Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Roolipelifoorumi / GILDOMERA - Roolipeli 2

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: devi
Lähetetty: 11.10.2018
17:45
Otsikko: GILDOMERA - Roolipeli 2
RAUF

Kun puheeksi tuli esteiden luominen heidän ja vihollisien väliin, esitti Mireya, että hän voisi luoda esteitä käyttäen apunaan puita ja köynnöksiä, johon vanhempi mies Astoirwenista sanoi, että idea oli hyvä ja siitä olisi apua. Kyllähän tuo Raufinkin korvaan kuulosti ihan näppärältä idealta nyt kun tosiaan mietti. Ihme ja kumma kyllä moisista rehuista saattoi olla jopa oikeastikin apua joskus. Ihan hyvin ajateltu Raufin mielestä. Tosin, kun Rauf oli juuri kehumassa Mireyaa hyvästä ideastaan, koska olihan se toimiva, oli Raufin se pakko myöntää, niin prinsessapa päätti vetää herneen nenään siitä, että Rauf oli viskonut sen Galenan antaman risun pöpelikköön. Mireya ihan tosissaan kysyi, että hakisiko Rauf sen risun takaisin. Siis näyttikö Rauf Mireyan mielestä siltä, että menisi jostain pöpeliköstä sitä tosissaan etsimään? Ei Raufilla ollut mitään kiinnostusta alkaa kaivelemaan sitä ties minkä oksan, risun, roskan ja heinän seasta. Mireya puolestaan jatkoi siihen seikkaan, että metsäläinenhän halusi vaan hyvää hyvyyttään auttaa heitä ja risut ikään kuin auttaisivat näkymättömissä pysymiseen. Uskoiko hän itsekään moista moskaa? Raufia ei ollut koskaan taikuudet tai magia kiinnostanut eikä hän uskonut sellaisten oikeasti toimivan, koska ainakaan toistaiseksi kukaan ei ollut onnistunut todistamaan kykyjään Raufille, joten punapää ei uskonut tämänkään maagin rehujen auttavan asiaa. Mutta seuraavaksi Mireya veti seuraavan kortin pöytään, joka oli se, että nythän he kaikki varmasti paljastuisivat, jos Rauf ei risua matkaansa huolisi ja lisäksi käytöstavat sanoivat toista. No Rauf ei ollut etikettien perikuva, se oli karu totuus, vaikka pääpiirteittäin käytöstavat tiesikin, mutta ei hän nyt kuitenkaan kenenkään mieliksi välittänyt taipua ja nytkin Raufin tehtäviin ei kuulunut miellyttää Mireyaa tai ketään muitakaan matkalla, vaan olla henkivartijana eli Mireyan suojelijana eli holhokkina.

"Teidän korkeutenne... Uskon pärjääväni ilmankin kyseistä... kapinetta. Ja tietänethän hyvin, etten usko moisiin taikuuksiin tai magiaan, koska harva omien tietojeni mukaan on toiminut. En ole oikein vakuuttunut ja entä, jos rehu ei toimikaan? Toisekseen, viholliset tietävät jo meidän olevan täällä ja he tietävät, ettemme aio jäädä tänne lorvimaan, joten olinpaikkamme tiedetään jo ja kun muuri hajoaa, paljastamme olinpaikkamme lopuillekin, jotka eivät sitä välttämättä sattuneista syistä tarkasti tietäisi vielä. Toisin sanoen... prinsessa Mireya... meillä ei ole salaista olinpaikkaa enää eikä taida olla koskaan ollutkaan. Kolmanneksi, en tietojeni mukaan ole ainoa, joka ei ottanut sitä vastaan. Nainen tuolla kieltäytyi siitä kokonaan eikä edes ottanut rehua vastaan. Neljänneksi, prinsessa hyvä... en tiedä enää, missä se on muuta kuin, että tuolla jossain pöpelikön keskellä pimeässä. Toisin sanoen, olen hyvin pahoillani, mutta joudun vastaamaan kysymykseesi amuletin hakemisesta takaisin kielteisesti", Rauf vastasi Mireyan kysymykseen mahdollisimman kohteliaasti tai niin kohteliaasti kuin koskaan vaan osasi, mutta ei häntä oltu tehty hoviin ja etikettien keskelle. Kyllä häneltä henkivartijan hommat sujuivat kiitettävästi tai jopa erinomaisesti ja se taisi olla enää ainoa syy, miksi Raufia viellä hovissa jaksettiin katsoa, mutta ei hän ollut ihmisenä kenenkään mielistelijä tai nöyristelijä ja hän uskoi enemmän omiin kykyihinsä kuin rehujen maagiseen voimaan. Mutta Mireya oli kuitenkin taas yhtä hymyä, kun oli seurannut sitä, miten suurin osa porukasta kyllä otti sen risun vastaan ja elämä hymyili jälleen.

Mutta se siitä risusta, koska seuraavaksi takaisin oikeaan asiaan ja siihen suunnitelmaan tai lähinnä siihen, miten se kahtiajako oikein tulisi toimimaan. Viramiriin menijät koostuivat dehrahilaisista. Heidän lisäkseen ryhmään kuului prinsessa Skyler henkivartijoineen, Gerosin prinsessat ja henkivartija sekä Mireya, Galena ja valitettavasti se koski myös Raufia. Sitä pettymyksen määrää, kun vihdoin olisi ollut tiedossa jotain oikeasti kiinnostavaa ja sitten loput, joita ei mainittu, pääsisivät pitämään hauskaa ja Rauf jäi luuserien jengiin. Rauf oli kateellinen heille, jotka hyökkäystehtävän saivat, koska hänen taitonsa menisivät hukkaan moisella retkellä, vaikka toisaalta... kaiketi se niinkin oli, että taistelutaitoisia tarvittaisiin myös Viramiriin menejiin, mutta tästä kaikesta huolimatta Rauf oli pettynyt. Mutta koska olisi vähintäänkin lapsellista alkaa mankumaan ja valittamaan vastaan, päätti Rauf mieluummin olla hiljaa ja tyytyä kohtaloonsa. Ehkä hän pääsisi parempiin hommiin seuraavan valtakunnan suhteen, jos tämän suunnitelman jälkeen olisi enää mitään toista valtakuntaa pelastettavana ylipäätään.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2020 GILDOMERA - Fantasiaroolipeli - suntuubi.com