Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Gildomeraan!

HUOM!Suntuubi-sivuston loppumisen vuoksi olen joutunut siirtämään roolipelin toiselle sivustolle. Siirtyminen tapahtuu lähiaikoina, nyt kun uusi sivusto on siinä kunnossa, että roolipelin voi sinne siirtää. Uusi osoite on:

gildomera.forumotion.asia/

Gildomera on foorumimuotoinen keskiaikaistyylinen fantasiaroolipeli, joka sijoittuu samannimiseen, kuvitteelliseen maahan. Roolipelissä pelataan maan kahdeksassa kuningaskunnassa, joiden hallitsijat ovat vihollisen kirouksen vallassa ja joiden toivo nojaa kuningaskuntien nuoriin kruununperillisiin. Miten nuoret perilliset selviytyvät vaarallisesta matkasta halki kuningaskuntien, jotka vihollisen sotajoukot ovat vallanneet, apunaan vain kourallinen uskollisia alamaisia ja ihmeelliset luonnon elementtejä hallitsevat taika-aseet, joiden todellinen voima ei vielä ole kokemattomien nuorten kuninkaallisten hallinnassa? Onnistuvatko he rikkomaan kirouksen ja vapauttamaan maansa vai tuhoutuvatko ylivoiman edessä?

Teemat: Fantasia, keskiaika, taikuus, sota, strategia ja ihmissuhde.

VAROITUS!

ROOLIPELI SISÄLTÄÄ PAIKOITELLEN VOIMAKKAITA KOHTAUKSIA, JOTKA SAATTAVAT OLLA HAITALLISIA LAPSILLE JA HERKKÄHERMOISILLE!


Roolipeli ei perustu mihinkään olemassa olevaan fantasiamaailmaan tai elokuvaan tai kirjaan, vaan on alusta loppuun asti oma maailmansa. Roolipeliin osallistuminen ei siis vaadi tietämystä aiheesta, koska kaikki olemassa oleva tieto löytyy näiltä sivuilta.

Roolipelin kaikkien seitsemän kuningaskunnan perilliset ovat jo pelattavina, mutta roolipeliin saa silti liittyä muilla hahmoilla, jotka auttavat perillisiä matkallaan. Näiden hahmojen määrää ei ole rajoitettu, joten mukaan mahtuu kyllä.

Liittykää rohkeasti mukaan, jos olette kiinnostuneita. Ei haittaa, vaikka ette olisi kokeneita roolipelaajia tai tämä olisi ensimmäisenne. Olen itsekin hyvin aloitteleva roolipelin tekijä ja tämä on ensimmäinen itsenäinen oma perustamani roolipelisivusto. Toivon, että tutustuisitte sääntöihin ja juoneen huolellisesti ja lukisitte osallistumisohjeet ja käytätte aikaa lomakkeenne tekoon. Historiaosiosta löytyy lisätietoa maan pitkän historian vaiheista ja siitä, miten tähän tilanteeseen on päästy, joten sitäkin olisi hyvä vilkaista.

Hyviä roolaushetkiä, toivottaa roolipelin ylläpitäjä Megohime! Jos jokin asia jäi mietityttämään, niin vastailen mielelläni kysymyksiin vieraskirjan puolella.