin oikeasti ruusun terälehdistä! Ja sitä tehtiin siis joillekin ruusujuhlille. ”Koska ne juhlat ovat? Toivottavasti ehdin maistamaan jossain kohtaa, kuulostaa niin hyvältä!” Caine haaveili, mutta ei täällä varmaan aikaa kauheasti ollut juhlia. Cainesta ruusuvanukas kuulosti kyllä paremmalta kuin hunajaleipä, mutta Dakarai taisikin vain kohteliaisuuttaan sanoa, että se kuulosti hyvältä. Tai sitten ei, koska täällä ei ilmeisesti käytetty hunajaa. ”Meillä käytetään sitä jonkin verran, tietenkin riippuen, miten sitä on kesän aikana saatu kerättyä.” Caine vastasi Dakarain harmitellessa sitä, että kaikki kiva kiellettiin ja ilmeisesti etenkin täällä sääntölässä, jossa kaikki oli kielletty. ”No sellaisen vaikutelman itsekin olen saanut, että täällä saa olla aika varovainen tekemistensä ja sanomistensa suhteen.” Caine myönsi, vaikka samahan se oli kuninkaallisissa piireissä missä vain, mutta kyllä Dehrah taisi viedä voiton siinä asiassa.

Caine oli yrittänyt saada Avalonia ryhdistäytymään pakkiensa jälkeen, mutta ilmeisesti hän ei ollut saanut näin jyrkkää kieltävää vastausta ennen. Ilmeisesti Nierdalesissa naiset olivat aika helppoja… ”Turha siitä on lannistua, hurmuri.” Caine lohdutti edelleen, vaikka ehkä ihan hyvä, että tätä palautettiin välillä takaisin maan pinnalle. Aika suuret luulot palvelijalla nimittäin oli, vaikka ehkä Caine oli väärä ihminen arvostelemaan sitä. Nathanaelkin osallistui jälkiruokakeskusteluun ja ruusuvanukas oli tällekin uusi tuttavuus. Ja tälle oli uutta myös se, että jotkut söivät omenoita ja marjoja ihan sellaisenaan, ilman että ne olivat jossain leivonnaisissa koristeena tai täytteenä. Ja sitten tämä oikeasti kysyi, että voiko niitä syödä raakana myös. ”Tietenkin voi, tai ainakin suurinta osaa, mitä meillä päin kasvaa.” Caine vastasi hiukan hölmistyneenä. ”Eikä niitä raakana syödä, tietenkin pitää odottaa, että ne kypsyvät ensin, mutta ei niitä tarvitse valmistaa tai kokata erityisesti mitenkään, että ne olisivat syömäkelpoisia.” Caine lisäsi koska ei tavallaan raakana kuitenkaan kukaan marjoja ja omenoita syönyt.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2019 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com