Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Roolipelifoorumi / GILDOMERA - Roolipeli 2

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Janchi
Lähetetty: 13.02.2018
15:52
Otsikko: GILDOMERA - Roolipeli 2
JEREMY

Ilmeisesti kummatkaan prinssit eivät pitäneet siitä, että avasin suuni. Oma prinssini ilmeisesti ei halunnut sanoa mitään, mutta Dehrahin prinssi päätti avata suunsa ja kysyä onko käytöstapani aina niin huonot.
"Oi kyllä on. En näes kasvanut lellittynä linnassa saati saanut minkäänlaista koulutusta käytöstapojen suhteen. Minua on koulutettu pienestä pitäen ainoastaan metsästämään ja 13-vuotiaana jouduinkin jo hankkimaan itse ruoan pöytään elättäen isäni. Joten suonette anteeksi hyvä prinssi Dakarai, että en ole sanallisesti yhtä ansioitunut kuin te", hymähdin. Olipas ärsyttävää, mutta prinsseillä ja prinsessoilla oli tunnetusti oikeus moittia toisia maanrakoon.
"Jätän teidät rauhaan, jotta voitte puhua keskenänne korkealuokkaisesti ja hienostuneesti", sanahdin ja ravasin edemmäs, juuri kuin Farran pääsi Cainen ja muiden seuraan. Nyt varmaan Farrankin ajatteli, että olin täysin urpo ja huonokäytöksinen. Ihan sama, olin täällä muutenkin vain pitämässä huolta Cainesta, enkä tekemässä itselleni kavereita. Hidastin Aldavinurin käyntiin ja tarkkailin ympäristöä kuin haukka, ratsastin nyt ensimmäisenä enkä halunnut johdattaa ketään vaaraan.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2018 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com